reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola swojego sie nie widzi cudze predzej ja tu mam kolezanke co urodzila 5 tyg wczesniej i jej mala rosnie jak na drozdzach ale w porownaniu do niej Laura wyglada jak ona:)

Zuzanna mi tez braklo dzis dnia:(

A teraz salatka na kolacje heheh druga, ja tez mam apetyt:-D

reklama
Zuzuanna ja też bym się wpieniła na twoim miejscu - co pogratulowac narodzin maluszka nie łaska a na chcrzciny sie wprosic :wściekła/y:nie przejmuj sie ja tez nie chciałam niewiadomo jakiej wielkiej imprezy robic i w sumie było nas 11 osób.

Anka tak twoja córeczka jest bardzo slodka i super się już uśmiecha do aparatu mój synek to jak widzi aparat to przeważnie zaraz robi się poważny i się w niego wpatruje jak niewiem :happy:

A ja dzisiaj dużo byłam z Nikodemem na dworze fajna pogoda była i wybraliśmy się wraz z moją koleżanką na kąpielisko a potem ja skorzystałam i poszłam sobie na solarium opalic te moje blade ciałko :-p

Witam sie popoludniowo,
dzis Laura spala 6 godzin wiec jestem wyspana nocka zaliczona:-)
Teraz wybieram sie na miasto wpadne na solarium i sobie cos kupic;-) wieczoprem poprasuje to wkleje fotki obiecanych ciuszkow:-)
Sami mam nadzieje ze Nikos ma zdjecie z usmiechem na twarzy:sorry2:
Sloneczko na niebie to az zal zostawac w domu
Milego dnia

hej.

sami ja tez 11 osob zaplanowalam i kropka.

zaraz jade na zakupy a popludniu jak mala zasnie zabieram sie za placek bo mi slina na niego od wczoraj cieknie.U nas ladna pogoda za to Marie dzis marudna!
holera probowalam foty malej wkleic ale mam za duze i blad mi wyskakuje ..moze wiecie jak mam to zrobic zeby pomniejszyc i wkleic?

pozdrawiam zamelduje sie pozniej milego dnia.

hej Dziewczyny,
witam wszystkie nowe kobitki, kurcze, tak dawno tu nie zagladalam i tyle nowych twarzy sie pojawilo, super...

a ja juz jestem z powrotrm, troche sie wybyczylam, fajnie bylo w polsce...szkoda ze trzeba bylo wracac...wsumie przyjechalismy w niedziele wieczorem, ale wierzcie mi, nie mialam czasu zeby do was zajrzec....strasznie mi glupio...przepraszam...jeszcze musze sobie wszystko poczytac i bede na biezaco...

zuza, slyszalam ze chcesz pobuszowac po sklepach, jak cos to daj znac, spotkamy sie...chyba ze masz ochote przyjechac z mala do nas na basen, daj znac, bo ja z chcia tez bym sie wybrala...

krecik, zagladasz tu jeszce? co u ciebie? brzusio pewnie wielki i piekny...allanek zdrowy ?

znikam juz, jutro znowu dzien jak codzien, czyli same wiecie, co tu duzo pisac...

milej nocki ...:tak::-)

Justynko jestem i zagladam ale gorzej u mnie z pisaniem!
Juz sie zastanawialam co z Toba, czy juz na dobre zostalas w pl??? hihi
Widze ze dziewczynki sie rozpisaly i bardzo fajnie!
U nas oki choc mi coraz ciezej i trudniej nadazyc za Allankiem! Wczoraj Kristian skonczyl robic barierke u nas na balkonie a ja musialam caly czas zajmowac sie malym! Na spacer chcialam isc ale w taki upal to nic mnioe za chiny z domu nie wypedzi!!!! Zauwazylam ze zaczynam puchnac i to mi sie niepodoba!!!!
Brzuszek rosnie i moze nawet wstawie jakas fote zebys zobaczyla jak od maja potrafil sie wybic! Mowie ci jestem CIEZKA!!!!!
Z pisaniem na bb to u mnie nie tylko na jednym watku tak! Nie mam jakos veny do pisania zarowno na lipcowkach jak i na listopadowkach, takze sie nie gniewajcie! Jakos nie umiem sobie chyba nalezycie czasu zorganizowac!

Pozdrawaim wszystkie cioteczki i przepraszam ze tak w sumie to tylko do Justynki odpisalam!!

Tak was podgladam i widze jakie sliczne dzieciaczki macie- Gratuluje!!!

czesc Justynka,
milo, ze znowu jestes, to Ty pierwsza namawialas mnie do pisania i zniklas na tak dlugo -ale jak sie jest na wyjazdach, albo ma sie gosci to zawsze mniej czasu na wszystko

u nas dzis piekne slonko, wiec dzieciaki w baseniku:-)

hej !

Justys super ze sie pojawilas!:-):-):-):tak:

w koncu przyszla bujawka dla Marie jutro zamontujemy i zobaczymy jak to bedzie z tym hustaniem:eek:;-)
Placek upieklam - pychotka pol blachy sama zem zjadla a mialam przystopowac ze slodkim zeby troche w bioderkach zgubic:baffled:;-):szok::-D

dzsi u nas Kerb bylismy z mala na spacerku popatrzec ale nic ciekawego...
zaraz wezme sobie kapiel a wieczorkeim na solarium smigne troche farby nabrac, jutro wybieramy sie na basen do Nieder Olm .

Justys jak chcesz mozemy sie na wtorek umowic musze troche po sklepach poszperac .No i tak mysle zeby moze w weekend na basen.
mala juz alarmuje jest jakas taka marudna od wczoraj.

pozdrawiam wlece pozniej...

reklama
krecik swietna fotka allanka w tych okularach i brzusio tez sliczny.ja tak sobie czasem ten moj wspominam i jakos uwierzyc czasami nie moge ze juz tylko te holerne rozstepy po nim zostaly.Pozdrawiam Was goraco i dobrego samopoczucia Krecik.

Do góry