reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Magda ,nastepna aparatka do kolekcji.
Ale wy jestescie wredne zawsze na weekend gula smigacie !!!Ja chce cos procentowego!!!!!!!!
A tu jeszcze przynajmniej 6 miesiecy bede mogla pomarzyc:wściekła/y:
Prasuje i ogladam podrobke tego polskiego programu Kocham cie POlsko .
Tzn wlasnie sie skonczyl.

reklama
Was gibt heute zu essen?????????????????? :-D

Morgen laydis ;)

Ja niedawno wstalam z mloda...dala pospac do 09:30..i jesc juz wolala...

A ja stwierdzam ze amm ostro z garami nie teges!!! wczoraj jadlam,dzis mam mega wyrzuty sumienia... i ...iii zas od nowa ma zamiar sie "katowac"...ale ja stwierdzilam ze ja to lubie :-D ze lubie gotowac sobie swoje dania...kupowac te wszystkie produkty i wazyc sie po kilka razy dziennie i ogladac z kazdej strony w lustrze :-D dlatego jak narazie mam wypita szklanke wody i mala kawe i lece na rowerek na pol godziny ;) albo moze zumba fitnes... hmmm...dobra najpierw ide szorty zalozyc i wtedy bede dzialac...moze lepiej jednak na poczatek cos z muzyka-czyli zumba a wieczorem rowerek ;) beda lepsze efekty :-D do za pol godziny ;) Dukanskie placuszki juz sobie upieklam :-D jezuuu mnie do chyba nikt nie kuma juzz :-D

morgen,morgen:-D
czy u was tez tak wieje?wyszlam z mala do sklepu i dobrze ze zrobilam duze zakupy no i ze tyle waze bo by nas zdmuchlo:-Dteraz szkodnik spi,ja nastawilam na obiad i mam chwile.
Karolina pol roku przeleci migiem a potem jak golniesz to ho ho,tez patrzylam na ten program ale srednio mi sie podobal.
Pati nie nadarzam za toba,coz kobieta zmienna jest:-Dwieczorem bedzie sex to po co ci rowerek;-)

ide wywiesic pranie

Kama to tak jak ja...mam jedna...ale da czasami za 3 popalic ;) wogole od kiedy taga gadula sie zrobila to az uszy wiedna...
Dzis mowi do mnie(ale po niemiecku) mama ,masz ladna szczoteczke do zebow..akurat mylysmy zeby...po chwili dodaje-"co nie powiesz dziekuje"... pytam,- a dlaczego mam ci dziekowac...a mloda "no bo zrobilam ci komplement" :-D
A teraz lezy wreszcie w lozku i oglada ksiazke jeszcze...pol dnia meczyla mnie zebyscmy sie w poczte bawily...dostalam role postmana.. :-D potem gralysm yw memory...to akurat lubie ;) w mieszy czasie wyrwalam sie na cale 45 min. na male spa... czyli wanna pelna goracej wody,peelengowanie,maseczki,maska na wlosy i ostre scieranie ;))))) a na koniec balsamowanie ;) no i udalo mi sie przezyc dzien dukanowo...

jezzuu dziewczny ale mam dzis zakwasy!!!!!!! pocwiczylam wczoraj takie cwiczenia rozne na posladki i nogi...dzis ledwo chodze...
Obiecalam tez mlodej ze do Pingolino skoczymy-taka sala zabaw...umwoilam sie z kolezanka... ona przyjdzie z corka i pierwszy raz dzis sie mlode poznaja ;)))
Spac mi sie chce jak diabli... a spalam do 11:30!!!!!! :-D zjadlam sniadanko,teraz gotuje zupe ;) pogoda pozostawia wiele do zyczenia...

reklama
Hejka.
Ja w sobote też zaczełam odchudzanko w 2 miesiace chce sie skurczyc o 6-7 kg, ale żadnej diety dukana nie bede robic po prostu rezygnuje z chleba,bułek i innego pieczywa (bo tego jem najwiecej na śniadania i kolacje) a zastąpic to musli, zrezygnuje ze słodyczy no i wracam na crostrainera. W sobote i dzisiaj pocwiczylam po 1 godzinie i dzisiaj czuje tez wszystkie mięsnie, juz wczoraj sie nasmarowalam mascią taką rozgrzewającą, przeciwbulową jak szłam spac tak mnie ramiona i berki napieprzały:-D ten tydzien mam bardzo pracowity wiec pójdzie z górki bo nie bedzie za wiele czasu na podjadanie miedzy głównymi posiłkam:-D:-D no i zimno u nas tylko16 stopni i halny wieje:angry::angry::angry: wiec pewnie zalicze z 3 razy jakis placyk zabaw pod daszkiem to poskacze na trampolinach:-D:-D a w przyszłym tygodniu chcemy kupic mlodemy trampoline na ogród taka 3 metry szerokosci to tez sobie bede na niej skakac:-):-):-):tak: a teraz ide sobie pospac z mlodym i wieczorkiem znowu na crosa wskakuje

Do góry