reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Magdalena ale mialas wrazen-a to dopiero 10:30 dobija :-D widzisz mi juz spada ochota na slodkie-wczoraj dalam moim raffaello a sama obeszlam sie smakiem-fajnie atk walczyc ze swoimi slabosciami :)
z sexu byly wczoraj nici-ale to norma u mnie-jak caly dzien podjarana chodze to na wieczor sie wkurze i mi ochota przejdzie :-D wystarczy jedno zdanie,albo jak mnie mloda wkurzy i juz konina mnie bierze :-D taki ze mnie wiecie nerwus palmus ;)))))

Jolka ja tez mam nadzieje ze nic sie niuni nie stalo...u nas juz trzy razy byla chirurgia ;) i to w krotkim czasie-takie pasmo nieszczesc...

przejechalam 20 min na rowerku...bo moj jeszcze siedzi w chalupie-tosz kopa mu zaraz na poped zapale!!!! Zumba czeka!!! a nie bede sie prezyc przed nim...chodz jak jechalam na rowerku to mi powiedzial ze podniecam go :-D buhahahha-ale ja akurat mialam siodelko miedzy nogami,pot po dupie lacial wiec srednio mailam chec na amory... i powiedzial zebym wage wywalila bo widac ze schudlam...a ta wage odziedziczylam po tesciu i teraz mi powiedzial ze tesc ja tez sie pozbyl bo oszukiwala :-D no wiec kupie se nowa ;) fakt faktem ta waga w kazdym miejscu inaczej wazy...widze tez ze mam boczki mniejsze... no porabie malpe jedna-to jest wprowadzenie klienta w blad!!! :-)

reklama
Jolka zachodz!!!Jedno dziecko to za malo.
Ja tez jestem jedynaczka ,tak jak Gbinia i moze dlatego jestesmy takie produktywne.A jezelichodzi o mojego to on by mogl co roku miec jeszcze jedno.
On ma juz dorosle corki ,takze ma juz 6 -tke dzieci!!!(Nie mam nic wspolnego z koncem tamtych zwiazkow ,zebyscie nie myslaly ze jakas wydra jestem)

Madzia to fajny poczatek dnia mialas:-D
Patti z samego rana a taka juz napalona!

Kama czekam na odpowiedz

Ja to tez nie chce zeby mala byla jedynak bo wiem jak to jest fajnie miec rodzentwo... no ale...jeszcze nie teraz :-D

zjadlam wlasnie pol makreli...plus pol pomidorka z feldsalat,bazylia -polane czonkowym sosem z wczoraj-ale bedzie znowu ode mnie lecialo- :-D
na obiad musze cos z piersi kurczaka wykabinowac bo zostalo mi pol opakowania z wczoraj,..
no i popijam sobie pokrzywy :-D

teraz w ramach spalania kalorii to lece pranie zlozyc i powiesic i zmywarke oproznic...a zumbe zostawie jak troche mi z rzoladka zejdzie ...musialamcos zjesc bo juz pozno bylo...a sily zaczely mi odchodzic :-D ale wiecie co, skorczyl mi sie zoladek :-) juz nie jem jak kiedys tyle-i nie dosc ze wpierdzielilam za dwoch to nadal glodna bylam :-D a teraz jak damusia-odrobinke tego,tamtego,widelczyk,nozyk :) szklaneczka z woda :)))))))))))japierdocze ide bo juz mi na leb wali...ale zaraz wroce :-D

Hej !!!
u nas pada...tak bylo duszno al teraz sie rozpadalo
zdazylismy zjesc grilla na balkonie jako obiad
zakupy zrobione,dla szymka buty tez zakupilam adidaski adasia :tak: w koncu jakies inne bo ciagle tylko wszystko z carsa chcial..a ja juz patrzec na to nie moge :-D
teraz kawe zrobilam,pranie znow wywiesilam ale pada to pewnie nie wyschnie..:no:

kurde musze nas dzis spakowac bo rano okolo 10 chcemy jechac a ja nie cierpie pakowania :wściekła/y::wściekła/y:

Madzia ale sie usmialam haha musialo to fajnie wygladac :-) moze pan proponowal zebys sie rozebrala i do nich dolaczyla :tak::-D

Ide pozniej zajrze :happy2:

Tak Magda-to byla propozycja trojkata z rana :-)

a jak juz mowa o sexie to zaliczylismy popoludniowy sex na spokojnie-czyli zanim mloda wrocila z przedszkola :-D teraz wcinamy obiad-typoow dukanski-tyle ze moj dostal z dodatkiem ryzu i wsszyscy zadowoleni :-D

Karolina dzieki za przepisy-wszystko sie przyda :)

Madzia ja to pakowanie jeszcze zniose-gozej rozpakowywanie!!!! :-D

Tak Magda-to byla propozycja trojkata z rana :-)

a jak juz mowa o sexie to zaliczylismy popoludniowy sex na spokojnie-czyli zanim mloda wrocila z przedszkola :-D teraz wcinamy obiad-typoow dukanski-tyle ze moj dostal z dodatkiem ryzu i wsszyscy zadowoleni :-D

Karolina dzieki za przepisy-wszystko sie przyda :)

Madzia ja to pakowanie jeszcze zniose-gozej rozpakowywanie!!!! :-D

Pati dobra jestes..popoludniowy sex :-D przypomnialy mi sie czasy mlodziencze...
oj wtedy to sie dzialo :-D:tak:...

a twoja mala jeszcze do przedszkola chodzi?? maja jakas przerwe wakacyjna?

zakupy mam juz dla familki popakowane..najgorsze te walizy z ciuchami wrr...

ide lepetynke umyc :-)

reklama
Madzia moja ma od 27-go wolne dwa tygodnie :) ja wciagnelam budyn i teraz ide ogladac mieten ,kaufen,wohnen :-D
zamowilam dzis komode do sypialni i wieszaki na przedpokoj bo nie mam nic jak goscie przychodza ;9 i musze jakies haki wbij na torebki ;)

Do góry