reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dobry wieczor, oj widze, ze Wasze pociechy rosna jak na drozdzach, zreszta moja tez:tak:. Nasz uwielbial jezdzic na basenik a ostatnio cos mu sie poprzekrecalo i nie chce dac sie wykapac w wannie:wściekła/y::wściekła/y::no: Drze sie w nieboglosy jakby go ze skory obdzierano, normalna porazka. Tylko patrzec jak mi sasiedzi policje wezwa na glowe, ze dziecko maltretuje:tak:;-);-) Czym starszy tym wiekszy diabolek z niego, a w zlobku ponoc taki grzeczny, ze panie go tak wychwalaja pod "niebiosa":tak::tak:. U nas byla dzisiaj ladna pogoda, ale co z tego jak wiekszosc czasu przesiedzialam w pracy:no::no: Och juz mi sie urlopik marzy, a to jeszcze trzy tygodnie:no:

reklama
hej,

aga ja dzis tez w pracy i obiecalam sobie ze z Marie wyskocze pod wieczor na spacer ale jakos niewyszlo.

Jutro wybieramy sie do Mainz na spotkanie z Justys i zakupy .Mam nadzieje ze Marie bedzie grzeczna i odbedzie sie bezstresowo;-)

Jakis posiekany film na sat1 leci posiekany ale wciagajacy zarazem...Marie wkoncu zasnela a tez taka mala diablica jest jak tylko zobaczy komputer telefon albo pilota od tv to juz koniec swiata tak dlugo bedzie sie darla az posmakowac bedzie mogla.Dzis zrobilam jej kaszke truskawkowa i wcinala ze hoho ale z butli ani kubeczka dalej nic nie ciagnie, za to ze szklanki by chciala i jak tylko ja cos pije a mam mala na kolanach to zaraz ciagnie mi za szklane i do ust by chciala przykladac.
Anka to tak jak ja z zakupami dla malej.Tatus tylko taki pomyslowy i pierwsze lepsze na cene nie patrzy byle szybko poszlo i po zakupach.

hausfrau witaj i milej lektury.

O tak sie rozpisalam jak zwykle zreszta a tu film sie skonczyl ...

milej nocy Kobietki .

Zuzanna slodka ta Twoja coreczka:tak:
Laura pojadla i spi.Mam nerwy na mojego wkurzyl mnie z rana:wściekła/y: jak ja bym chcioala do Polski pojechac i sie odstresowac.Jeszcze te cholerne papiery nie przyszly.W czwartek idziemu na U3.Pogoda za oknem nieciekawa wiec moze do kumpelki sie wybiore:sorry2:bo sie wybrac nie moge od 2 tygodni:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny,

witam was w ten zimny sierpniowy poranek...:-)

cale szczescie ze u nas swieci sloneczko, czlowiek usmieczniety i pelen energii

a u mnie nie wiem co sie dzieje, nie mam czasu na nic...:szok: jedno zrobie to zaraz nastepne na mnie czeka i tak w kolko... niech mi tylko nikt z facetow nie mowi ze siedzenie w domu to sama przyjemnosc... :-)

z zuza i marie spotkalysmy sie w miescie, fajnie bylo, marie juz podrosla od ostatniego razu, slodziutka i spokojniutka, taka mala zabaweczka...polatalysmy po sklepach ale nic ciekawego nie bylo...ale to niewazne...

aniu jak po wizycie u lekarza ? pewnie spokojniejsza jestes ... a twoje samopoczucie juz wporzadeczku ?

krecik, odezwij sie czasem, czekam na jakies wiesci !!!

a inne dziewczynki tez jakos zamilkly ...co to jest ?

milego przedpoludnia...czas na kawke...

Nie mam jeszcze własnej pociechy, więc nie mam się czym chwalić
h160.gif

U mnie też zimno. Dzisiaj nawet mieszkanie się w nocy wychłodziło... że aż mnie zcięło jak weszłam do łazienki.

Dzisiaj jedziemy z Małżonkiem pokazywać zdjęcia sąsiadom teściowej... kiedyś mieszkali w Polsce we Wrocławiu a tam własnie odbył się ślub. Zresztą tutaj prawie każdy Niemiec ma polskie korzenie... tylko biedna teściowa strasznie przeżywa wizytę Niemców...

hausfrau, to ty z moich okolic...albo ja z twoich...fajnie:tak:
ja spora czesc zycia spedzilam w olawie , potem w brzegu, zawsze jak jezdze do polski to wlasnie w te strony ...

a czy to trzeba miec dzieci zeby sie miec czym chwalic ...
niekoniecznie
ja teraz tez duzo o dzieciakach nie pisze...
jak masz ochote to pisz o czym chcesz...

reklama
Jaka jest odległość między Mainz a Siegen? Bo mi się wydaje, że trochę ych kilosów jest... zresztą sama nie wiem bo najczęściej jeździmy do Kolonii albo Duesseldorfu :)

Do góry