reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hallo,

w koncu weekend:tak::tak: troche moge odpoczac, choc przy moim diabelku to trudno:tak::szok::szok:
Wiec ja sie tez przedstawie:

Miasto w PL: Radom
Zawod: Mgr Germanistyki na UMCS w Lublinie
Zawod w DE: urzednik do spraw cywilno-prawnych (tu wyuczony), pracuje obecnie w kancelarii adwokackiej. Mieszkam w Niemczech od 4 lat, moj maz jest Niemcem, wiec dlatego. Z innego powodu z cala pewnoscia bym sie nie przeprowadzila :tak::tak:

reklama
Czesc,
na poczatku witam nowa wkrotce w Niemczech mieszkajaca mame.
Zuzanna Laurka slicznie przesypia nocki znow spala 6 godzin wiec wstalam do karmnienia dopiero o 4 rano nie wiem ile powinna zjadac na dobe bo ostatnio cos mniej zaczela jesc ale na dobe zjada ok.750ml
Aga ja tez sie ciesze ze jest weekend.
Vanessa u nas kermys:-)

witam nowe mamy : GRUNDZIK; MARITA 21; HAUSFRAU; SAMI

pscola u nas tez to bylo tylko maurice nie musial chodzic na te zajecia, ale inne dzieci chodzily

krecik wygladasz super

ja dawalam moim dziecia humane

ania super zakupki , ja tez bylam tylko musze zdjecia wkleic

klavell ogromne gratulacje

cholera claudia to dzwon na komorke
dzisiaj nie moge jestem juz umowiona

ania a ty jak bedziesz w düsseldorfie to dzwon wysle ci numer na priva , albo w neuss mozemy sie spotkac

1: lat 28
2: Klodzko 100 km od wroclawia
3: technik ekolog-agroturysta

obecnie mama dwoch urwisow maurice 6.5 i emilka 1,5 roku

Blond daj ten numer chetnie sie z Toba i dzieciaczkami spotkam.Zawsze jakas rozrywka :)
W Dusseldorfie to bywam na Altstad:-D:-D
No i wklej zakupkji jestem ciekawa co tam nakupowalas

pozdrowionka na niedziele !!!!
milej zabawy...jesli sie zdolacie umowic ;-)
hej kotek ...witaj...wlasnie beata opowiadala....w gdyni jestes powiadasz...ja spedzilam tam w tym roku moje wakacje...lubie to miasto:-)

klavell gratuluje !!!!!

reklama
Do góry