reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Mój ostatnio ławeczkę zamawiał i bardzo fajna , za to sztangę taką zamówił że niby składana , a wiadomo że zęby drogie :-D

Ja mam tylko różową mate , ale mowie wam kobitki Mel b i Chodakowska dają tak w kość że nie potrzeba nic więcej ;-)

reklama
Ooo jest i nasza Patiiiii :-):-):-)
zrobilas smaka tymi mielonymi daj przepis jak je robisz bo takie zwykle to juz mi sie znudzily :tak::tak:

Delfin a to nie az tak daleko odemnie mieszkasz ;-);-)
sklepy hmm....ja to chodze do takich " tanszych " ;-):-D...czytaj C&A , HM , Primark , New Yorker :tak:
takie zwykle sklepiki hehe ale u nas w centrum to jest multum sklepow :tak:

Primark jeszcze nie spotkałam , w New Yorker to nic nie widziałam ostatnio .

Ja też w tańszych ;) W Polsce jestem fanem Mohito niestety coś jakoś im się zepsuła bo musiałam ostatnio parę sweterków reklamować :dry:

A ja nie cwicze , nie odchudzam sie i wcinam to na co mam ochote :tak::tak::tak: A co bede sobie zalowac !!! ;-);-)

Primark jest taki sredni , troche glupie te ciuchy maja takie pstrokate kolory i wogole jakoscio srednio...
ale dla dzieci sa fajne :tak::tak: i tanie :-):-) a dla maluszkow superowe :-)

OWCA- ja biore mielone do woka...podsmazam z czosnkiem-z 4-5 zabkow... nie dodaje juz ani oleju ani oliwy bo sam sie tluszcz wytapia ;) Doprawiam-czym tylko chcesz...ja wrzucam od przypraw indyjskich po solianke,ziola suche czy swieze... papryke ostra,sol chinska itp. itd :-D potem wrzucam duza puszke pomidorow... dusze az sie prawie rozpadna...na koniec czerwona i zolta papryke i ze dwie cukinie :) cukinia w talarki krtojona,papryka w kostke :-) Ja jem to same... Moj je to z ryzem :-) jak masz chec mozesz zabielic troche smietana lub posypac parmezanem :-)

Ja tu w De. np lubie sie ubierac w H&M,Mango,Hallhuer,Bereshka,zara,new yorker :-)
W Pl. lubie tez Mohito i Top secret :-)

A co do cwiczen z Ewa to tez jest plan...moj mi musi tylko laptopa polaczyc z netem bo cos ostatnio nie szlo sie polaczyc... i chce robic 3 treningi po 6min. co otatanio nagrala i z 30 min na tym moim twisterze :-)

Mi z Chodakowską trochę kondycja wysiada :-D A jesli chodzi o samczne przepisy i dietetyczne to polecam wam bloga :wiara-walka-wygrana

Ja dzięki pomocy tej dziewczyny schudłam 3,5 kg w miesiąc . Teraz już się tylko mierzę bo waga raczej już nie drgnie . Zresztą mierzenie daje prawdzie wyniki , a mięśnie też swoje ważą :-p

Familke mam po sąsiedzku i tam już bankrutuje hehe. wdziałam w necie że w HM jest nawet taniej , a jakoś przecież też maja fajną :-)

Delfin Ona o nieee to ja wole zostac fujara dziekuje... Co do torta tez nie pomoge bo mnie wogole nie wychodzi biszkopt ale za to szarlotka haha pierwsza klasa:-D ale ja sie w plackach nie lubie:sorry2: raz ze ich nie umiem dwa ze duzo czasu spedza sie w kuchni i trzy ze nie zawsze wychodza... wole sie probowac w zapiekankach pieczonych miesach i roznych takich a ze ja uzywam i lubie duzo przypraw to raczej wychodza:tak:

Jeju dziewczyny ja sie do cwiczen nie moge zebrac a przydaloby mi sie oj przydalo:sorry2: narazie mam w zamiarze fitnes lub zumbe:blink:

My tu mamy C&A i H&M i reszte ale dzisiaj dostałam fajna gazetke z ciuszkam i dla dzieci i sie zakochałam tj Kindermode, Babykleidung, Umstandsmode von Vertbaudet
Jak mnie sie marzy dziewczynka zeby jak tak ubierac stroic i wloski zapuszczac ehhh

Ja tu nie lubie szukac sukienek kurde wyboru zero i jeszcze takiej w klolanko sie nie znajdzie takze wole wtedy zostawiac takie poszukiwanie na wyjazd do Pl:-)

reklama
Kamila- calkiem fajne te ciuchy :-) musze na spokojnie raz poprzegladac :-)

Ja czesto mlodej spodnie i inne wyhaczam na online-shop w H&M ... oplaca sie bardzo :-) tylko nie zawsze odpowiedni rozmiar jest...ale napewno wiecej przecen nicz w sklepach... Ja to akurat w Berlinie mam niezly wybor wszystkiego-tylko wora pieniedzy trzeba :-D

Do góry