reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

A odemnie wlasnie wyszly kumpela,skusilam sie na jedno proseco z aperolem i go juz wyrzygalam:-D

Ja kocham Zare ,zwlaszcza buty.
I ja sie przyznam bez bicia lubie ekstrawagancje (czyt. ciuchy lekko kureskie)
Ale trzymam sie zasady ,ze albo mam dekolt ,albo pokazuje nogi .Obydwa naraz to kur.wa zaraz.

A za wysokich butow nie moge nosic ,bo moj m. jest z metra ciety i moge mu na glowe napluc.I nie czuje sie komfortowo.
Chociaz wieksze balety min 8 cm ,bo i tak wiem ze on nie bedzie ze mna tanczyl ,bo nigdy tego nie robi .

Jola a sa takie kropelki dla kobiet na pobudzenie libido.A pozatym czytalam ,ze z bzykankiem to jest tak ze czym mniej sie go ma to tym mniej sie ma ochoty.To na zasadzie apetyt rosnie w miare jedzenia.
Ja musze raz dziennie i juz!!!Moze dlatego mam tylko 7kg do przodu;-)

reklama
A ja sama nie wiem co lubie jesli chodzi o ubior ...cenie wygode,ale bywa,ze chce wygladac tez ladnie ...tak wiec wymyslilam sukienki..bo to i wygodne i kobiece ;-)
Karolina masz racje z tym seksem....im mniej sie go ma tym mniej sie go chce
Ty raz dziennie :szok: to my tak nawet w czasie ''narzeczenstwa'' nie mieli :-D
Odstawie anty,ureguluje cykl,zaczne miec dni plodne wiec i wieksza chec-mam nadzieje ;-) Nie chce od razu zachodzic w ciaze...w styczniu dopiero,tak by przed koncem 2012 urodzic...nie chce w Sylwestra byc w ciazy,bo jakos nie wyobrazam sobie sylwka bez szampana :-D
A jak te kropelki sie nazywaja,wiesz?? :-)

Pati ja tez nie lubie spedow gdzie trzeba po niemiecku szprechac :-D
Ja w ramach diety popijam piwo :nerd: takze...witam w gronie pijaczek :-D
U mnie pogoda po prostu do bani...tak szczerze to ladna byla wiosna a od czerwca to juz rzygac mi sie chce na te pogode....szaro,buro i ponuro...ktorys dzien z kolei znowu pada-ja zyje w krainie deszczowcow:confused:

Pojawilam sie Ja i zrobila sie cichosza :-D pisalyscie tutaj ostatnio jak nakrecone,nie moglam nadarzyc,duzo mi umknelo... i co? tradycyjnie pauza?;-)
Jeszcze chcialam sie pochwlic,ze moje dziecko dzisiaj przemowilo :sorry2: Maja prawie wcale nie mowi,cos tam po swojemu,ale za to rozumie wszystko co JA do niej mowie...
Dzisiaj po kapieli darla ''buzke'' jak zawsze i mowie do niej Cicho!! to ona jeszcze glosniej...wiec zaczelam tak samo jak ona :-D sie drzec...mloda zdziwiona ze matka drze jape i mowi do mnie-CICHO!! :-D w szoku bylam....pewnie to znacie,fajnie,gdy dziecko zaczyna mowic :tak:;-)kazde nowe slowo cieszy....

Oki,to ja lece pod prysznic i w kimono smigam.
Dobranoc.

Karolina fajna stronka :)) mi wpadl w oko ten np.sweterek-uwielbian dzianinowe sweterki...kupilam ostatnio podobny- chociaz musze strasznie uwazac bo szybko sie zaciaga :) mam na ostatnich fotach go na fb i na nk ;)

tab sleeve drop shoulder jumper

to tez bym chciala-uwielbiam takie ciuchy-luzne,ale tez np.odkrywajace jedno ramie... itp.

fine knit cape cardigan

cropped ruched sleeve jacket

scallop detail peep toe platform shoes
juz zakochalam sie w tym sklepie :) Magdalena moze zrobimy jakies wielkie
zamowienie? ;)

Karolina
-a jak tam dzis sie czujesz po aperoli-zygasz jesdzcze? :-D

My dzis zaspalismy :szok: a mialam budzik na 07:10 nastawiony-tak zeby jeszcze 20 min.podrzemac... no i wylaczylam chyba wszystko ;) o 15:00 mam zamiar jechac mloda odwiezc do tesciow...pode droga chce wstapic do hallhuber po jedna bluzke-mam nadzieje ze jeszcze bedzie bo wizje mialam jak sie na impreze na weekedn ubiore...co prawda mam jjz taka sama ale w innym kolorze...ale teraz ten by mnie urzadzal :-D no chyba ze cos innego znajde ;)

Ha ha własnie mialam wam pisac ze Jane Normana ciuchy mozna kupic w wiekszych centrach i nawet u mnie w Straubingu jest, mają spory wybór dzisiaj tylko przebieglam przez centrum ale jutro dokładnie oblukam:tak::tak:

reklama
Magda ja nie umialam skopiowac linka tak jak wy ,tylko cala strone.Ja jak cos tam wykukam to pseudo brata namawiam,ale to pracochlonne dla niego.
Ja widzialam pare rzeczy w Sinnlefers czy jak to sie nazywa ,ale nie duzy wybor niestety.
Jolka na stronie Beathe Use widzialam te kropelki i taki zel pobudzajacy i wzmacniajacy doznania.Nie pamietam nazwy.

Caly dzien spedzilam jezdzac po mechanikach ,bo trzeba taka mala *******ke zrobic (nie pytajcie mnie jak to sie nazywa po polsku ,bo nie wiem)
A ze wszyscy dobrzy i w miare tani mechanicy to Polacy w okolicy .To moj kazal mi -bo dla Polki inna cena .
Ale i ta za domlaga nie wiem jak sie pisze ,za sama czesc 100 ,bo nie ma nie orginalnych.

Zaraz ide na grilla zakanczajacego sezon na pilke nozna do dzieci ,zadzwonili i zaprosili .Bo ja bylam ostatnio urazona,walilam fochy.
A dzieci maja dostac jakies prezenty itd.A skora placilam caly rok ,to dlaczego maja nie skorzystac.

Patti przedewszystkim ceny sa genialne!!!

A rzyganko bylo jednorazowe.Cholera jak sie pisze rzyganie poprawnie ,bo zglupialam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry