reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

oooooo losiee-gips-wspolczucia-i dla mlodego i dla Ciebie ;)
Freda z gumy mam-takiego wiesz bez glowy ,ale za to ma jaja :-D posiadam tez bez jaj :-D:-D dzis staremu bole kregoslupa musze przegonic-co niech nie mysli ze sie wykreci :-D
mloda dopiero sie kapie...ogladalismy tance... leb mnie juz od nich dzis peka...wiec tym bardziej po rajtach trzeba se strzelic :-D
ja ma okropnie uparte dziecko-moiwe Wam-tragedia czasami... ;9 ale zdrowa i to najwazniejsze-chodz kto wie czy jej kiedys kosci nie poprzestawiam :-D

reklama
oooooo losiee-gips-wspolczucia-i dla mlodego i dla Ciebie ;)
Freda z gumy mam-takiego wiesz bez glowy ,ale za to ma jaja :-D posiadam tez bez jaj :-D:-D dzis staremu bole kregoslupa musze przegonic-co niech nie mysli ze sie wykreci :-D
mloda dopiero sie kapie...ogladalismy tance... leb mnie juz od nich dzis peka...wiec tym bardziej po rajtach trzeba se strzelic :-D
ja ma okropnie uparte dziecko-moiwe Wam-tragedia czasami... ;9 ale zdrowa i to najwazniejsze-chodz kto wie czy jej kiedys kosci nie poprzestawiam :-D

:-D:-D:-D jestes niemozliwa :tak:...kocham te twoje teksty :tak:

Gabinia witaj juz wrociliscie??...

gabinia - jak bylo,opowiadaj

byliśmy krótko bo ta cholerna przeprowadzka.... ale było suoer chociaż jak dla mnie za gorąco
mama do nas przyjedzie w piątek ze zdjęciami to pokaze wam kilka :)

Gabinia jak sie czujesz?

ciężko mi już bardzo mały czasami tak nisko zchodzi ze siedzieć nie moge....
odliczam dni do konca lipca a potem z goracej wody nie bede wychodzic dopóki sie nie zacznie.... :)

gabina milo cie czytac,nie znam twojej sytuacji ale trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie wszystkich problemow:tak:

hmmm nie tak szybko sie rozwiaza bo mój maz nie chce do PL wracac ... nie chce sama siedziec w domu z dziecmi

GABINA - ja bym tego twojego ex za jaja powiesila:baffled::baffled::baffled: co za dupek!!!

sama bym go powiesiła .... je...y na złośc mi robi na każdym kroku ;/

Hej :-)
Ja sama nie wiem co mam pisac,bo tyle naskrobalyscie od piatku,ze nie wiadomo do czego sie odniesc.....:shocked2:
Takich obrotow to tu chyba nigdy nie bylo :shocked2:
Na moja mloda dzisiaj poleciala szafka z butami :no: pare dni temu spadla z fotela,na podworku gdzies obila kolano...wczoraj rozdrapala strupa i byla histeria,bo na otwarta rane jej woda utleniona psiknelam....no ale ta dzisjiejsza szafka to mnie zestresowala :szok: rzadko wykreci taki numer ,ze mam cisnienie 220 ...ale chyba pora zaczac sie przyzwyczajac .
Mimo wszystko mysl o kolejnym dziecku mnie nie przeraza ... bo czytajac Wasze wpisy wychwycilam,ze Kama i Magdalena maja dosc :-D
Tzn.....ciaza i porod mi sie nie podobaja....gdyby tak M mogl to przejac to ja z checia nawet bym dwojke jeszcze mogla miec...dla mnie ciaza nie byla stanem blogoslawionym-podziekuje za te przyjemnosci...porod do najgorszych nie nalezal,ale tez podziekuje :-D i tylko dlatego ciezko mi sie na kolejna ciaze zdecydowac....bo poza tym Maja jest cudownym,wspanialym dzieckiem,ktore od 4 miesiaca przesypia cale noce :tak:

No to naprzynudzalam troche Wam tutaj.... no bo ostro rozwazam BYC albo NIE BYC :-D w ciazy...:sorry2:

Dobranoc.

... no bo ostro rozwazam BYC albo NIE BYC :-D w ciazy...:sorry2:

Dobranoc.

hehe stanowczo być !!!!!!!!!!!!!!! ja jestem jedynaczką... nadrabiam dziećmi mimo swoich lat i kłopotów mieszkaniowych...cieszę sie ze będzie ich 4 :-D
teraz ciężko tym bardziej że mój u was a ja tu ale za kilka lat.... może być tylko lepiej :cool2:

Dobry dzien:)

Ja spijam kawe i zaraz szukam jakis Zumba-fitness ciwczen na youtube i bede papugowac przez 20 min.nie chce mi sie dzis dralowac na rowerku-wole podensic :-)
potem wpadne

Dzien dobry !!
przysiadlam na chwile z kawa odpoczac bo odkurzylam chalupke, kurze wytarlam i sie zmeczylam haha ;-)
m ma juz wolne to za godzinke pojedziemy do sklepow zrobic ostatnie zakupy do polski,musze babci i ciotce kilka rzeczy kupic...:tak::tak:
i moze dla szymka jakies trampki znajde...
w nocy u nas byla 2 razy burza i padal deszcz dzis fajne powietrze jest...:-)

mlody w domu to lata i szaleje i fajne teksty do mnie wali..madrala jeden...:-D
rozgadal sie na maksa...

Jolcia hej...warto byc w ciazy dzialaj poki mala roznica wieku bedzie bo im dluzej sie odwleka tym trudniej sie zdecydowac :tak: majac przyklad Pati :-D
dobrze ze nic sie malej nie stalo po tym spotkaniu ze szafka :tak:

Pati to milych cwiczen :-)

dobra spadam dopic kawuche i ubieram moja bande :-)

hej
ja ledwo na oczy patrze ,mala stwierdzila po polnocy ze niekoniecznie chce jej sie spac i wojowalam z nia do 2,a wstala dzisiaj tradycyjnie o 7:rolleyes2:pozarlysmy sniadanie i zastanawiam sie co dalej,moze na spcer ja wezme bo wydaje mi sie ze goraczki nie ma.
jestemJolka u nas tez juz kilka wypadkow zaliczonych i to takich ze serce w majtkach mialam:zawstydzona/y:
Pati i co dopadlas M?:-p
Madzia owocnych zakupow,ja tez chce juz do Pl,buuuu

:-D:-)I ja sie witam z STARBUCKS COFFEE o smaku carmelka w ręce. Ja dzisiaj na nogach od 4.00 godziny zaliczona dzisiaj praca a teraz lenistwo :tak::tak:. Nie mam pomysłu na obiad wiec bedzie żurek z torebki:-D:-D:-D tak na szybciutko, moze później pizze zamówie do uzupełnienia :-D:-D.

jakis dobry mam humorek, chyba bede codziennie wstawac o 4.00 :-D:-D, dzisiaj jak wstałam to mega burza u nas byla A ja sie boje burzy i z wielkim:szok::szok::szok: strachem w oczach szybko da garazu przebiegłam a tam co?????........ okazało sie ze zapomniełam kluczyków od auta i z powrotem, potem stałam na światłachi zrobiło mi sie mega goraco chyba z wrażenia że sie tak błyska wiec rozpiełam pasy i ściągałam kurtke, patrze na pas zboku a tam gosciu dobrze po 40 siedz w swoim autku i pokazuje mi żebym raszte tez ściagneła, kurcze mysle sobie ty stary pryku i nagle szczena mi opadła bo podnosi sie laska:szok::szok::szok::szok: loda mu robiła!!!!!!!!!!! Myślałam że padne ze śmiechu!!! Weszłam do biura a tam pyszne pralinki na mnie czekały więc zjadłam sobie prawie pół opakowania i jak je jadłam to myslałam o naszej Pati:-D:-D:-D

Kama - a byłaś u lekarza z małą??? ja nie czekam zawsze ide odrazu zanim sie choróbsko rozwinie, narazie od paru miesięcy mam spokój odpókac, po wycięciu tego trzeciego migdała Szymek mniej choruje teraz w sierpniu mamy kontrole z uszami mam nadzieje że wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:

Madzia- zakupków w Pl ci zazdroszcze tym bardziej ze buty letnie poprzeceniane teraz a ja na zolando zamówiłam 6 par letnich butków i powinny przyjsc dzisiaj :)))

Pati- jak tam seks był??? Twijemu M sie nie chce seksu to cos z nim nie tak chyba:-D:-D:-D wskoch w jakąś seksi bielizne zrób nastrój to sie nie bedzie mógł oprzec:-D:-D:-D

Jolci- kupe lat:-D:-D:-D jak tam twój crostrainer bo mój pokryty kurzem:-:)-:)-( dzisiaj może troche go rozruszam:dry::dry:

a teraz ide żura wstawic i mykam na jakies zakupki:tak::tak::tak: miłego dnia babole

reklama
Czesc dziewczyny!
Wow ale zescie sie rozpisaly. Kilka dni przerwy i 7 stron do przeczytania. No no, takiego ruchu to juz tutaj dawno nie bylo :-)
Sliczne macie dzieciaczki i rosna wam jak na drozdzach. Wazne zeby zdrowe byly a charakter i przejsciowe fochy to samo zycie :-D
Ciekawa jaka moja bedzie, bo jak taka jak teraz w brzuchu to juz sie boje :szok: lata mi jak perszing i obraca sie wokol wlasnej osi kilkanascie razy dziennie. Do tego przez te jej slodkie kopniaki to mam juz wszystko solidnie poobijane od srodka :baffled:
karolina super figura jak po 3 dzieci z czwartym w ciazy. Pozazdroscic. Ile masz kg na plusie do tej pory?
Jolka rowniez uwazam ze koniecznie BYC i tak jak mowi Gabinia i Madzia jedynakom w zyciu smutno jest a im dluzej bedziesz czekac tym bardziej ci sie nie bedzie chcialo drugie miec wiec idz za ciosem. Tak to wszystko za jednym zamachem bedziesz miala bo jak Ci mala podrosnie to na pewno w pieluchy nie zechcesz z powrotem.
Ja tak planuje, bez wzgledu na to jak ciezko bedzie bo przynajmniej po jedynm juz zahartowana bede i jakos jedno po drugim latwiej bedzie - przynajmniej tak mi sie wydaje i jak siebie znam to jak mala bedzie miala wiecej niz 2 latka to tez mi sie nie bedzie chcialo znowu w pieluchy bawic.
Jolka mam nadzieje ze malej po zderzeniu z szafka nic sie powaznego nie stalo.
kama trzymam kciuki zeby sie malej polepszylo.
karolina wspolczuje mlodemu zlamanej reki i to jeszcze teraz latem.
Milego dnia laski!

Do góry