reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

GABINIA !!! Super, bardzo sie ciesze ze w koncu zdecydowal sie na wyjscie! Gratulacje i buziaki od ciotek z bb dla malego :-)
Chlopisko dorodne, jak sie patrzy i tak powinno byc :-D Jak tam, byl Twoj maz jeszcze przy Tobie czy juz do robote musial jechac?

Jolka, fajnie ze wrocilas cala i zdrowa i jakos przezylas ten lot :-D Mialam kolege ktory jesli nie byl przynajmniej lekko pijany to nie bylo sily zeby go do samolotu wciagnac wiec doskonale Cie rozumiem :-D
Nathaliep trzymam kciuki zeby jakies mieszkanie sie spodobalo i zebys juz mogla sie zaczac pakowac a asymilacja w DE sie nie przejmuj. Maly szybko zlapie a Ty tez sie przyzwyczaisz i nauczysz jezyka predzej czy pozniej.
My wrocilismy dzisiaj ze Szczecina. Dalam rade jeszcze jakos ten weekend spedzic na lataniu po sklepach ale mialam troche stracha. Mam juz ostre skurcze przepowiadajace. Co prawda sa jeszcze rzadko i raczej nie bolesne ale mala momentami tak napierala na krocze ze balam sie ze zaraz urodze :szok: Na szczescie bez przygod wrocilismy do Berlina i teraz to juz moze sie pchac dalej do wyjscia. Co prawda mam nadzieje ze przynajmiej jeszcze tydzien poczeka bo wolalabym do 38tc sie nie rozpakowac. We wtorek mam jeszcze kupe badan na wizycie u ginki wiec tez lepiej by bylo miec wszystko zrobione na biezaco.
Mam takie mrowienie w palcach u rak ze nic nie czuje. Nawet teraz jak pisze to jakos tak dziwnie... i do tego cale dlonie tak mnie bola ze nie jestem w stanie ich wyprostowac. Ehhh strasznie mnie ta ciazowa dolegliwosc dobija ale nic na to nie poradze, trzeba jakos do porodu przezyc ....
Milego wieczoru laski!

reklama
Hej kobity :))))

Gabinia no ogromnie Wam gratuluje!!!!dorodnego syna wydalas na swiat :))) a przystojniaka witam w srod nas :)))

J
a wrocilam wczoraj wieczorem...bylo naprawde fajnie bo i pogoda w sumie dopisala-nie liczac dwoch przejsciowych burz...mielismy dwa razy ognisko,pogoscilam sie :) pobyczylam...troche poalkoholizowalam ;))) no i oczywiscie zaliczylam zakupy :))

Dzis jakos wczesniej weny nie mialam na pisanie,bylam z mloda wymyc auto bo cale w muchach i krwi po podrozy ;) chyba jakies stado komarow roztrzaskalam :-D juz nie mowie jak wygladalo w srodku... mloda jadla ciastka,chipsy,malowala-istny burdel na kolkach...ale teraz piko belo lsni :) zaliczylam tez zakupy...wykapana juz jestem,wypilam herbate i chyba zaraz spadam ;)

Jolka
znam wiecej osob co to chlapna sobie kielicha-baa kilka :-D albo takich co tabletki uspakajajace biora przed lotem... wiec nastepnym razem piersiowke w torebke i heja :))))

Bluetooth-Ty tez niebawem pewnie nam oglosisz ze to juz :)) w sumie doczekac sie juz nie moge :)))))

Nataliep-u Wasto juz blizej jak dalej-niebawem bedziesz nadawac do nas z DE :))) niech Twoj od razu interneta zalatwia co nie bedziesz za dlugo "urlopowac" od nas ;)

Madzia27-drineczka dzis saczysz? ;))))

I gdzie nasza Magdalena???

No prosze nasza urlopowiczka wrocila :-D
W ogole pati to dziewczyny poznikaly jakos w tajemniczy sposob magdalena, tokareczka nie wspomne juz o tych kobitkach z Berlina. Karolina tez juz dawno nie zagladala...Chyba strasznie dretwe z nas towarzystwo jesli dziewczyn na nasz watek nie ciagnie :-(
No ja to tez bym sie juz chetnie rozpakowala ale mala musi jeszcze troszke dojrzec.Za jakis tydzien zaczne z nia powazniej rozmawiac o tym, moze uda sie ja jakos przekonac troszke przed terminem do nas zawitac. Jesli wda sie w rodzine mojego M to na pewno urodzi sie do 8go wrzesnia :-D Dzisiaj wizyta u ginia wiec zobacze co mi powie.
A gdzie Ty dokladnie bylas pati bo jakos mi wylecialo?
Spijcie sobie slodko laski a ja sobie tutaj polaze bo oczywiscie spac nie moge :baffled:

Bluetooth-Ty mnie normalnie rozwalasz tymi godzinami wizyt na bb :-D

Ja bylam w domu :)u mamusi:) spalismy u mojej mamy i u A babci... bo babcia 15 km.od miejscowosci dhzie mojaj mama mieszka...z reszta mam na miejscu tez tam moich kochanych dziadkow...no i moi bracia...mielismy mega fajne ognicho :) 4 pokolenia na nim byly:) od naszych dzieci po moich dziadkow :))posiedzielismy do 04:00 :))) a dziadki jak nigdy do 01:00 :)))

Ktos musi stac na strazy jak Wy wszystkie sobie smacznie spicie :cool2:
Moze powinnam zalozyc jakis nocny telefon zaufania :-) Jeszcze na te 3 tygodnie to by dalo rade :-D
To dobrze ze swietnie czas z rodzinka spedzilas. Karolina nie powinna juz byla wrocic z tej slonecznej Italii?

Ostatnia edycja:
GABINIA !!! Super, bardzo sie ciesze ze w koncu zdecydowal sie na wyjscie! Gratulacje i buziaki od ciotek z bb dla malego :-)
Chlopisko dorodne, jak sie patrzy i tak powinno byc :-D Jak tam, byl Twoj maz jeszcze przy Tobie czy juz do robote musial jechac?

miała kolezanka przyjsc do dzieci a on miał ze mną rodzić - niestety przyszedł juz po- bo ona zawaliła;/
ale byłam na porodówce jeszcze więc nacieszył się synkiem i mną ;)

a teraz znalazł prace tu na miejscu i przez jakis czas musi tu byc mysle dzisiaj wyjsc na spacer z maluchem na chwilke i potem juz bedzie lepiej bo tak w domu z 3 jeszcze mozna zwariowac jak on w pracy jest

ale poza tym wszystko ok
dziękujemy za miłe słówka do przystojniaka ;d

Hej ja na sekunde bo zaraz lece po mlodego...

PATI witaj w domu haha fajnie ze wypad udany zazdroszcze ogniska :tak::-)

Gabinia fajnie ze chlop teraz jest na miejscu przyda sie :tak:
i milego pierwszego spacerku pewnie jak cieplo to idz po co w domu siedziec...
i poprosze jeszcze jakies foteczki twego przystojniaczka :tak::tak:

a jak rodzenstwo reaguje pomaga ci?...

Dobra ide wskocze potem na bb :-)

Gabinia no to super, widze ze sie wszystko powoli u Ciebie stabilizuje.Super ze znalazl prace na miejscu i nie bedziecie zyli w rozkroku pomiedzy dwoma miastami. Dla malego tez sie przyda zeby cala rodzina byla razem. Milego spacerku i milego dnia kobitki!

reklama
Spacerek zaliczony wczoraj :))

Załączniki

• DSC00022.jpg
    DSC00022.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC02357MALE.jpg
    DSC02357MALE.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 34
Do góry