reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam kobietki,
na poczatku musze poogratulowa swietnego wygladu Krecikowi:tak: Fotki extra
Justyna swietnie ze znow sie odezwalas bo zaczelam sie zastanawiac czy za bardzo w Polsce Ci sie nie spodobalo:-D
Zuzanno nie zaluj sobie placka, ja jak pieke to tez sama wiekszosc zjadam:-D
Wczoraj zaly dzionek spacerowalysmy dzis mialam gore prasowania, ale bylam na zakupach w realu z Laura i Moim
Wklejam obiecane zdjecia z zakupow

reklama
HEJ WSZYSTKIM,

dziekuje ze mile przywitanie....:tak:nie powiem, zeby mi tam bylo zle, za rok tez zmykam, a moze jeszcze uda mi sie meza przekonac i na herbstferien tez wyskocze...

Krecik- ucieszylam sie jak cie zobaczylam, super wygladasz, jeszcze troche, wiem ze ci ciezko, ale dasz rade, jestes mocna kobitka...allanek fajny facet, okularki zajeb....- przepraszam za wyrazenie, ale innego okreslenia nie znalazlam....:-)myslimy o jakiejs kawie ?

zuza- bardzo chetnie pisze sie na wypad we wtorek, mi raczej pasuje z rana,do 13.00 musze wrocic, bo potem misiek przychodzi ze szkoly i musze go przypilnowac z lekcjami i jeszcze podrzucic na pilke reczna...tak to juz jest z dzieciakami...i z malymi i z duzymi roboty jest pelno...marie tez juz pewnie fajna dziewuszka...a na basen nie dasz rady w tygodniu ?

aniu- laura rosnie jak na drozdzach, super...u ciebie tez juz lepiej...wszystko idzie w dobrym kierunku, ja tez mialam doly i przy pierwszym i przy drugim...wiem jak to jest...katastrofa...ale to mija, cale szczescie...

pscola- ty jakos tez zniklas, kiedys z tego co pamietam, wiecej pisalas ... bylo nas mniej, a teraz prosze ,wszystko sie rozkrecilo...

ide sie wyprysznicowac i do lozeczka wkoncu, jutro dzien nierobienia niczego...ciekawe kto obiad ugotuje ...?

zuza, przypomnialam sobie, narobilas mi smaka na to ciasto ze sliwkami...i co teraz? jak upieke to bede musiala sama zjesc, bo moi za ciastami nie przepadaja, a ja juz postanowilam sobie, ze sie nie obrzeran slodkim...chyba ze ktos wpadnie do mnie na ciasto...zapraszam....:-)

milej nocki babeczki !!!

hej Dziewczyny!

No i bylismy na basenie ...no i wielka porazka:no::crazy::angry::no: Pojechalismy z rana do Nieder Olm wczesniej jeszcze necie sprawdzilam od ktorej czynne no i co sie okazalo kryta plywalnia zamknieta mozna bylo tylko w odkrytych basenach ale bylam zla eh.Ale w necie na ich stronie nie jest nic wspomniane ze zamkniete caly rok niby otawrte maja!!! Na odkrytym to za zimna woda dla malej a i ja zamoczylam stopy i prawie zem skostaniala wiec posiedzielismy pol godzinki w cieniu na trawce i pojechalismy do domu:no:

bylismy na obiedzie bo ja oczywiscie nic na dzis nie przygotowalam taka tego basenu pewna bylam no i tez porazka bo czekalismy godzine po zamowieniu az nam jedzonko podali no i smoakowalo tez tak nijako.Moj mazktory jest zreszta bardzo bezposredni byl w kuchni reklamacje zlozyc:wściekła/y::baffled::eek::no:
no i juz wiecej sie tam niewybierzemy :szok::no::sorry2:

Marie dzis zafascynowana bujawka wlozylam tam taki kocyk zeby bylo jej wygodnie no i trzeba jej pilnowac zeby za bardzo sie niegibala .teraz mala spi wiec mam chwile dla siebie ale musze troche ogarnac bo wczoraj to nic niezrobilam;-):no::tak::baffled:

Justys mozemy i z rana sie spotkac tylko jeszcze niewiem czy autem pojade czy autobusem bo trohe tak jakos boje sie ostatnio samochodem jezdzic taki jakis maly uraz po ostatnim mam.Justys a jak tam basenem krytym u Ciebie ?a jak w tygodniu by ci pasowalo na basen ?

pozdrawiam milej niedzieli zycze!

anka fajne te ciuszki w jakich sklepach kupujesz?Ja w h&m albo w c&a
bo w dzieciecym raz moj maz spiochy za 30 € kupil myslalam ze go ubije bo mala miala moze je z 5 razy na sobie .
eh Justys nie zaluj sobie placka i piecz poki sezon na sliwki;)
ah i wiecie moze jak mam fote zmniejszyc bo chcialam mala wstawic ale mam za duzy format:no::baffled::szok::-D

dobra koncze lece pranie wstaic troche ogarnac no i ten kawalek sernika z lodowki "sprzatnac":-D

hej dziewuszki....dawno mnie nie bylo...juz sie nie uzalam nad ta strata pracy...i przesunieciem staranek
urlop w polsce mnie rozluznil troszke
widze ze ani rosnie sliczna panienka laura:-) ciuszki fajne...tez bym sie juz chetnie na takie zakupy wybrala;-)
pozdrawiam was wszystkie...pewnie nie nadrobie wszystkich postow...wybaczcie, ze czasem nie bede w temacie:sorry2:

hej dziewczyny :-);-) ,
zuza, u nas basen kryty caly rok jest czynny, nie wazne czy upal, czy deszcz, nie wiem dlaczego tylko juz na otwartym basenie z brodzika wode sposcili ...najbardziej mi odpowiada z rana, wtedy mam wiekszy luz, bo potem musze zajac sie michalkiem, tzn. lekcjami, a on za szybko ich nie robi, wiec czasami schodzi mi troche czasu i trudno tez przewidziec o ktorej mozna wtedy umowic sie...a tak z rana bysmy sie popluskaly, potem jakies amu, moze spacerek i dzien jakos by fajnie minal...co ty na to ? kiedy mialabys ochote? u mnie odpada narazie poniedzialek, inne dni sa ok...
a co do fotki to ja zmniejszalam programem adobe photoshop, nie wiem jak inne dziewczyny robia, moze maja inny sposob...jak chcesz to podeslij mi fotke, zmniejsze ja i odesle ...napisz tylko jaka wielkosci i jakie wymiary i sie zrobi...:tak:

lenna, witamy cie po przerwie ...:-) to jak to tam bylo na tym urlopie ? ja tez bylam w pl cale 6 tyg. tez bylo super, troche z rodzicami, troche z siostra, troche z kolezankami, jednym slowem ssuuppeerr, szkoda bylo wracac...

a nam niedziela minela nijako...slawek caly dzien siedzial przed pc, mial jakas zalegla sprawe do zrobienia, wscieklam sie troche :wściekła/y:, bo tyle czasu byl sam, to nie robil nic, a jak jestesmy to nagle ma tyle do zrobienia i to wlasnie w niedziele, gdzie mozna bylo razem wyjsc, pojechac, itp. :wściekła/y:och , szkoda gadac...

hej justyna...w polsce super...chlebek...cieplutki od piekarza najpyszniejszy na swiecie...troszke u rodzinki nad morzem, troszke u rodzicow, troszke ogolnego zwiedzania, bo na urlop to tylko do polski...tam mozna naprawde odpoczac:-)

Witam wszystkie Sąsiadki w DE. Ja mieszkam w Siegen :D Jak już przejrze posty na forum (a pewnie jak skończe będę juz siwa bo tyle tego jest :D ) to może sie połapię co i jak :)

reklama
Witam, wczorajszy grill udany nawet pogoda byla nie najgorsza.
Dzis spacerek zaraz kapanie:)
Zuzanno ja kupuje w c und a no i jesczze w kiku dzius kupilam kaftaniki na promocji za 1 euro:tak: nie przeplacam bo Laura szybko rosnie:-)
Dzis podczas rozmowy z tata slicznie sie usmiechala

Do góry