No wlasnie nie do konca wiem jak to jest z tymi autami wiec sie kaze mezowi zastanowic czy damy rade wtedy utrzymac dwa auta przy takich oplatach tu... Tyle ze teraz kolega chce sprzedac Fiata Brawa chyba bo jeszcze jest brawo i mowi ze zona jezdzi od nowosci i ma przejechane 77 tys wszystko nowe przy moim co ma 220 tys sie oplaca a mnie nie trzeba wyscigowki... Ale wtedy albo tylko wymienic wlasciciela i dowod albo zarejestrowac go w pl... Zastanowimy sie...
Co do watkow hmmm ja jestem w sumie jeszcze nowa wiec nie wiem czy mi sie nalezy?
Juz mi sie marzy jutro normalni ludzie sprzataja na weekend pt sobota a ja w poniedzialek no normalnie po weekendzie mam jakby tajfun przeszedl takze mlody do przedszkola a stary do roboty i musze jutro znow na tip top...ehhh
Co do watkow hmmm ja jestem w sumie jeszcze nowa wiec nie wiem czy mi sie nalezy?
Juz mi sie marzy jutro normalni ludzie sprzataja na weekend pt sobota a ja w poniedzialek no normalnie po weekendzie mam jakby tajfun przeszedl takze mlody do przedszkola a stary do roboty i musze jutro znow na tip top...ehhh