reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
anka 26,07 Witaj fajnie ze wrociłas:-)

Patrycja w katalogu jest fajnie wszystko poukladane na stronie to tego duzo jak nie wiem:szok: ale mi sie baardzo te ciuchy podobaja. H&M sobie juz daruje bo wszyscy nosza te ciuchy takze troche nowosci trzeba wpuscic:tak:

no jeszcze musi zajrzec Magdalena ale wiem ze im sie laptop zepsoł moze nie dlugo sie pojawi:confused:

Renee a co u Was???

Każdy ma inny gust . I dobrze :) A na synka też są super ciuszki i można równie fajnie wystroić chłopaka tylko bez kitek ;)

My za 2 tyg jedziemy do Ikei po mebelki dla młodej . Wszystko już sobie wybrałam , teraz czekam tylko na wolne męża . Dywan z hello kitty wybrałam , a mebelki białe . No i do salonu zamówiłam obraz z Merliyn Monroe którą uwielbiam , Mąż na szczęście się nie wtrąca w urządzenie mieszkania ( a ja w wybór auta );-)

Ja sobie winko popijam tak przy piateczku ;-);-)
dzieci ogladaja czerwonego kapturka haha :-):-)

Anka kupe lat cie kobieto nie bylo :angry: nie ladnie tak uciekac a na innych wateczkach bywac a tu nie zajrzec hihih
i co ja widze :szok: piekny nowy suwaczek i to juz ten tydzien to ty juz sie do porodu szykujesz i nawet nie wpadlas sie pochwalic :no::-) nie ladnie...kogo masz w brzuszku chwal sie :tak: i coreczka jaka juz duza 5 lat zlecialo...zagladaj tu do nas :tak:

Kamilka a wy to z Magda poznalyscie sie w realu nie?? mieszkacie blisko siebie ??:baffled:

Pati no ty to mozesz zakupowo szalec , sklepow u was to pod dostatkiem ;-);-)
tylko tak jak mowisz worek kasiory miec :tak::tak:

Delfin jak urzadzisz malej pokoik to pochwal sie foteczki wstaw bedziemy podziwiac ;-);-)

Moj mezus tez odespał wiec winko saczymy:-) ale widziałam temat urzadzania... my tez pokoik mlodemu urzadzilismy kupilismy mebelki z lozkiem ale lozko zlozymy jak sprzadamy to co u niego stoi:tak: _1247177.jpg_1247176.jpg_1247171.jpg_1247166.jpg_1247165.jpg

Owca tak poznałysmy sie z Magda ona mieszka 30 km ode mnie. A Adasiek i Szymon dwa zywioły:-D

Delfin - wlasnie chłopczyk tak ale jak juz mam to marzy mi sie coreczka:tak:

Kamcia fajny pokoik , taki przytulny widze ze teraz moda na biale meble hehe duzo osob ma :tak::tak:
zdjecie numer dwa jest the best :-D:-D:-D usmialam sie z mlodego miny :-D
fajnie ze z madzia sie znacie , udalo wam sie ze tak blisko siebie mieszkacie :tak::tak:

Uciekam juz i zycze milego wieczorku i czestszych pogaduszek na bb :-D;-)

Nie no normalnie wlasnym ocza nie wierze :szok::szok:
kogo ja tu widze :szok::-D Alex to ty ??..czy ja juz przez winko osleplam ? :-D:-D
jak milo jak stare mamuski tu zagladaja ;-);-)

reklama
Do góry