reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

nic nie wywalczyłam dla tatusia 300 zł to za duzo zeby dołożyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a zeszłam z 600;/
2 grudnia znowu sprawa ;/
szlag mnie trafi

starszy syn ma podejrzenie dyslekcji a młodszy nadpobudliwość - muszę ich przebadac

a chrzciny 30.X. ;)

reklama
Czesc dziewczyny!
Sorki ze sie nie odzywalam ale jakos ciagle czasu brak. U nas nadal piekna pogoda chociaz coraz zimniej wiec chodze na godzinne spacery. Rano tez musze odespac nocne karmienie i tak jakos nie ma kiedy usiasc i napisac.
Pati a juz myslalam ze znowu mama zostaniesz :-)
Madzia trzymam kicuki za nowe mieszkanie a mala chwale sie na fb :-D Mala chowa sie rewelacyjnie. Jest bardzo aktywna i do tego widzi juz coraz wiecej wiec kaze sie oprowadzac na rekach po mieszkaniu i opowiadac co i jak :-D Uwielbia swoj lezaczek bo z niego tez moze obserwowac co sie w domu dzieje a za to wkurza ja mata edukacyjna bo to takie nudne - lezenie i nic wiecej :-D Dziarsko trzyma glowe i juz prawie raczkuje :-) Polozna za kazdym razem jak jest u nas z wizyta to jest w szoku ze ona jak na swoj wiek to jest bardzo rozwinieta i juz nam zapowiedziala ze jak mala pierwszy krok postawi to bedziemy mieli przechlapane :-D
Gabinia wspolczuje ze z ex sie nie udalo i nie da wiecej kasy. Ehhh jakie to zycie niesprawiedliwe. Gosciu wyluzowany a Ty sie martw o byt dzieci. Trzymaj sie!
Spadam spac bo ledwo patrze na oczy a reszta rodzinki juz dawno chrapie!

reklama
hej babska:)

Widze Gabnia ze nadal walczysz z chustami ;)))

u mnie okay w sumie...oprocz tego ze biore antybiotyk ;) mam grype...ale zaraz smigam po mloda i lecimy w miasto...Umowilam sie z kolezanka,idziemy na jakies dobre jedzenie,polazimy moze posklepach...zobaczymy...
w sobote smigam na30-stke kolegi...zapowiada sie fajna imprezka :) w sobote bylo wyjscie z Noemi do mojej kumpeli corki na urodziny...dzieciaki poszalaly,my poplotkowalysmy...Ogolnie zaczelam chodzic na ten fitness ale mialam teraz przerwe z powodu choroby...Jutro moze jednak pojde bo jakos wybilam sie z rytmu...a jak bylam w tym rytmie to lazilam 5 razy w tyg ;)))
17-stego z kolei czeka nas wyjazd do Pl.
Powoli rozgladac sie bede za prezentami...w tym roku robimy jak w ostatnim losowanie...kazdy losuje dwie osoby i robimy jtylko tym osobom prezenty :) przynajmniej bedzie cos porzadniejszego... :;) i nie trzeba tyle glowkowac...
Pozdrowionka...

Do góry