reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Gabina to przybij piatke,u mnie choc M mam na codzien posucha straszna,odkad mala jest na swiecie seksu u nas tyle co deszczu na saharze:sorry2:takze Pati korzystaj poki sie wam chce:-p

Magdalena lo matko:szok::-Dusmialam sie z twojej porannej historii.Bylam z mala u lekarza w poniedzialek,w piatek mamy kontrole u nas dzisiaj grochowa z torebki byla;-)
Pati u mnie juz postanowione,dunkanuje sie od poniedzialku:tak:
Madzia milego pobytu u rodziny

z Majka jakby lepiej,stan goraczkowy sie jeszcze utrzymuje ale powoli zaczyna jesc,mam nadziej ze jestesmy na dobrej drodze.
ja caly dzien grzebalam z jej ciuszkami,karolina maile poszly ci na skrzynke:tak:
teraz sacze winko,M jak zwykle juz spi:dry:

O nie co to to nie żadnych trójkątów :cool2::cool2::cool2: ja ostatnio nie mam ochoty nawet na dwakąty:-D:-D:-D. U nas jak sie przytrafi 2 razy w miesiącu to święto:szok::szok::-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled:

jeszcze rano mialam humor i pisalam że Szymek nie choruje a on mi wieczorem mówi że go ucho boli i jutro o 16 biegniemy do laryngologa naszego który od początku mu prowadzi naszą sprawe uszkową :-:)wściekła/y::-(
pazury wymalowalam to teraz sie radlerka napije i fajeczke zapale a moi chlopcy juz spia wiec straszna cisza :) moge poczytac ksiązke "Kwiaty na stepie" i pewnie do 3 nie bede spala tylko czytała :cool2::cool2::cool2:

Magdalena u nas dokladnie to samo,nie ma pociagu,wcale....:shocked2:a wczesniej to az drzazgi lecialy:-Dzdrowka dla synusia:tak:my w piatek do kontroli,ja pazurki wczoraj malowalam,kroluje roz,dzisiaj depilacja,bo nogi obrosniete jak od sarny az wstyd:zawstydzona/y:ja dzisiaj zrezygnowalam z radlera na rzecz winka,mniam:-pmoja czeladka tez spi

to super że sama nie jestem :)
ja juz mam swoją gromadę w domu.... jak ja pociągnę przez te wakacje zanim urodzę....
łudzę się że jak urodzę będzie mi lżej .... ale to mogą być tylko złudzenia ;/

Hej dziewczeta :-)
Kama iMagdalena u mnie z seksem podobnie niestety... ale to pewnie tabsy winne,dlatego ida w odstawke ...ale mysle,ze nie tylko tabsy...moj M tez tak jak Twoj-Kama o 22 juz spi a caly dzien go nie ma ,wiec nie ma szans na popoludniowy seks jak u Pati :-)

Ja juz powoli zyje tym,ze 11 sierpnia lece samolotem do PL -na tydzien.
I jestem z leksza zestresowana...bo ja mam lek wysokosci i przestrzeni a tu mi przyjdzie w samolot wsiasc.....

Moja mala po blizszym spotkaniu z szafka ma otarcia na czole...niby nic,ale musze termin robic na U7 to chyba jednak poczekam az jej te siniaki zejda ...

Dobra...ide buchnac w pluco :-D ostatnio jestem tak zajebiscie zmeczona,ze az ciezko to wyrazic slowami ...w zasadzie to od wiosny juz....wiosna myslalam,ze to jakies przesilenie...ale z krwi mi wyszlo,ze jednak cos mnie meczy...siedzi jakis paciorkowiec i nie daje normalnie funkcjonowac,antybiotykiem go nie zwalczylam,wiec juz nie wiem co robic..powiesic sie chyba :-D
Kobity...mi sie naprawde nic nie chce,najchetniej bym caly dzien spala ale mam dziecko i lipa.

Ide,bo zaczynam przynudzac.

jestemJolka popoludniowy seks w moim wypadku tylko z takim sztucznym:-Ddziekuje postoje:-Dtez mam Majke i wiesz co dzien przed U6 rozbila luk brwiowy i powieke,lekarka nie musiala zadawac pytania czy juz probuje chodzic:-D
z tym pociagiem do seksu a raczej tez jego brakiem u mnie tez winne tabsy<czy ty i ja to nie czasem te same osoby:szok:klony czy jak:-D sory,sory ja nie pale:-p>
paciorkowca alkoholem potraktuj, pojdzie w pizdu;-):-D

ja zawsze powtarzam zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce to ohoho!!!:-D
my do Pl w sierpniu dopiero a ja juz bym chciala:zawstydzona/y:

na mnie chyba tez pota,mala co chwile poplakuje,zapowiada sie ciekawa noc...

reklama
Bo życie to seks i kasa:-D:-D:-D:-D:-D a ja na poczatku pazdziernika ide na wesele i poszukuje sukienki a nic mi sie mega nie podoba co o tym sądzicie??? W moim przypadku mini mini odpada i bez ramiączek tez

no i jak nic nie znajde to pewnie śmigne w starej z wesela brata

file:///C:/Users/bestbuy326/Desktop/photo.php.htm

musicie skopiowac stronke

Załączniki

• image1xxl.jpg
    image1xxl.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 34
  • 1715246592.jpg
    1715246592.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry