reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej kochane !!
u mnie koniec wakacji i zaczelam dzis juz szkolke oj nie chcialo sie...
wrocilam to nagotowalam duzy gar lecza bedzie zarelka na kilka dni..:tak:
pozniej zakupy w lidlu i dzien ucieka...
teraz znowu dzieciaki mnie wzywaja bo chca arbuza wrr...
jutro mamuska przyjezdza do nas i bedzie do niedzieli...:tak:

Magda to se chlop narobil....wspolczuje...tobie i jemu :tak:

Bluetooth nie mam fotek :no: nie robilam w sumie nic...

Dobra ide powalczyc z tym arbuzem hehe....:happy2:

reklama
Madzia ja tez bede jutro robila leczo :) moj uwlebia a ja mam zamrozone w lodowce duzooo kilebasy :))))
dzis jak zwykle opierdzielam sie od rana...moi teraz pojechali zrobic felgom fotki do magazynu...wiec wogole jestem sama :)
pomalowalam paznokcie...zrobilam sobie kubek kawy i kubek pokzywy i chyba pogram w chinczyka na necie :-D
a jutro zabieram sie za wystawianie rzeczy na ebay ;)

Magdalena wspolczuje ,facet z gipsem to tragedia -bedziesz musiala uslugiwac.Moj mial w zeszlym roku zerwane sciegna i myslalam ze go wykastruje.

Patti ja ze wzg na ciebie popatrzylam gdzie w poblizu jest zumba i po urodzeniu mam zamiar sie zapisac.To cos dla mnie ja wielbiam kuperkiem do muzyki ruszac takze mysle ze to nie bedzie slomiany zapal.
Madzia jak juz koniec wakacji?To gdzie ty mieszkasz?:confused:

Karolina ja mam w sumei w bloku moge powiedziec Zumbe... bo u mnie na dole jest fitness,korty tenioswe i ci tylko dusza zapragnie... ;)ale tam nie chodze... po 15 min.cwiczen wysiadam-serce mi skacze do 185 :O hahahahaha ale trzymam kciuki zebys dala rade...moja kondycja bardzo slaba ;) jak tak skacze...

Pati a leczo robisz takie z kabaczkiem lub cukinia??...

Karola ja chodze do szkoly,kurs jezyka robie :tak: i wolne tylko 10 dni mialam to szkola dla doroslych :tak:

A to Ok Madzia ,juz sie zastanawialam w ktorym Landzie mieszkasz;-)
Patti to fajnie masz.Moj m. ma obsesje na punkcie fitness klubow ,jenu sie wydaje ze jak pojde z kumpela to odrazu jakies turki beda nas wyrywac.
Dlatego aerobik albo cos w tym rodzaju gdzie ewentualnie tylko jakis szwul sie zamota wchodzi tylko w rachube.

reklama
Hehe...a ze mnie to chyba nawet pol laski nie ma :-D moj M o mnie w ogole zazdrosny nie jest,az mnie drazni z tym :-D taki kurde pewny...;-)

Witam tak w ogole.
Ja gotowalam dzisiaj ryz i do tego sos z paczki z miesem,papryka i cebula...ja duzo uzywam tych ''fixow'' knorra albo maggi,bo z tego mozna cos szybko wyczarowac.
Ja tez pomalowalam paznokcie i oczywiscie kurwicy dostalam ,na jakis badziewiasty lakier trafilam ,schnie juz 15 minut i nadal wilgotny...nie lubie paznokci malowac...bo to przez pol godziny trzeba siedziec i najlepiej niczego nie dotykac a ja zawsze gdzies zachacze i sie wkurwiam.
Ja jednak sie rozmyslilam i smigam jutro po kolejna recepte na pile...bo nie moge byc teraz w ciazy...jest szansa,ze dostane prace...
Zrobilam dzisiaj termin z mloda na U7...a jutro jedziemy tez fotke jej strzelic....potrzebuje do paszportu...przez pierwsze 5 lat wyrabiaja tylko tymczasowo na rok-tez wymyslili...jakbym jechala autem to wcale nie robilabym nowego tylko wziela ten stary,w razie bata widza,ze moje dziecko...ale ze lece samolotem ;-)to wyrobimy nowy,co by sie na lotnisku nie czepili...

AAA Magdalena mezczyzna z katarem nie do wytrzymania a co dopiero ze zlamana noga:sorry2: -tak wiec duzo sily :-D

Do góry