reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

nic nie wywalczyłam dla tatusia 300 zł to za duzo zeby dołożyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a zeszłam z 600;/
2 grudnia znowu sprawa ;/
szlag mnie trafi

starszy syn ma podejrzenie dyslekcji a młodszy nadpobudliwość - muszę ich przebadac

a chrzciny 30.X. ;)

reklama
Czesc dziewczyny!
Sorki ze sie nie odzywalam ale jakos ciagle czasu brak. U nas nadal piekna pogoda chociaz coraz zimniej wiec chodze na godzinne spacery. Rano tez musze odespac nocne karmienie i tak jakos nie ma kiedy usiasc i napisac.
Pati a juz myslalam ze znowu mama zostaniesz :-)
Madzia trzymam kicuki za nowe mieszkanie a mala chwale sie na fb :-D Mala chowa sie rewelacyjnie. Jest bardzo aktywna i do tego widzi juz coraz wiecej wiec kaze sie oprowadzac na rekach po mieszkaniu i opowiadac co i jak :-D Uwielbia swoj lezaczek bo z niego tez moze obserwowac co sie w domu dzieje a za to wkurza ja mata edukacyjna bo to takie nudne - lezenie i nic wiecej :-D Dziarsko trzyma glowe i juz prawie raczkuje :-) Polozna za kazdym razem jak jest u nas z wizyta to jest w szoku ze ona jak na swoj wiek to jest bardzo rozwinieta i juz nam zapowiedziala ze jak mala pierwszy krok postawi to bedziemy mieli przechlapane :-D
Gabinia wspolczuje ze z ex sie nie udalo i nie da wiecej kasy. Ehhh jakie to zycie niesprawiedliwe. Gosciu wyluzowany a Ty sie martw o byt dzieci. Trzymaj sie!
Spadam spac bo ledwo patrze na oczy a reszta rodzinki juz dawno chrapie!

reklama
hej babska:)

Widze Gabnia ze nadal walczysz z chustami ;)))

u mnie okay w sumie...oprocz tego ze biore antybiotyk ;) mam grype...ale zaraz smigam po mloda i lecimy w miasto...Umowilam sie z kolezanka,idziemy na jakies dobre jedzenie,polazimy moze posklepach...zobaczymy...
w sobote smigam na30-stke kolegi...zapowiada sie fajna imprezka :) w sobote bylo wyjscie z Noemi do mojej kumpeli corki na urodziny...dzieciaki poszalaly,my poplotkowalysmy...Ogolnie zaczelam chodzic na ten fitness ale mialam teraz przerwe z powodu choroby...Jutro moze jednak pojde bo jakos wybilam sie z rytmu...a jak bylam w tym rytmie to lazilam 5 razy w tyg ;)))
17-stego z kolei czeka nas wyjazd do Pl.
Powoli rozgladac sie bede za prezentami...w tym roku robimy jak w ostatnim losowanie...kazdy losuje dwie osoby i robimy jtylko tym osobom prezenty :) przynajmniej bedzie cos porzadniejszego... :;) i nie trzeba tyle glowkowac...
Pozdrowionka...

Do góry