reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hello kobietty,

karlita - ciesze sie,ze jest poprawa:-D:-D super!!! zaraz klikne bloga :tak::tak: kiedy macie nastepna kontrole???

gabi - dobry wybor!!! a i znalazlam dla ciebie jeszcze pare kurteczek tragaczek:

tragejacke | eBay

blue - jeszcze ciut i lenka przegoni olo:tak:...prezent super,wypadaloby opic,c`nie:biggrin2: a w ogole ruf mich an!!!

...pozostale szanowne kolezanki cieplo pozdrawiam i czekam na jakis znak zycia:tak:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuziak

reklama
Bluetooth ale Ci córa rośnie :-) pogratulować apatytu :-)

aleksandra kolejna wizyta 19 grudnia być może ostatnia :-) lub przedostatnia ;-)

nie wiedziałam ze są takie kurtki :-)

dziewczynki zbieram głosiki dla Norbita w konkursie babyboom :-)

https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel/index.php?link_do_zdjecia=56

każdy głos na wagę złota :-)
bo z łowcami nagród ciężko wygrać :baffled:

dzieki, fakt ze sie z niej ostatnio straszny glodomor zrobil :-)
karitka zdjecie klikniete i faktycznie super wyglada!
alex kurka zebym ja znalazla czas tak jak go nie moge znalezc :baffled: kurka wodna no nie wiem doslownie gdzie mi te dni uciekaja. Fakt spimy z mala do 10tej bo odsypiamy nocke ale pozniej to raptem karmienia, spacer - fakt dluuugi bo pogoda nadal przepiekna i az szkoda nie isc z Lenka na swieze powietrze i nie mam pojecia jak to jest ale robi sie 17ta i po ptokach.Nie mam czasu zeby sobie nawet obiad zrobic . Jedynie kawe gdzies tam w biegu mi sie uda a tak to kicha:crazy: Jeszcze teraz ciagle cos tam. Dzisiaj przychodzi do mnie Stillberaterin - walczymy o kazda krople mleka dla malej a jutro ide do ostopatologa bo ponoc moja niunie trzeba wyluzowac bo sie jakos jeszcze nie rozluznila po porodzie.
A co tam u Was slychac. Alex - wszyscy juz zdrowi?
Kto z Was wybiera sie do PL na Swieta?
Ja na szczescie tylko na 2 dni bo moj M pracuje ale tez ciesze sie ze nie na wiecej bo z mala nie chcialabym za dlugo na razie poza domem duzo czasu spedzac.
Milego dnia lasencje!

witam ze slonecznego wuppcia,

i od razu chwale sie wczorajszym nabytkiem:-D:-D:

PICT2684.jpg...juz nie moge sie doczekac swait...ach..

blue - dzieki,wszyscy wyzdrowieli,tylko u mnie deficyt snu...olo zaczal sie w nocy budzic,zeby sobie pogadac...szok:szok:.do ostepathin chodzimy od czerwca i rezultaty sa znaczne i do tego trafilismy na bardzo przyjemna i kompetentna babke:tak:...polecam.
na swieta zostajemy w domu,bedziemy miec gosci...zreszta najbardziej lubie wigilie u siebie:tak:

karlita - a wasza kasa chorych nic nie pokryla??? blog -super,odwiedzilam:tak:

...pozostale mutti goraco pozdrawiam...:tak:

alex gdzies Ty znalazla takie super wdzianko:szok: Ja tez takie chce dla mojej malej. Wlasnie sie zastanawiam gdzie w ogole szukac takich swiatecznych ubranek zeby Lenka klawo w swieta wygladala :-)
To super ze jestes z osteopaty zadowolona bo ja mam jakies dziwne opory zeby mi tam dziecka nie skrzywdzili. Zadzwonie do Ciebie moze pozniej to mi powiesz jak wyglada taka wizyta i co oni z tymi biednymi maluchami robia :-)
No to jak Oli taki nocny dyskutant to faktycznie wspolczuje. Mam nadzieje ze moja bedzie tylko w ciagu dnia gadac jak teraz :-)
karlita moglas jakos ten kask rozliczyc w PL na koszt ZUS czy wszystko prywatnie placiliscie?

Ostatnia edycja:
hello kobietty,

karlita - ciesze sie,ze jest poprawa:-D:-D super!!! zaraz klikne bloga :tak::tak: kiedy macie nastepna kontrole???

gabi - dobry wybor!!! a i znalazlam dla ciebie jeszcze pare kurteczek tragaczek:

tragejacke | eBay

blue - jeszcze ciut i lenka przegoni olo:tak:...prezent super,wypadaloby opic,c`nie:biggrin2: a w ogole ruf mich an!!!

...pozostale szanowne kolezanki cieplo pozdrawiam i czekam na jakis znak zycia:tak:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuziak

dzięki za stronkę ;)
ta mi sie podoba ale mała...♥ feel-good baby ♥,Tragejacke, Modell Sheila, Gr.S | eBay

ja mam trochę zdolności i szyję sama ;)
mam czarno zolty polat i dokupiłam u lumpach polar i bedę doszywać taką kieszonkę na zamkach :)
ze z małym i bez niego ponoszę ;))

nie cierpię swiąt ;( w tym roku spędzę je chyba bez dzieci bo kolej na tatusia/// moze i dobrze zaszyje się w ciemnym kacie i przetrwam tr kilka dni

hej laseczki :-)

oj dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:ale to z braku czasu:sorry2: tak was od czasu do czasu podczytywalam a w tym tygodniu poczytam dokladnie zaleglosci i cos naskrobie więcej:tak::tak:

jestem teraz zmuszona do siedzenia w domu dopadlo mnie cos strasznego i nikomu nie źycze -Hand-Fuß-Mund-Krankheit- najpierw byla kartka w kindergar. u Szymona wywieszona ze wirus ale on nie mial tylko ja mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlak mnie trafia najgorsza choroba jaką w życiu mialam i 2 noc bez spania sie zapowiada tak swedzi szczypie kuje że mnie zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najgorsze że chodzic nie moge bo mam pęcherze na stopach.

Spotkala sie któras z was z tą chorobą??????????

reklama
witam ze slonecznego wuppcia,

i od razu chwale sie wczorajszym nabytkiem:-D:-D:

Zobacz załącznik 405865...juz nie moge sie doczekac swait...ach..

karlita - a wasza kasa chorych nic nie pokryla??? blog -super,odwiedzilam:tak:

alez słooodkie wdzianko :-)

Taaaa nasza kasa chorych .... dla naszych lekarzy to nie defekt przecież tyle osób ma krzywe głowy u nas w PL si e tego nawet nie leczy (każą przekładać dziecko z boku na bok)... jak mówilismy i tej metodzie to nas .... wyśmiewano, zbywano.

ale z maili od innych mam które się do mnie zgłosiły wynika że co raz więcej rehabilitantów interesuje się tą metodą

karlita moglas jakos ten kask rozliczyc w PL na koszt ZUS czy wszystko prywatnie placiliscie?

niestety wszystko prywatnie :crazy:
ale powiem Wam że warto normalnie to była BARDZO DOBRA DECYZJA Norb w tej chwili ma juz piękną główkę :-) jestem zachwycona efektami :-)

MAGDALENA nie bardzo wiem o jakiej chorobie mówisz :(

Do góry