reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hello babencje,

u mnie w domu tez cisza jak makiem zasial...oli spi a "starocie" poszly do szkoly...konec laby:-D...tylko jak dla mnie to troche za cicho sie zrobilo:-D.czekam na tel.od oskara z relacja-1-szy dzien w nowej szkole...ach...

ogladalyscie wczorajszy mecz??? a bylo tak blisko do wygranej...ech...

pati - teraz wszystko jasne,ty o paszporcie dla siebie a ja o olowym pisalam:elvis:

...a teraz ide zrobic kaffffke...

reklama
blue - na u3 dostalam info dla rodzicow w celu zapoznania sie co i jak ze szczepionkami,wybierasz jakie chcesz,podpisujesz.my doszlismy z naszym pediatra do wniosku,ze oli bedzie zaszczepiony 6w1:tetanus,diphtherie,pertussis,polio,hib i hepatitis b.
u was moze byc wczesniej,bo oli to wczesniak:tak:.1-sza szczepionke mial 17.05.czyli na 3 m-ce.

hahaha-tosmy sie dogadaly :-D
ja nie ogladalam meczu...ale i tak trzymam za niemcami -haha :)))))) czego niektorzy nie moga mi wybaczyc :))) a niektorzy popieraja ;)

ja jestem-ale sama ze soba to nie ma checi gadac ;))))

Wczoraj umowilam sie z kumpela i wpadlysmy do kilu sklepow,kupilam kilka szmateka potemzwiedzalysmy knajpy :-D w sobote tez sie spotykamy ;))
Ja odbiore mloda tez smigam na zakupy...bo ja to najlepiej jak jestem sama umiem sie obkupic ;) z kumpelami to raczj skupiamy sie na czym innym :) wogole posikana bylam jak wpadlysmy do skupu i dla jaj zachwycalysm ysie bialymi kozaczkami-nawet przymiarke zrobilysmy ;))) potem byly tandetne szpile ;)))))))

Ja u coolezanki bylam na kawie i plotkach. Dala mi sterte ciuchow dla malej po swoim synku. A ze oni nie chcieli wiedziec plci to wszystko neutralne jest i super rzeczy z anglii prawie nie noszone a do tego z najlepszych sklepow wiec czego nie brac :-D
Pogoda u nas super.... dobrze ze jeszcze nie pada....leb mi peka chociaz juz po kawie jestem :-(
Milego dnia i lepszej pogody na weekend zycze!

ok.zdaje relacje z dnia::-)

-bylam z nianiulem na U5-wszystko cacy,6300g i 66 cm...nadgania:happy:
-fejsowalam:elvis:
-ugotowalam obiad:rolleyes2:
-plotkowalam przez telefon:cool2:
-zmienilam posciele:happy:
-w miedzy czasie biegalam do nianiula z flaszka,jedzonkiem,gryzakiem,pampersem etc:-D
-a teraz czekam na malza:-)

pati-...hihi-biale kozaczki-bääääääääääääääh-jeszcze takie z obdartymi czubami-fuj:szok:...a szpile jakie???:-D

blue - super,dla bobasa nigdy nic za malo!!!

hej dziewczyny, podczytuje Was od jakiegos czsu ale normalnie takie macie tempo ze masakra:-) zaczelam napierw od stycznia, pozniej stwierdzilam ze nie nadrobie, wlaczylam kwiecien...nie dalm rady:-p i wkoncu przeczytalam tylko kawalek sierpnia.
Tez jestem mama, 5letniej Nadii i teraz w grudniu spodziewamy sie braciszka dla niej:)), jestem krotko w niemczech takze jeszcze troche mi tu dziwnie:-( ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaje.
A wogole to mam do Was pytanie, obieglam dzisiaj wszystkie sklepy w okolicy w poszukiwaniu proszku dla dzieci i nic nie znalazlam:\ sa gdzies czy raczej ciezko z tym tutaj?
i pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek:) calkiem fajnie tu u Was na nim.

reklama
Nadiaga-witaj :-)
Japytalam na porodowce jaki proszek mam uzywac i polozne powiedzialy ze normalny tylko o polowe dawke zmiejszyc niz normalnie-tak tez zrobilam i bylo wszystko cacy :)
A skad jestes? ile masz lat-opowiadaj ;)))

Alexandra myslalam ze sie podoje jak ubieralysmy te kozaki... kulalam sie az po podlodze :-D
a szpilki byly rozne od koronkowych niebieskich po jakies ortopedyczne z zawinietym czubem :-D

Bleutooth-ja juz myslalm ze rodzisz :-D

Do góry