reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati no psu tak czy siak sie jedzenie wylicza ;-) ja mojemu musze...gdyby non stop mial pelna miske to by non stop jadl az by chyba pekl :-D

reklama
Pati, no wlasnie srednio kumam jak to u Ciebie wyglada :-) Na dole wrzucilam fotke zebys zobaczyla jak u mnie ten przod wyglada. Nie mam totalnie pojecia jak mam to rozumiec i dlaczego sa dwie rozne podzialki po lewej i prawej stronie. A do tego nic nie jest napisane na ten temat w instrukcji :wściekła/y:
Sorki za jakosc ale nie moge sie jakos dogadac z aparatem co do ostrosci :crazy:
Zeby bylo smieszniej to na tej tylnej wew sciance jest przy kazdej pomiarce napisane MIN a tutaj z przodu MN wiec jeszcze bardziej jestem skolowana bo jesli opis sie rozni to chyba w obydwu przypadkach nie oznacza to ilosc minut :baffled:

U nas dzisiaj jesiennie i ponuro. Ja tam sie ciesze bo przynajmniej nie jestem spuchnieta ale moge sobie wyobrazic ze nie kazdy tak na to patrzy.
Milego dnia laski zycze!

Załączniki

• DSCI2204.jpg
    DSCI2204.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCI2205.jpg
    DSCI2205.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 24
a co to za skrot MN? :-D
No Ty masz troche inny-bardziej zakrecony :-D
ostrosc taka ze niebardzo widze co na obrazkach :-D
No ale tak jak napisalam...najlepiej nalej wodytak zeby starczylo na 30 min.max
brokula u mnie potrzebuje ok.25 min. swieza naturalnie ;) kolba kukurydzy ok.30...ryby filety tez robie na 25 min.

looknij na ta stronke-tu mozna pobrac rozne instrukcje :) http://www.tefal.pl/tefal/Consumer_service/Use_instructions/HomeUseInstructionsTemplateFile.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID={21934E41-A230-49AA-93E9-82CAC97FA0E8}&NRORIGINALURL=%2fConsumer%2bservice%2fUse%2binstructions%2fHome%2bUse%2bInstructions.htm&NRCACHEHINT=NoModifyGuest

No zebym to ja wiedziala co znaczy MN to bym moze rozkminila o co im chodzi. Ale instrukcja jest tylko obrazkowa i chyba trzeba byc psychicznie ograniczonym zeby niektore obrazki zrozumiec bo nie kazdy normalny wie o co chodzi.
Dzieki za linka ale tam niestety nie ma tego modelu :-(

ale bardzo podobne sa... zrob na oko...metoda prob i bledow...
u mnie byla instrukcja...i przy kazdym rysunku na ile min.i jeszcze w kilku jezykach :)))

Co robicie dzis na obiad? u mnie krewetki i ryz..a na deser sernik na zimno :-D

N to bede kombinowac... szkoda ze ja nie mam takiej instrucji.
U mnie dzisiaj ziemniaki z buraczkami smazonymi. Bardzo lubie a ze zelazo mam bardzo niskie to przynajmniej przyjemne z pozytecznym bedzie :-D

Hej :)

Osy,osy osy...juz po prostu szlag mnie trafia z nimi! :wściekła/y: u was tez ich tyle?? mnie ugryzla juz raz pod pacha(i naprawde bolalo) potem Maje dziabnela w reke i to musiala ja tylko ukluc-tak jak mnie dzisiaj znowu w palec ,bo nawet nie plakala za duzo...ja je non stop w domu mam,caly dzien latam z klepaczka...a na dwor to sie nawet nie da wyjsc...mamy tu w jednym miejsu ich kokon,czy jak to sie nazywa i to osy...pieronskie szkodniki,atakuja bez powodu a pszczolka to urzadli tylko sprowokowana.

U mnie dzisiaj grillkotlety z piekarnika a do tego salatka lazurowa :-) przywiozlam sobie taki sos salatkowy z polski-jeszcze musze do sklepu tylko pare skladnikow dokupic...zaraz Maja wstanie to jade z nia jej krew oddac do badania,bo mialam jej zbadac przez to ze tak malo je...

hello babincu,

mlenna - witaj sasiadko i zagladaj !!!

gabinia - jak synus???

blue - dzieki,ze myslalas o mnie:tak:,jak samopoczucie???

karo - jak brzuszek??? urlop udany???

jolka - u nas na campingu plaga os,a moja malza ma alergie...koszmar:wściekła/y:...palimy kawe na talerzyku i to je troche odstrasza...

pati - dzisiaj na obiad lasagne.wracajac do paszportu,potrzebowalam foto,geburtsurkunde i perso malza i moje,dlatego sie zdziwilam,ze potrzeba wniosku :szok:

a u mnie dalej robota wrze...praniu nie widac konca o prasowaniu nie wspomne...mam w planie umyc okna...jutro wypad na winterberg,ach...brakuje mi 8-go dnia w tygodniu.dzisiaj odebralam dla dzieciakow ksiazki,dalam kase na przybory etc...jeszcze tylko musze zmienic bilet dla oskarzyska...

reklama
Hej...
a ja sie nudze haha :-)
szymek wlasnie wrocil do domu:tak:
a hania dopiero o 15:30 bo jest u kolezanki odrazu po szkole poszla :tak:
a tak to nic nowego nie ma o czym pisac...
psinka zakupiona bedzie do odbioru za jakies 3 tyg :-)

Witam nowa mame !! wpadaj jak tylko masz ochote i pisz,pisz i pisz :tak::-)

Alexandra hej hej, pojadlabym lazanie ale ja z tych leniwych co kupuja gotowa np .w Aldi dobra maja :tak: u mnie dzis bez obiadowo jest hehe :-D

Milego popoludnia !!:happy2:

Do góry