reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kamilka czyli po cichu gratuluje wam !!
jak jest blada to napewno sie udalo super :-):-):-)

a ja tak siedze i w miedzyczasie pozarlam paczke ciastek delicje hehe ;-)
ale tak mi wchodzily jeden za drugim ze nie zauwazylam nawet ze wszystkie zjedzone hihi :-D

reklama
Kamila trzymam kciuki za taką na maxa wyrazistą:-):-):-) Moim zdaniem jesteś:-D

Owca ty kusicielko :-D Mój mąż uważa ze jedzenie przy mnie kebabów,picie piwa i słodkiego jest dla mnie wsparciem :-D

Kamila-i ja i jaaaa trzymak kciuki :-)

A ja wlasnie wrocilam z kawki u szwagierki... teraz na kolacje zrobilam sobie salatke z kozim serem :-) lacznie pozarlam jakies max 1200 kcal :-) ...o 20:00 wskakuje na rowerek...ale takie delicje to bym tez pozarla-nawet i dwie paczki :-D Ale nie ma ze boli...Twardzielka musze byc :-D

snieg u nas pruszy ,ale ogolnie ciapa taka...rano byla zima pelna para,ale juz w poludnie topnialo...kaluze itd... nienawidze takiej pogody...

Witam rano

Ja kaszlaca a synek z takim katarem ze Boziu.. Zostawie go dzisiaj i zobaczymyy:( a tyle co go pochwalilam ze mi od lata nie choruje:/

I nie wiem co mi jest ale cierpie na bezsennosc od 4 dni jest tragedia leze i leze i usnac nie moge:( a o 7 juz pobudka:/

Dziekuje za gratki ale jeszcze bede powtarzala test w piatek:)

Ostatnia edycja:
Mąż wczoraj mył Lencę włosy i jej trochę do oczka wleciało ,Dziś obudziła się z czerwonym oczkiem a później doszła jeszcze ropka z tego oczka . Kupiliśmy jej jakieś krople w aptece dla dzieci , jak nie przejdzie to do lekarza.

Zamówiłam też priobiotyk -Hylak N- bo ma kupi ostatnio jakieś śmierdzące . Niby u nas w PL ludzie je sprowadzają z Niemiec bo są dobre . Zobaczymy

Ogólnie była taka dzisiaj smutna przez to oczko :-( . Zmartwiłam się bardzo :-(

Witam z kawka :-)
wczoraj bylam zalatana i potem wyjechana jak kon po westernie :-D:-D

Delfin i jak dzis z oczkiem ?? tak wogole pokaz jakies wasze fotki bo nie wiem z kim ja tu pisze hehe :baffled:
Witaj Gabi :-):-) fajnie ze wpadlas jak dzieciaki ?

Pozdrawiam i wstawac spiochy !!

Hej :-) znowu zescie cos ucichly...

Madzia ja juz nie spie od 7 ;)

Kamilka Gratulejszyn :) jak sie dzisiaj czujecie?

Delfin jak mala?

Pati jak dieta? :-D

Ja wczoraj tak jak Madzia ostatnio pozarlam cala paczke delicji z nadzieja,ze pojda w cycki ;-)

Ja musze sie za robote wziac,bo znowu w chalupie sie nieporzadek zrobil :dry: ale nic mi sie nie chce...gdzie ta wiosna?? :-D

Gabi a no tu zesmy sie rozpisaly :-)

Hej jolcia !

no znowu nam forum podumiera haha ale pewnie zaraz laski wkrocza i bedzie ruch :-D:-D

ja wlasnie podlogi przelecialam :tak: mam nowego mopa to odrazu lepiej mi sie myje :-D:tak:
zaraz jeszcze okno balkonowe wytre od srodka bo mam umazane od dzieciakow wrr...takie duze a jeszcze szyby mazaja zwlaszcza corka lubi mi jakies rysunki na szybach robic :-D:angry:
Potem za jakis obiad trzeba sie zabrac ale dzis mam szybki zwykly pyrki zrobie, jajca sadzone bo dlugo nie bylo i salate ze szczypiorem i smietana i gotowe :tak::tak:

reklama
hej kobitki ,

u nas wczoraj oglądali mieszkanie , co chwile otwierali drzwi wejściowe , no i Lenke zawiało . Dziś obudziła się o 3:00 i nie dała się usypiać w swoim łóżku. Wzięłam ją do nas , dałam czopka w tyłek na gorączkę. Oczywiście humorek jej dopisywał i musiała się najpierw trochę zmęczyć za czym usnęła . Biadoliła chyba z godzinę. Plusem jest to że pierwszy raz spałam ze swoim dzieckiem :-):-D Fajnieee było bo zasnęła taka wtulona , munus taki że ciasno mieliśmy bo nie mamy dużego łóżka a młoda też lubi mieć dla siebie miejsce . Wstałyśmy o 8 , mąż sam po cichu wstał i się do pracy wyprawił .

Z oczka już nie leci ropka ale trochę powieka spuchła więc rumiankiem przemywamy dodatkowo . Humorek jak na razie jej dopisuje i jak by nie oko to by było zdrowe dziecko . Zobaczę dzisiaj jak będzie , jak po południu nie zacznie jej schodzić opuchlizna to umawiam ja do lekarza na jutro . Najgorsze jest to że młoda jutro ma urodziny , planowałam fajnie spędzić ten dzień . A tu taka dupa :-:)-:)-(

Owca
a ja Twojego foto też nie widziałam :confused::-D

Do góry