reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc dziewczyny!
Ale zescie sie rozpisaly. Czlowieka weekend nie ma a tu kilka stron do czytania :szok: no no :-)
Alexandra ja wlasnie tez nie moglam zaglosowac. Nie wiem o co chodzi ale nie ma w ogole aktywnej opcji like this. Wlasnie wrocilismy ze Szczecina. Pogoda masakra. Wczoraj ledwo dzien przezylismy takie skoki cisnieniowe a jak sie tak kiepsko czulam ze myslam ze padne. Nawet mala byla spokojna i nie chcialo jej sie za bardzo ruszac.
Widze ze na tapiecie ciagle diety i alkohol.... :-D
Magdalena gratulacje wytrwalosci w dziubaniu korka od wina :-) Doskonale Cie rozumiem, jak by mi sie chcialo tak samo jak Tobie to na pewno tez bym sleczala nad korkiem az bym go nie wydlubala lub wbila do butelki :-D
ehhh dziewczyny, dla mnie to tak odlegle tematy na razie. Co prawda juz nie przybieram na wadze i mam nadzieje ze do porodu juz nie przytyje bo bardzo by mi pasowalo zakonczyc na 14 kg do przodu. Moze uda sie to szybko potem zrzucic.
Madzia fajnie ze wrocilas. Fotki pokaz :-) Ja tez zawsze z radiscia wracam do domu a tym bardziej z PL :-)
Milego wieczoru laski!

Ostatnia edycja:
reklama
no to i ja jestem, mam takiego nerwa na mojego m że go chyba zamorduje!!!
Pojechał na 15 na mecz bo gra w pilke nożną i miał byc przed 18 w domu ( ja umówiona z kumpelą) a on dzwoni po 18 że w szpitalu bo złamał noge na meczu jakaś kośc strzałkowa z przemieszczeniem i ma dopiero we wtorek operacje bo ma jakies śruby miec zakładane!!! Chyba mnie szlak zaraz trafi
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry:
bedzie siedzial teraz w domu i marudzil zapewne gorzej od Szymona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide sie napic winka juz mam korkociągi:-):-) i chyba 2 fajki zapale!!!!

Oj Magdalena to wspolczuje Ci bardzo. Chory chlop gorszy od malego dziecka a do tego jeszcze uziemiony to juz w ogole koniec swiata :szok: Duzo cierpliwosci zycze !

O Matkooooooooooo!!!!!!!!!!! Wspolczucia...zakup zaraz zapas wina :-D ;)))))))))

Moj dzis tez marudzi jak porabany... wogole wrocilam z pingolino i mial noze w oczach bo pilota szukal to dekodera zeby podlaczyc bo zamowilismy pakiet programow... on szukaldwie godziny,ja kolejna godzine...wszedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nic nie ma...przy okazji pod meblami i za mebami wysprzatalam ;) no i okazalo sie w koncu ze pilota musialo wcale nie byc... on mi wciskal ze folie zdjal z niego nawet...ale ja ta folie w koncu wzielam i okazala sie folia z dekodera... a pilota to widzial na kartonie... w koncu zwatpil i mowi ze chyba jednak na tym kartonie go widzial :-D myslalam ze udusze... a teraz jeszcze z glupim tekstem poszedl do sypialni...niech sie wali na cyce...

Pati nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi:-p:-D
Magdalena lo matko,jak to zlamal noge?wspolczucia,chory chlop to gorsze niz chore cale przdszkole dzieci:baffled:korkociag masz,zebys teraz czasem wina nie zapomniala:-p

tak pisalyscie o tych dietach ze tez dzisiaj zaczelam,i nawet pocwiczylam troche:szok:

reklama
Do góry