Nia
Fanka BB :)
Nia no dziekuje za pouczenie ale obstawiac przy swoim bede,ze mnie zatrzymali bez powodu(albo jak wolisz DO KONTROLI) ...po prostu podejrzanie im golf wygladal na polskich blachach po 22 wieczorem a ze ulice byly prawie puste to postanowili mnie skontrolowac a to,ze nie mialam dokumentow to fakt-trzeba pamietac ale chyba kazdemu moze sie zdazyc zapomniec,albo?
Mam wrazenie,ze tez sie czepiasz...wiec masz cos wspolnego z gliniarzami
Chcialam jeszcze zaznaczyc,ze oni jechali ZA MNA a nie,ze z lizakiem na ulice wyskoczyli...jechali i wlaczyli napis STOP POLIZEI a ze go dlugo nie widzialam to jeszcze syrene do tego dolaczyli.
Wpadlam na szybcika,dopiero zjechalam do domu i kawke pije ale musze leciec zajac sie obiadem,zajrze pozniej.
a ja mam wrazenie ze kazdego z odmiennym zdaniem traktujesz jako czepiajacego sie :-) nie napisalam tego zlosliwie tylko przedstawilam suche fakty :-) nawet z usmiechem gdzieniegdzie, jasne ze kazdy moze cos zapomniec, nigdy nie napisalam czegos innego
ja czesto mam wrazenie ze my polacy czesto zrzucamy wszystko na czepianie sie naszej polskosci, blach itp bo tak latwiej... trzeba troche wyluzowac, policja zawod jak kazdy inny i tu i w pl i na calym swiecie kontroluja ...
ale zeby nie bylo bo nie lubie takich dyskusji i dopowiadania sobie czegos czego nie ma w mojej wypowiedzi,
ty masz racje a ja swiety spokoj