reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

bluetooth poczekaj az urodzisz to odechce Ci sie lazenia po centrach handlowych:-D
Przynajmniej ja tak mam... mloda mi nad uchem mranczy,nie da w spokoju poogladac,dlatego wole na spokojnie sobie posiedziec przy kompie i poogladac... a jeszcze najczesciej to co zamowie w internecie lezy mi idealnie a w sklepach sie naprzymiezam,napoce a i tak wychodze z niczym :-D

Pati te kiecki co pokazalas to jak dla starszej pani :sorry2: jakies takie pogrzebowe,ja tam wole weselsze akcenty ;-) a w tych butach co pokazalas to gdzie sie wybierasz? pod latarnie? :-D bez obrazy oczywiscie,zart ;-)
Karolina zazdroszcze Ci tego popedu w ciazy...u mnie to kolejne przeciw nastepnej :-( bo w ciazy absolutnie o seksie nie myslalam...z brzuchem czulam sie nieatrakcyjna i jakas taka aseksualna...nie umialam sie seksic z mysla,ze mam bejbika w brzuchu :nerd:

Ide cos robic...pranie trza z linki zdjac,lazienke sprzatnac...podlogi odkurzyc i wymyc...a mnie sie nic nieeeeee chceeeeee :angry:

reklama
Jolka, sama jestem ciekawa jak to bedzie :-) Zobaczymy :-)
Wlasnie skonczylam robic szarlotke na kruszonce z beza i za godzinke bedzie gotowa juz nie moge sie doczekac :-D
U nas pogoda do doooopy. Pochmurno ale nie zimno i nie wiadomo bedzie padac czy nie bedzie :crazy: O 16tej ide na aquafitness i mam nadzieje ze wtedy nie bedzie padac :-)

Jolka Ty chyba nie wiesz co sie pod latarnie nosi :-)
Jak wpadniesz do Berlina idz na Fridrichstraße,wtedy zobaczysz ich mode...
Z reszta myslalam ze czerwien pod latarnia kroluje :-D

ja tam bym kilka rzeczy wybrala z Aparta...kiecki na zywo sa o wiele ladniejsze- ale dla starszej pani od razu -i pogrzebowe???:szok::laugh2:hahahahahha :-D no i nie mowie ze wszystkie mi sie podobaja-ale jest co wybrac :) pokaz co Tobie sie podoba :)

ja juz wysprzatane mam :) nie musze nic juz robic :) teraz ide sobie lososia przyrzadzic... cos ypracowac sobie na weekend-juz sie ciesze na ta 'Prage :)))))))) no i nawet wiem gdzie pojde poszalec na parkiecie :-D http://www.pragueexperience.com/places.asp?PlaceID=765 maja super tarasy gdzie widac fajnie oswietlone miasto :))))))

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No bo ja zaraz wścieku macicy dostane!!! Tyle sie napisalam i skasowalo mi sie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już nie pisze o sukienkach drug:wściekła/y:i raz mi sie nie chce, tylko tyle że ten pasek na dekolcie wlasnie najbardziej mi sie w tej sukience podoba i dodaje jej uroku. Podobają mi sie krutkie np taka ( patrz załączony obrazek) ale ja nie moge krótkiej żle sie czuje jak mam cale nogi odkryte.

Pracuje na wlasnej dzialalnosci mam firme która sprząta obiekty, biura,praxis i prywatne mieszkania, domki. Dlatego nieraz jade na 4 rano bo biura musze posprzatac zanim przyjda do pracy, mogla bym to robic wieczorami ale wieczorem chodze do innej pracki i wklepuje listy przewozowe na kompa w firmie przewozowej typu masterlink

Pati bylam w tym klubie fajne widoczki towarzystwo lekko wkurw***** szczegolnie laski

Butki ekstra ale nie dla mnie obcas powyzej 8 cm:dry::dry:

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 37
a no i Pati przygotuj wez duzo kasy bo ceny maja kosmiczne jak na Prage ale muza fajna!!! No i panowie też fajni. Ja mam do pragi troche ponad 200 km jak bym wiedziala wczesniej że sie tam wybierasz to tez bym sie skusiła a teraz to po ptokach juz mam zaplanowany weakend

Magda zapomnialam Ci odpisac,ze moj cross tez sie kurzy :-D jak go dostalam to mialam mega powera do cwiczen ...ale on sie wtedy popsul i musialam przerwac...probowalam od nowa z nim zaczac ale mi nie wyszlo :-p
Pati no obejrzealam tez druga i kolejne strony z tego linka co poslalas i ...no nie sa jednak te kiecki pogrzebowe ;-) tylko te z pierwszej strony takie mi sie wydaly...
Mi sie podoba np. taka http://image01.bonprix.de/bonprixbilder/bundles/artikel_gross/var1/vv/34/vv3429x33.jpg albo taka http://image01.bonprix.de/bonprixbilder/bundles/artikel_gross/var2/vv/_1/vv_1000003195.jpg ale to na codzien a nie na jakies specjalne wyjscie...ja na zadne wesele sie nie wybieram ;-)

Dobra...bo zaczelam sprzatac ;-) wiec nara.

Magdalena-laski to sa zauwazylam wszedzie wkurwiajace...prezzylam nawet juz takie cos ze siedzialam z kumpela przy barze...i dwie inne laski obok...no i ci barmani ciagle do nas...juz nie wiedzialy cozrobic zeby zwrocic na siebie uwage to zaczely sobie pstrykac foty i sie calowac :-D potem poprosily jednego z barmanow zeby im zrobil jak sie caluja...ten zrobil i przyszedl spowrotem do nas :-D a juz wogole dostaly kurwicy jak przyniosl nam gratisowe drinki :-D w koncu poszly...

a ta sikienka tez fajna... powinnas pokazac nogi-ladne masz-dlugie!!!! no i ja zawsze pelen look na poczatku,czyli kosciol i tak do 20:00n potem sciagam buty i albo na bosaka albo cos ma na plaskim :-) z reszta nie ja jedna ;)))

No a praga mysle ze nie pierwszy i ostatni raz :) wiec nastepnym razem mozemy sie zgadac :)))

Jolka totalnie nie moj gust-wlasnie takie kojaze ze starsza pania :-D druga juz lepsza..

ja moj rowerek znowu ujezdzam :) i mam zamiar codziennie-ile mi zas zapalu wystraczy to sie okaze :-D

reklama
Co tu taka cisza nastala? gdzie baby sie podzialyscie????
ja dzis z nudow przed kolacja jeszcze pol godziny dodatkowo walnelam na rowerku :)
potem zrobilam sobie kolacyjke...i zas nuda :-D na urodziny jednak nie poszlismy-ufff :)

Do góry