reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc dziewczyny!
Gabinia no to kiepsko ze maly nie skory do wyjscia jeszcze i ze naturalna metoda nie da sie go wypedzic. Ehhh, moze ciepla kapiel?
Pati moj ma 85ps wiec raczej nie poszaleje ale tez nie po to mam samochod. Od tego mam mojego M i bmke :-D przynajmniej takim to przyjemnosc poplynac po autostradzie a nie moja corsa ledwo dychac :-D Ja juz myslalam ze ta corsa to jakis dlugoterminowy zakup a tu prosze, mowa juz o kolejnym, no no, sie powodzi kolezance :-p
Niezla ta Twoja mala. Wczoraj pies, dzisiaj kot :-) widze ze kazdy dzien przynosi nowe ciekawostki
Jolka super ze dolecialas tylko faktycznie szkoda ze mala nie bardzo chciala i sie tylko nameczylas. Trzymam kciuki zeby w drodze powrotnej byla spokojniejsza.
Madzia to ladny nalot mialas w nocy :-) Mnie dzisiaj czeka ale na szczescie rozlozony na dwa dni. Przejazdem do PL zatrzyma sie u nas moj brat z rodzina. Mam nadzieje ze przyjada dzisiaj o jakiejs ludzkiej porze.
My w sobote bylismy na dwoch imprezach, a jak :-) Na parapetowie kilka godzin a pozniej wpadlismy niezapowiedzianie na grilla do rodzinki mojego M i siedzielismy do 1szej w nocy. Brzuch mi sie juz tak stawial ze ledwo do domu doszlam ale fajnie bylo wyrwac sie z domu prawie na caly dzien :-)
Dzisiaj koncze prasowac i ukladac ciuchy malej i wlasciwie jestem gotowa isc na porodowke :-)
Milego dnia laski!

Alexandra Ty masz zawsze prawie mega krotkie posty :-D

Joweg-witaj:) Skad jestes? itp.itd :) dawaj pare slow o sobie :))))

Bluetoothno Corsa narazie zostaje...przynajmniej te dwa lata mysle... w koncu praktycznie nowa jest :) tak do 100tys.jej nabije i oddam ;)))
Wczoraj mialam probe generalna naautobanie...przy 140km/h zwalnialam bo troche rzucalo...takie ale wietrzysko momentami bylo...bylismy na grzybach ale grzybow nie bylo :-D
wlasnie robi mi sie rybka w piekarniku-w folii z warzywami i ide wpierniczyc :))) potem po mloda...

pakuj sie pakuj, bo do jutra nie tak daleko :-D
Ja w szale prasowania. Upralam wszystkie ciuszki i teraz prasuje i bede w szafe ukladac. Fajnie, metki przy ciuchach to sobie mozna w d... wsadzic. Jak porownuje poszczegolne bodziaki to czesto 68cm wyglada jak 62 a 80 jak 68 :eek: Kazda firma najwyrazniej ma swoje miary wiec nie wiem po co w ogole pisza na ile cm wzrostu jest ciuszek :wściekła/y:
Taki kacik dla malej w naszej sypialni urzadzilismy. Szafe sama oklejalam bo jeszcze mnie nie pogielo zeby dac kilkaset euro za szafe dziecieca z dwoma rysuneczkami :biggrin2:
DSCI2182.jpg

Slodki kacik :))) fajne kolorki :) i oklejanie wyszlo Ci naprawde ekstra :) wiecie czasami tez mnie nachodzi na drugie ;) jak tak ogladam wozki,jakies inne male cudenka :-D

podpisuje sie pod tym tez mi sie bardzo podoba :tak::tak:

Pati a ty bierz sie do dziela z adamem i dzialajcie..
bo im duzej odwlekasz tym gorzej sie zdecydowac ;-)

ja zrobilam bialy serek ze szczypiorkiem na kolacje pycha...

jutro w koncu po 3 tyg wolnego maly idzie do przedszkola fajnie :-)

Alexandra udanego urlopu...wypoczywajcie dobrze i oby pogoda byla :-)
a kiedy wracacie ??:sorry:

dobra zmykam...:-)

reklama
Do góry