reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dobry dzien :))

Cos tu cicho sie bardziej zrobilo-watek nam z deka zdycha ;)

ja wlasnie kawe sacze..mloda w przedszkolu...posprzatane jest :) to ide sobie sniadanko strzelic. :)
paznokcie musze trzepnac bo wczoraj odprysl mi lakier :/
No i na 13:00 chce jechac wniosek paszportowy zlozyc...bo dzis miedzy 13:00 a 18:00 przyjmuja... No i powiem Wam ze czaje sie udezyc nach Polen...tak sobie mysle ze ja ostatnio jakos w koniec lutego czy poczate marca bylam... potem juz tylko raz w szczecinie i tyle... tak sie za moim domkiem stesknilam juz...i babcie i dziadka chce wreszcie odwiedzic-a oni szczesliwi beda ze wreszcie ich Noemi odwiedzi...mysle ze w nastepnym tyg.a oze jeszcze w tym ...zobaczymy ;)

reklama
czesc sloneczka,

wszystko spakowane...za pare godziny w koncu wyjezdzamy:happy::happy::happy:...chcialabym juz byc na miejscu...ech:-D

blue - super kacik,przytulny i slodki a najwazniejszy liczy sie kreatywnosc:tak::tak::tak:

madzia - 2 tyg. w ustce a reszta spotkania rodzinne etc...mam nadzieje,ze pogoda nam dopisze.

pati - wniosek paszportowy??? my zalatwilismy wszystko na miejscu:tak:

dobra kochane,uciekam...trzymajcie sie cieplo,brzuchatki zostancie jak najdluzej w dwupaku...gabini sie spieszy to zycze szybkiego porodu a pozostalym mamuskom super dni i ...nie zapomnijcie o mnie:-D:wink::-D

xoxox

no a jak bez wniosku mam sie ubiegac o paszport Alexandra?? ;) no wez Ty mi powiedz :)
Bylam tam i byla tak mega kolejka i smrod ze odstapilam ...ale pojade jeszcze dzis ta o 17:00... powinno byc spokojniej ;)
moze jeszcze dzis nach polen wystrzelimy :))) ale bym sie ucieszyla
Tylko trzeba z klientami dograc... jechze sie okresla bo mi na sack ida ;))

blue kącik dla Małej śliczny... u nas nie ma takich ładnych naklejek :((((....

u nas pogoda dziwna... w ciągu dnia gorąc ... wieczorem zimno i burze... maniana...

poza tym luzik... na szczęście... w piątek jadę z młodym do wrocka po akt urodzenia europejski ... a przyszły tydzień istne szaleństwo... kamil przyjeżdża i trza wszystko spakować ... stare mieszkanie odmalować... jechac wyrobic paszport na cito........ już się boję ;)))

Buziaki

Czesc dziewczyny!
Dzieki za slowa uznania za kreatywnosc :-)
Ufff, u mnie w koncu znowu spokoj. Wlasnie wyjechal brat z bratowa i byla tez juz polozna. Lubie z nimi spedzac czas ale raczej u nich niz u nas bo maja duzy dom, taras i ogrod wiec nikt sobie po glowie nie chodzi a u nas malutkie mieszkanko wiec trudno bylo ale dalismy rade. Polalo sie duuuzo alkoholu przez te dwa wieczory a ja oczywiscie tylko patrzylam :baffled: Polozna twierdzi ze mala sie przed terminem urodzi bo tak szaleje w brzuchu ze w koncu sobie dziurke wyrobi i wyjdzie :-D Niech lepiej jeszcze poczeka do 38tc a wtedy do ja bardzo chetnie powitam :-D Wole przed terminem urodzic niz po.
alex mam nadzieje ze calo dojechaliscie i sie urlopujecie. Pewnie juz nie czytasz nas ale mimo tego zycze slonecznej pogody!
pati jak tam, zlozylas wniosek? Bylas w PL?
Ja jade w ten weekend ostatni raz przed porodem do Szczecina ale bede jechala juz troche jak z tykajaca bomba zegarowa. Mam nadzieje ze sie mala nie bedzie w ten weekend pchac na swiat.
gabinia jak tam u Ciebie? nadal maly taki niechetny do wyjscia? Pewnie dobrze go tam dopieszczasz w brzuchu jesli nie chce wyjsc
nathaliep, wspolczuje tylu spraw na glowie i trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo.
karlita jak tam wizyta u lekarza i pobyt w Berlinie?

żyjemy żyjemy... u nas mnóstwo rzeczy do roboty... a jeszcze do końca miesiąca chodzę do pracy więc mam po prostu lekki zamęt.... jutro do wrocka po akty urodzenia więc czeka nas wycieczka :)

pozdrawiam gorąco :***

reklama
Witam:-)
Zawsze jak Pati wyjedzie to watek zdycha :-D
Ja sobie wrocilam wczoraj,mloda w samolocie juz nie panikowala tak jak za pierwszym razem,za to ja panikowalam :-D obiecalam sobie,ze juz nigdy wiecej nie wsiade w samolot...jak bedziemy leciec kiedys gdzies na urlop to bede musiala chyba drineczka strzelic bo...po prostu...NIE!!! :-D mysl,ze jestem tak wysoko nad ziemia mnie przeraza.
A to ladowanie to najgorsze!! :-D
Malnelam sobie paznokcie(lakierem z polski firmy joko-swietny , polecam)bo Maje mi do Mc'Donalds porwali...pojechala z ciocia,kuzynami i babcia...wiec mam labe,wroci to od razu pojdzie spac :-)
W polsce wszystko nam sie rozregulowalo...mala co rusz wlanczala syrene...bo tam byla 4-letnia kuzynka i roczne bejbi...i wieczny spor o wszystko byl!! :szok:jedna zabierala drugiej,druga trzeciej i nic nie robilam tylko wyjca sluchalam-nie ma co,wyluzowalam sie jak zboj :-D do tego niewyspana,z brzuchem jak balon(bo ja na jakichkolwiek wyjazdach zawsze mam problem z WC)wiec ja podziekuje ,wole w domu siedziec i miec swoj stary rytm-tzn. swiety spokoj,nakarmione dziecko(w PL prawie nic nie jadla)i swoje wygodne wyrko.
A ! jeszcze Mai uszy przebilam w piatek zaraz na drugi dzien po przylocie...oczywiscie tez panikowala ale 5 minut i bylo po krzyku :-) we wtorek goraczkowala myslalam,ze moze przez te uszy...ale nie,z nadmiaru wrazen chyba :sorry:

Do góry