reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc dziewczyny!
Gabinia no to kiepsko ze maly nie skory do wyjscia jeszcze i ze naturalna metoda nie da sie go wypedzic. Ehhh, moze ciepla kapiel?
Pati moj ma 85ps wiec raczej nie poszaleje ale tez nie po to mam samochod. Od tego mam mojego M i bmke :-D przynajmniej takim to przyjemnosc poplynac po autostradzie a nie moja corsa ledwo dychac :-D Ja juz myslalam ze ta corsa to jakis dlugoterminowy zakup a tu prosze, mowa juz o kolejnym, no no, sie powodzi kolezance :-p
Niezla ta Twoja mala. Wczoraj pies, dzisiaj kot :-) widze ze kazdy dzien przynosi nowe ciekawostki
Jolka super ze dolecialas tylko faktycznie szkoda ze mala nie bardzo chciala i sie tylko nameczylas. Trzymam kciuki zeby w drodze powrotnej byla spokojniejsza.
Madzia to ladny nalot mialas w nocy :-) Mnie dzisiaj czeka ale na szczescie rozlozony na dwa dni. Przejazdem do PL zatrzyma sie u nas moj brat z rodzina. Mam nadzieje ze przyjada dzisiaj o jakiejs ludzkiej porze.
My w sobote bylismy na dwoch imprezach, a jak :-) Na parapetowie kilka godzin a pozniej wpadlismy niezapowiedzianie na grilla do rodzinki mojego M i siedzielismy do 1szej w nocy. Brzuch mi sie juz tak stawial ze ledwo do domu doszlam ale fajnie bylo wyrwac sie z domu prawie na caly dzien :-)
Dzisiaj koncze prasowac i ukladac ciuchy malej i wlasciwie jestem gotowa isc na porodowke :-)
Milego dnia laski!

Alexandra Ty masz zawsze prawie mega krotkie posty :-D

Joweg-witaj:) Skad jestes? itp.itd :) dawaj pare slow o sobie :))))

Bluetoothno Corsa narazie zostaje...przynajmniej te dwa lata mysle... w koncu praktycznie nowa jest :) tak do 100tys.jej nabije i oddam ;)))
Wczoraj mialam probe generalna naautobanie...przy 140km/h zwalnialam bo troche rzucalo...takie ale wietrzysko momentami bylo...bylismy na grzybach ale grzybow nie bylo :-D
wlasnie robi mi sie rybka w piekarniku-w folii z warzywami i ide wpierniczyc :))) potem po mloda...

pakuj sie pakuj, bo do jutra nie tak daleko :-D
Ja w szale prasowania. Upralam wszystkie ciuszki i teraz prasuje i bede w szafe ukladac. Fajnie, metki przy ciuchach to sobie mozna w d... wsadzic. Jak porownuje poszczegolne bodziaki to czesto 68cm wyglada jak 62 a 80 jak 68 :eek: Kazda firma najwyrazniej ma swoje miary wiec nie wiem po co w ogole pisza na ile cm wzrostu jest ciuszek :wściekła/y:
Taki kacik dla malej w naszej sypialni urzadzilismy. Szafe sama oklejalam bo jeszcze mnie nie pogielo zeby dac kilkaset euro za szafe dziecieca z dwoma rysuneczkami :biggrin2:
DSCI2182.jpg

Slodki kacik :))) fajne kolorki :) i oklejanie wyszlo Ci naprawde ekstra :) wiecie czasami tez mnie nachodzi na drugie ;) jak tak ogladam wozki,jakies inne male cudenka :-D

podpisuje sie pod tym tez mi sie bardzo podoba :tak::tak:

Pati a ty bierz sie do dziela z adamem i dzialajcie..
bo im duzej odwlekasz tym gorzej sie zdecydowac ;-)

ja zrobilam bialy serek ze szczypiorkiem na kolacje pycha...

jutro w koncu po 3 tyg wolnego maly idzie do przedszkola fajnie :-)

Alexandra udanego urlopu...wypoczywajcie dobrze i oby pogoda byla :-)
a kiedy wracacie ??:sorry:

dobra zmykam...:-)

reklama
Do góry