reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

jak mnie ta pogoda wkurwia:angry::angry::angry:

wogole to hej:-)
jakos ostatnio weny mi brak do pisania,ja tam nie funkconuje bez slonca wcale,no nic mi sie nie chce,wiecznie zmeczona i zla chodze.
jutro wyjezdzam z mala do Pl,ja tam sie ciesze jak jade do rodzicow,moze dlatego ze mamy przybudowke i tez mam swoj kat i swoj spokoj,rodzice mieszkaja obok...najgorsze wlasnie jak M nie ma i musze brac samochod ojca ale ja tam bardziej w domu siedze a nie latam,przynajmniej teraz jak jest mala bo wczesniej to owszem:happy:

mnie tez czesto sni sie eks:zawstydzona/y:nie wiem czemu te sny tak na mnie dzialaja ale chodze cala rozbita przez pol dnia ale Pati twoj sen powalil mnie na kolana:-D
karolina udanego wyjazdu i wracaj w dwupaku;-)
blue co do kojca dam ci znac jak wroce z Pl bo zdecydowalam wziasc go jeszcze ze soba,choc dla mnie praktyczniejsze jest lozeczko turystyczne:tak:

dobrze ze dzisiaj nie musze gotowac,obiad mam od wczoraj,bo pojechalismy na zakupy a ze zeszlo nam dlugo to zjedlismy na miescie.pobuszowalam po sklepach,M sie obkupil,mala tez a ja jak zwykle nie bardzo:confused2:

reklama
Karolina moze mialabym mokro gdybym to ja pod ta koldra byla :-D a tak zostalo mi tylko male wkurwienie :-D
nienawidze tylko takich snow ze jestem sekunde przed orgazme i sie budze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D no szlag by mnie wtedy trail doslownie...
Ja zdazylam poprasowac...moi wlasnie wyjechali wiec ma totalny luzik :) musze pomyslec co tu na te urodziny ubrac...guzikw kurtceprzyszyc...chyba obcasy ubiore bo laski po mnie przyjezdzaj pod sam dom,potem wroce taxi wiec moge sie stroic...jak jade s-bahnem to ubieram sie ladnie ale wygodnie wiec najczesciej sandalki na plaskim bo nienawidze sie koncentrowac na tym jak ide... i nie placze ze mnie cos boli :-D

Kama fajnie miec taka przybudowke :) tez bym chciala swoj pokoj miec w pl. swoje meble,wyro... ;) moze jeszcze bede miala ;)

wlasnie chcialam sobie zrobic depilacje wasika-cieplym woskiem...wstawialmwosk do mikroweli ...niesttey zapomialam zmiejszyc temperature...wosk wykipial:szok: opakowanie sie skurczylo...teraz bede ratowac co sie da bo szkoda mi kasy :-D musze jakies opakowanie wyszukac :crazy: wogole poogladalam moje kosmetyki-ile ja tego mam!!!!!!! a tak malo uzywam...dostalam raz kufereka wypchany po brzegi roznymi probkami... i tak sobie lezy...wlasnie wsmarowalam sobie helene rubinstein pod oczy :))) wymylam jakimis platkami cala skora...wklepalam krem i czekam co z wosku wyjdzie ;)))) a po kapieli bedewklepywac balsamy i kremy w stopy ;)

Hej babuszki :-)
Mi sie nigdy w zyciu zaden z moich eks'ow nie snil :no: i dobrze...:-D
Moja pierwsza i najwieksza(niespelniona milosc bo mnie nie chcial :-D) jest do dzisiaj nadal sam,roztyl sie,w ogole zbrzydl i scial swoje piekne dlugie,czarne wlosy a to wlasnie je najbardziej kochalam...wiec moze dlatego mi przeszlo:-D(tyle na ile-pierwsza milosc nie rdzewieje) do dzisiaj mam slabosc do dlugowlosych...chcialam by M zapuscil...i juz probowal ale nie moge zniesc tej fazy przejsciowej...kiedy te wlosy sa juz dlugie ale jeszcze nie na tyle by je w kitek spiac,M wyglada wtedy koszmarnie i prosze go by poszedl do fryzjera :-D
Pati ale Twoj sen to ...rozbawil mnie zleksza :-D ale ja tez juz takie mialam...ze widzialam mojego uprawiajacego seks z inna....:sorry:
OKi....ide do Michala...rano wybiera sie na ryby...a przed chwila dzwonila kupela i mnie na disco zapraszala,odmowilam,bo jakos nie jestem w nastroju :sorry:

Hej ho...
ja pijaczka znow drinkuje dzis sobieski pomaranczowy haha...nie ma to jak z mama drina pic ..:-D jeden mocniejszy i juz mam srobe haha :-D

Kama udanego wypadu do rodzinki :-) moze jak wrocisz to uda nam sie spotkac na zywo :tak:

Pati przyjemnej zabawy...fajnie tak samej bez chlopa poszalec ;-)

jola trzeba bylo isc sie zabawic...:tak: jak okazja taka sie trafila to trza korzystac wez przyklad z naszej Pati imprezowiczki haha :-D

Dobra dobranoc ide dalej driny walic...:-)

Hejos:-D co tu taka cisza. Ja winkuje:-D a co troszke kalorii po tygodniu dietki trzeba doładowac:-D:-D. Udało mi sie zrzucic 2,5 kg i od razu lzej na brzuchu. Mam zakwasy jak cholera ale to przez sobotnia jazde na rowerze. Wsadzilam mlodego w siedzonko dla lepszego obciązenia i smigalismy po Straubingu 2 godziny az mnie pipa boli od siedzonka:-D:-D

Pati widze ze znowu imprezke zaliczylas:tak::tak::tak: tylko pozazdroscic ja tu nie mam z kim imprezowac, same matki polki co z domu nie wychodza bez mezów:angry::angry::angry:, zawsze sobie odbijam jak jestem w pl:-D:-D:-D. jeszcze 2 tygodni i bede miala mamuske na 4 dni:tak::tak::tak:

a jeszcze zapomnialam wymyslilam sobie ze chce tatuaz, na nadgarstku, macie jakis fajny pomysł na wzór??? co delikatnego i żaden napis.

hej dziewczęta...

dołączam się do grona wcale nie anonimowych pijących matek tego forum... sącząc zimne piwko :) heheh...
pati z tym mieszkaniami to nic szczególnego.... na początek szukamy 2 pokoi do 600 euro maks... ale coś w miarę logicznego da się wynaleźć... w poniedziałek K. rusza na oględziny i wtedy dopiero się okaże co i jak
Magdalena na nadgarstku?! masz wysoki poziom bólu? ja mam tatoo dość duże na nodze (kostka + łydka + stopa) bolało ale dało się wytrzymać... a z tego co mi wiadomo nadgarstek i np miejsce za uchem są jednymi z tych najbardziej bolesnych ;/.... mnie już kusi na kolejny nawet mam wzór wybrany ... pomiędzy łopatkami a górą będzie sięgał na kark :))))

reklama
Czesc dziewczyny,
Cisza tutaj, mam nadzieje ze sie jeszcze nie zapilyscie :-D Tez bym chetnie lyknela ale nie wolno i jeszcze dlugo nie bedzie wolno wiec pijcie i za mnie no i za karoline i gabrysie tez :-)
kama ja raczej tez chyba wole lozeczko turystyczne bo nie jest takie duze a u nas w chalupie miejsca jak na lekarstwo a przeprowadzac sie nie zamierzamy wczesniej niz za rok.
Laski macie takie pokrecone sny ze normalnie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :-D Wspolczuje tych meczarni nocnych.
Mi sie ani zadne exy nie snia ani w ogole nic i tak trzymac.
Magdalena, no gratuluje wynikow! 2,5 kg to juz niezly poczatek, oby tak dalej :-)
Madzia milego drinkowania z mama, pozazdroscic.
My w weekend odebralismy w koncu wozek i zalatwilismy pare spraw w PL. Pogoda oczywiscie pod psem czyli deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz. Mala szaleje a mi jest coraz ciezej i do tego te bole bioder w nocy sa po prostu wykanczajace. Jeszcze 50 dni i pozbede sie tego brzuchowego balastu w zamian za balast na rekach :-D
Milego wieczoru

Do góry