reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ja tez szukam kiecki,na weselu w sierpniu idziemy:)koniecznie musi byc czarna,czemu?,nie wiem tak sobie ubzduralam
jak dla mnie obie bomba,choc w tej pierwszej nie podoba mi sie ten pasek laczacy dekold a ta druga calkiem calkiem,ja ma duzy,obwisly i oblesny biust dla mnie to stroj pletwonurka sprawdzilby sie najlepiej:D

reklama
No kama ja juz tez wyczulam,ze my podobne :-p masz coreczke co ma tak samo na imie i Twoj zmeczony maz :-D tak jak moj... gdzie Ty mieszkasz??

Magdalena kiecki strasznie powazne :-) ale calkiem niezle.....ja dzisiaj tez zamowilam sobie dwie z bon prix...jedna biala we fioletowe kwiaty a druga w groszki-dwa zupelnie inne fasony ,mam nadzieje,ze mi przypasza...
W samolot mam do zabrania jedna torbe 30 kg-nie wiem jak to zrobie.:sorry2:
OK. Dobranoc kobietki...siedze do pozna a potem narzekam,ze zmeczona :-D
Ale mam-bezsenne noce i zbyt senne dni ...

a u mnie wchodza w gre tylko sukienki z asusa i żadna inna firma bo te mam sprawdzone. Tylko że nie mam nigdy natchnienia albo czasu poprzegladac ich cales strony

Dzien dobry !!
u nas pogoda sie zepsula zimno i deszczowo i wietrznie...:tak: brr...
ja kawe popijam sniadanko juz zjedzone i w droge mozna jechac...
tak za godzine wyjedziemy :tak:
Takze zegnam sie z wami na jakis tydzien moje kochane babole..:-D
napewno bede miala duuzo do nadrabiania;-):confused:...

To lece mam nadzieje ze bedziecie tesknic haha :-D

Hej. Brrr:szok::szok: zimno i deszczowo dzisiaj na Bawarii:angry::angry: a ja mam na zakupki jechac ale chyba sobie troche pójde pospac. Praca zaliczona jeszcze od 18 do 21 i weakend mam:tak::tak::tak: tylko szkoda że ma byc bez pogody bo myslalam ze do legolandu pojedziemy:confused::confused::confused:

Jola- Bin Laden nie zyje wiec koło ciebie na pewno nie bedzie siedzial w samolocie a
lata sie calkiem przyjemnie jak nie ma burzy ;)

Magda zabierz mnie też do PL ja dopiero w pazdzierniku jade:-:)-:)-( teraz praca praca i praca:laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc dziewczyny,
Ja mialam dzisiaj okropna noc. Zasnelam o 4tej i wstalam o 7ej wiec ledwo zyje. Dobrze ze przynajmniej chlodno sie zrobilo to moze jakos przezyje ten dzien. Chyba sobie zaraz zmierze cisnienie i kawe strzele bo inaczej nie dam rady. Wczoraj mialam 90/56 wiec zrobilam sobie taka siekiere ze od razu lepiej mi sie zrobilo. Nawet malej pomoglo bo sie tak zaczela rozpychac w brzuchu ze myslalam ze zaraz wyskoczy :-D
Ja jakos nie potrafie kupowac ciuchow i butow w internecie. Musze zawsze pomacac material, wyprobowac czy mi pasuje. Wiem ze mozna zawsze odeslac ale mi sie po prostu nie chce pozniej latac na poczte i to wszystko zalatwiac. Wole juz pojsc do jakiegos centrum handlowego i sie tam wyszalec :-)
madzia udanego pobytu w Pl i zadnych korkow po drodze.
Milego dnia zycze !

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek Babole
Sukienki bardzo mi sie podobaja(oprocz z tej z paskiem na dekolcie ),Kama ta co ty ja wstawilas bomba ,
mi sie podobaja takie na lata 60-te,ale to trzeba miec talie.U mnie jej juz dawno brak.
Ja w zeszlym roku zamawialam z Angli z Jane Norman .Byly zajebiste i super cenowo.
Ja mam tak przyszywanego brata ,to mi zrobil przysluge.

U mnie libido szaleje,az m. mnie nie poznaje.
Przed ciaza tez mialam zero checi i moj nie mogl sie doprosic,a teraz ja sie prosze:zawstydzona/y:
Magda ja tez sie zastanawialam gdzie ty pracujesz,o 4 to ja sie na drugi bok przewracam.

Jezu spadam polatac ze szmata ,bo sajgonka.
Milego dnia!

reklama
ojjj jak ja lubie jak cos sie tu dzieje-a bywalo ze juz watek zdychal i musialam reanimowac :-)

Magdalena
-sukienki podobaja mi sie...nawet ta czarna bardziej i ten pasek wlasnie uazam robi ta sukienke bardziej oryginalna :)
Z tej drugiej wybralabym ta szara i do tego w jakims fajnym kolroku kupila buty np.takie jak w zara.uwielbiam takie kontrasty :) torebke mozesz tez w taki desen :) moze to byc tez cos bardziej we fiolecie :)

jak bede kiedys sie gdzies wybierala to pewnie tam cos kupie-bo maja fajne te kiecki :)

ale bardzo fajne maja tez tu :) Kategorien - Kleider -exklusive Damenmode versandkostenfrei kaufen

ja czasami z neta zamawiam i jak nie pasuje odsylam i koniec :) Ja Twoim miejscu zamowilabym kilka sukienek Magda i reszte odeslala co nie bedzie ci pasowalo :)

Kama to Ty z Madzia jestescie z jednego miasta :-) mozecie sie na kawe styknac
:)))

Ja zaliczony rowerek ,sniadanko-dzis same proteiny...wypeelingowalam sie,wybalsamowalam :) umylam kudly-czego nienawidze robic!!! zaraz bede malowac paznokcie ;) wieczorem mamy isc na urodziny-ale jakos srednio mi sie chce :) jeszcze bede musiala sie produkowac po niemiecku-ooo losie :-D

a co do tego sexu to ja cala ciaze mialam mega ochote :-) przed ciaza tez ;) pozniej dluuugo nie...a nie biore tabsow itp ;) niedawno kurwiki w oczach i szalenstwo w majdach powrocilo-kozystam kiedy sie da bo niewiadowmo na ile wpadlo ;)))):-D:laugh2:

A naszej Madzi zycze szerokiej drogi i udanego wypoczynku :)))

Załączniki

• 6402001060_2_1_2.jpg
    6402001060_2_1_2.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 30
Do góry