reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej dziewczęta :)

Widzę że grono zagraniczno-alkoholowych mam rośnie w siłę ( ja sączę właśnie chorwacka Julischkę z colą - MNIAM :laugh2: )

Seksowo identycznie jak już M. wróci to mi się jakoś odechciewa... a jak go nie ma to sama se muszę radzić HAHAHAHAHA

Potomek wredota nie z tej ziemi :wściekła/y:

W pracy u M. maniana dalej ... jak zobaczyłam wypłatę w tym miesiącu to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać :angry:

Generalnie kolorowo - wystrzałowo - aż zapić to muszę O TAK !!!

Buziale

reklama
Witajcie drogie mamy ;-)

jestem mamą z Lublina i poszukuję pomocy :-)

już opisuję o co chodzi

prawopodobnie w sierpniu będziemy jechać z naszym synkiem do Berlina do kliniki (Norbert urodził się ze spłaszczoną główką) w Polsce wykluczyliśmy to co najgorsze i lekarze powiedzieli ze się z tym nic nie da zrobić moze jeszcze trochę sie wyrówna. Zdecydowaliśmy się na terapię kaskową w klinice w Berlinie jednak z językiem niemieckim nie miałam styczności a z angielskim pożegnałam się 9 lat temu .... i z moją znajomością angielskiego nie czuje się na siłach by rozmawiać z lekarzami wiadomo chcialabym WSZYSTKO zrozumieć ;-)

czy ewentualnie któraś z Was mogłaby mi pomóc ?? albo znacie kogoś kto mógłby mi pomóc ??? Chodzi o pojechanie z nami do kliniki i tłumaczenie

nonono.... widzę że znowu ciuszki i buty w roli głównej ;D... ja długo nie pochodzę w czymś eleganckim.....

i zgodnie z umową pokazuje wam jak balowałam nad morzem :tak::-D:-D
oczywiście stroje wyjsciowe- tak jak przystało na imprezce ;P

Załączniki

• SDC12720MALE.jpg
    SDC12720MALE.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC12722MALE.jpg
    SDC12722MALE.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC02253MALE.jpg
    DSC02253MALE.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Karlita ja bym ci b. chetnie pomogla niestety mieszkam bardzo daleko od Berlina.
Napewno po weekendzie pojawia sie dziewczyny z Berlina to moze ktoras sie zglosi.Trzmam kciuki.

U nas weekend w normie ,impreza zaliczona .Zaraz idziemy na fest z dziecmi i tylko mam nadzieje ze nie zacznie lac.

hej jestem nowa na forum.szukam mam chetnych do spotkania sie na spacerek lub kawke.mam 2 miesieczna corke i czasem chetnie bym z kims pogadala o dzieciakach i nie tylko.byloby super gdyby ktos sie odezwal.mieszkam na neukolln niedaleko gropius passage

karo ,gabi,blue - jak samopoczucie???

karlita - a rehabilitacja nic nie pomaogla??? moj oli ma nieznaczna asymetrie,choczimy na reha i do osteopatki,jest juz widoczna zmiana:happy:

Czesc dziewczyny :-)
Gabi ty to niesamowita jestes. Ja ledwo czlapie na spacerze a o tancu to nawet balabym sie pomyslec :szok:
karolina no to sie dlugo drinkiem nacieszylas :-D Corcia Ci od razu dala do zrozumienia ze abstynentka :-D Ehhhh za mna juz tak chodzi radler ze chyba niedlugo oszaleje :baffled: Robie sobie na pocieszenie bezalkoholowe mohito i caipihrinie.

nathaliep czyli sprawa pracy twojego m nadal nie wyjasniona? Wspolczuje. Cos bedziecie z tym robic? Przeprowadzacie sie w takim razie do Niemiec?
karlita Nie wiem czy bede w stanie ci pomoc, bo jednak chodzi tutaj czesciowo o medyczne slownictwo i do tego ja niedlugo sie rozpakuje wiec fizycznie nie wiem tez czy dam rade chodzic gdzies po szpitalach. Podaj dokladnie kiedy macie termin, w jakiej klinice i zobaczymy co da sie zrobic. Ja sama czuje sie duzo lepiej jak ide na wizyte z moim M bo mimo wszystko wiem ze on wszystko zrozumie a ja niekoniecznie.
Moja mala musiala sporo urosnac bo od wczoraj tak sie wierci ze tylko brzuch mi caly faluje. Chyba nie moze sie przyzwyczaic ze do tego ze miejsca ma coraz mniej bo ewidentnie teraz widac na brzuchu kazda czesc ciala a jeszcze w zeszlym tygodniu tak nie bylo. No i do tego w sobote moj M ugryzl ja w noge bo ja tak wystawila ze grzech bylo nie zlapac :-D Mina M bezcenna :-D
Milego dnia lasencje!

reklama
dziewczyny czesc:)
u nas tez jakos leci,przezywamy horror pt.zabkowanie wiec zmeczony jestem i ja i Maja,naszczescie powoli wraca jej apetyt wiec kamien z serca.

czy u was tez ciagle pada?pogoda mnie dobija nie pamietam tutaj tak paskudnego lata:/

Pati jak balety w Pradze?

Do góry