reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Pati ale Wasza ma niemiecki paszport? ja nie wiem jak to z niemieckim paszportem...ale w polskiej ambasadzie trzeba wyrabiac co rok... Nasza ma polski paszport.
Na paszporcie mlodej wyraznie stoi,ze w grudniu 2010 stracil waznosc...bo wyrabialismy jej w grudniu jak miala 4 miesiace bo jechalismy na swieta do PL.

Ostatnia edycja:
Zajebiaszcze jestescie, tak cudownie podczymujecie mnie na duchu:-D:-D:-D. Bylam dzisiaj odwiedzic m w szpitalu i mialam ochote mu zlamac druga noge!!! Takie mam nerwy dzisiaj!!! Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu !!!

Jak sie wkurze to spakuje go razem z Szymonem i oddeleguje ich na 2 miesiące do jego mamusi!!!! Ale bym wtedy odżyła:tak::tak::tak::tak: długie spanko :dry::dry::dry:a nie tylko do 6.30 albo 4.00:cool2::cool2::cool2: wolne wieczorki:blink::blink:, obiadkó bym nie gotowała!!! ale sobie marze........... zobaczymy co da sie zrobic:-) a jak mnie wkurzy to zostawie go z młodym i sama sobie pojade gdzies na tydzien ( chyba by go szlak na miejscu trafił).
Wogóle mial dzisiaj jakies teksty nie z tej ziemi!!! Mówie do niego... co ty bedziesz teraz robil przez te min 2 miesiące??? a on że co ma robic lezał będe!!! Ja mówie kurw* a pieniądze ci z nieba spadną ot tak sobie poprostu !!!! a on ze przeciez ja pracuje nosz kurw* miec ok 6000 euro a nie miec to duza różnica!!! a on luzik- no co za pajac!!!! i jeszcze że ja sie martwie o pieniadze zamiast o jego noge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak wróci do domu to go calego połamie!!!

Hahahahahaha-no padam:-D no i o kase tez bym sie martwilaa co!!!!!!!!!!! :)))) a swoja droga 6 tysiecy-no masz czym szajstac :)))))))

Jolka moja ma niemiecki paszport...A Twoja czemu ma polski?

Hej dziewczyny

ale tu się narobiło ... złamane nogi... i inne cuda

u nas zadyma byla maks... w ogóle weekend do bani... w czwartek kamil był na rozmowie w sprawie nowej pracy w de ( na początek około 2 tys euro plus nadgodziny soboty itp) pojechaliśmy w piątek do jego szefa w sprawie wypowiedzenia a on powiedział że nie ma takiej możliwości bo on k. nie zwolni za porozumieniem stron wkurzyłam się do potęgi i poszłam z Nim gadać a on mi tlumaczy tłumaczy tłumaczy w końcu ugadałam ( JA!) wyższą stawkę, mieszkanie w De od września ( JA !) do tego w tym tygodniu nie mam jak iść do pracy bo młody z katarem i kaszlem i do tego zaraził mnie ... kurde kurde kurde... i znowu pije A CO !?

Buzia

reklama
Pati wszystko mam na piśmie ;))) ja kuta na 4 nogi :))) a mój K. siedział jak u dyrektora szkoły na dywaniku z głową na dół... a ja z tym szwabem się wykłócałam... na koniec wstałam i teatralnie wyszłam pizgając drzwiami... i on dopiero do K. mówi że widać kto tu ma jaja:))))))

smacznego... ja piwko kończę :)

Do góry