reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witajcie !!
tez sie nie odzywam bo jakos czasu malo
ciagle siedze u mamy pomagamy jej w meblowaniu:tak:
m jej skreca meble,zakladal podlogi jeszcze kuchnia do zrobienie i kilka drobiazgow
w kazdym razie mama spi juz u siebie...:-)

wczoraj dostalam tel.z Polaki z dziadkiem jest znow bardzo zle jest w szpitalu
lekarze daja mu tydzien zycia,tak mi smutno :-:)-(...ryczec mi sie chce to jest moj jedyny dziadek...

ktoras pytala czy do pl.na swieta jedziemy czyli my zostajemy tutaj,jakos mnie nie ciagnie tam:no:
i wogole nie przepadam za bardzo za swietami sa bo sa jak dla mnie...

dzis na 15 logopeda znow,na 17:30 do przedszkola z latarniami
ciagle cos wczoraj bylam u dentysty z synkiem zrobil 2 zabki bez znieczulenia jestem dumna z niego nawet nie zaplakal a robil pierwszy raz,nastepna wizyta za tydzien...

Karlita ciesze sie ze zadowolona jestes z wizyty w De,i super ze z glowka lepiej :-):-) sliczny twoj synus :tak:

Pati ty gdzie sie zapodzialas??

Jolka ty tez odezwij sie !! :confused:

Magdalena ja nawet nie wiem jaka to choroba co sie zarazilas :baffled:

Alex fajne wdzianko koniecznie pokaza malego ubranego w to :tak:

Pozdrawiam i uciekam buziaki :-)

reklama
karlita głos oddany:))

a blog super ... ja kiedyś pisałam ale w przypływie nerwa wykasowałam wszystko :crazy:
Madzia tulę mocno ... przykre to życie ...

Ostatnia edycja:
Madzia przytulam mocno oby lekarka sie myliła! Dzielnego masz Synia :-)

gabinia spróbuj jeszcze raz bo mam tyle samo głosów ....:-D albo znów się coś walnęło z głosowaniem ....

co do bloga ja kiedyś pisałam jak Gabi była mała później przestałam a jak Norb się urodził to wróciłam do tego :-) tylko w innym miejscu maił być tylko dla mnie rodziny znajomych ale za sprawą kasku stał sie publiczny w sumie się cieszę bo mogę pomóc innym mamom które szukają pomocy dla swoich dzieci :-)

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski :)))

Magdalena-nie mam pojecia co to moze byc u ciebie? co Ci lekarz zapisal???Zdrowiej kobito i zagladaj czesciej!!!

Karlita
-ciesze sie ze u Was tak szybko udalo sie malemu pomoc...Masz przeslodkiego synka,poczytalam sobie Twojego bloga :)
No i glosik oddany rowniez :)

Madzia -bardzo mi przykro z powodu dziadka...zycze jednak by stal sie cud!!!!
Mojej bratowej dziadek zmarl dopiero co wczoraj,tak nagle... :(
No i gratki dla syna za odwage :)))

Gabinia -Ty to niebawem mozesz zaczac bloga o chustach pisac :)))) tora jest Twoja najbardziej ulubiona z chust?

Alexandra-fajowe ubranko :) koniecznie fote mlodego w niej poprosze :))))

Bluetooth- co tam za bmw wyrwaliscie? pochwal sie-dawaj linka-jaki kolorek?
A fajne wdzianka napewno na ebayu wyrwiesz :)

Karolina- a gdzie Ciebie wywailo???

Co do swiat to ja jade do Pl. Unas taka tradycja od 30 lat jak pamietami zyje ;) zawsze spedzamy je rodzinnie-czyli ja moi bracia,rodzice,dziadkowie ze strony mamy...Teraz zabieramy tez od kilku lat Adama babcie...wiec jest nas ok.10-14 osob :) bo brat z rodzinka,nas trzech,mama,drugi brat,dziadkowie,babcia :) czasami mojej mamy brat z 'De.tez przyjezdza :) Uwielbiam takie swieta,wogole kocham swieta i ich magie :) chodz juz nie sa tak magiczne jak kiedys kiedy bylam dzieckiem,ale chce zeby byly tez wyjatkowe teraz dla Noemi :)

A teraz czeka mnie wyjazd we wtorek do Pl. Mielismy jechac w czwartek razem ,ale jedziemy na dwa auta i ja jade juz we wtorek z mloda ,a A dojedzie ze swoja amma w czwartek...Jedziemy na 80-siate urodziny A babci :))

Wczoraj bylam na laterne basteln w przedszkolu...wlasnie w czwartek mial byc laternefest ,ale niestety nie wezmiemy w nim udzialo...Nopemi strasznie byla smutna kiedy jej o tym powiedzialam...Ale mam nadzieje ze rozweseli sie kiedy w pl.zobaczy malego psa mojego brata :-)

No i wczoraj wyrwala sobie mloda jedynke gorna :))) mam teraz malego szczerbola :-D

Milego dnia :)

Dzieki dziewczyny :-)
lekarka zapewne sie nie myli niestety....dziadek ma raka pluc..i powoli jego stan sie pogarsza z dnia na dzien...
trwa to juz jakies pol roku takze ostatnio jak byl w szpitalu lekarze powiedzieli zeby przyszykowac sie na najgorsze bo moze to nastapic w kazdej chwili...i chyba powoli ta chwila nadchodzi...:-:)-(

ja juz obiadek mam gotowy,pranko powiesilam i nudzimy sie z toffikiem :-D

hej no wkoncu sie rozpisałyscie a ja nawet nie mam jak poklikac tak mnie dłonie bola. Dzisiejsza noc to koszmar, wklejam wam linka co mnie dopadło ale bez zdjęc bo to naprawde okropne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hand-Fu

oj Patrycja... gdybym pierwsze zaczeła nosic to pewnie miała bym co pisac.... teraz stara jestem i nowicjuszka :)

co do najlepszej-ulubionej... uzywam na razie długich bo kółkowa jeszcze nie odebrana.... wiec nie umiem o niej nic napicac ....

ale noszenie w chustach odczucia bezcenne :-D:-D:-D:-D

spadam zaraz po dzieci.... i latanie po przychodniach znowu... a pogoda dzisiaj nie rozpieszcza... pada i zim,no jest :crazy::crazy:

słucham rubika na moje nerwy....
Piotr Rubik feat. Grzegorz Wilk - Strażnik raju - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics

albo turecka :)

reklama
Do góry