reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
:tak:Hej, ale sie objadlam aż sie ruszac nie moge a na 18 do pracy:-( a dzisiaj leń w mojej dupce zamieszkał a to dopiero wtorek. My teraz idziemy spac na 2 godzinki a później szybki spacerek do parku, albo na rowerki tylko wted to juz biegam nie chodze bo Szmon mi ucieka wszedzie tam gdzie nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czyli ulice!!! Ostatnio mial focha i stanol jak swieta krowa na środku ulicy i sie nie ruszyl nawet jak auto jechalo:szok: gosciu sie zatrzymal i tylko opierd... dostalam ze z dzieckiem sobie nie moge poradzic:wściekła/y: czasami mam dosc!!! jak sobie pomysle że miala bym drugi raz przez to wszystko przechodzic ( ciąża, pieluchy, niespanie w nocy ) to mi sie nawet seksu odechciewa!!! Ja tez sie zaczne odchudzac od sierpnia:tak: bo na początku pazdziernika na wesele idziemy:-):tak::tak: a teraz to miesiac pysznosci :-D lody deserki:-D, goferki mniemmmmm uwielbiam słodkosci.

MADZIA - zazdroszcze wyjscia na basen ja pracka dzisiaj wiec odpada:sorry2:
KAMA - śliczną masz dziewczynke

GABINA - ja bym tego twojego ex za jaja powiesila:baffled::baffled::baffled: co za dupek!!!

Pati - ja mam tyle sprzatania teraz że codziennie po 4 godzinki na mopie i miotle fruwam i od urlopu bez diety zrzucilam 5 kg no i w pasie 5 cm bo na ab swingu siedze od 2 tygodni po 10minut dziennie:happy2::happy2::happy2::happy2:

Magdalena-ja tez taka slodka dziurka jestem-w Pradze sobie odbije ;))))

Mam tu kolege Noemi z przedszkola,podalam im nalesniki na co Noemi do Nando...

Nando ,jest moja mama gruba? (tu az wytrzeszczu dostalam oczu-chyba i moje dziecko mania napadla przesladowcza
laugh.gif
)
mlody zmierzyl mnie od stop do glowy po czym odparl .."nie,tylko tam u gory na cyckach"
laugh.gif
laugh.gif
posikalismy sie prawie z Adamem ktory slyszal to w drugim pokoju
laugh.gif

zaraz ide z nimi na plac zabaw bo mi chate rozniosa...dra püyski jak porabani!!!! wlasnego dziecka nie poznaje...wlasnie jedza ,ale jakby kto nie widzial tylko slyszal to by pomyslal ze jakis mecz albo zawody sie odbywaja!!!!

Hej wrocilismy :tak: jestesm padnieta :tak:
zaraz ide pranko wstawic i do wanny...

fajnie bylo poplywalam troszke sobie..az mnie jakis skurcz w nodze zlapal :wściekła/y::wściekła/y:..i isc nie moglam ..ale teraz w miare ok przechodzi mi...

Pati dobry tekst haha corcia the best !!:-D...

Madzia wspolczuje ucieczek mlodego...mam nadzieje ze mu przejdzie za jakis czas..
moj tez nieraz ma taka manie ze za szybko jedzie ale ja przewaznie tez wtedy mam rower to gonie go :tak:

Ide cos zjesc bo wyglodniala jestem jak wilk
a tu kilka fotek :-)

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 004.jpg
    004.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 005.jpg
    005.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 47
Madzia narobiliscie ochoty na basen-musze sie na dniach wybrac-plywanie dobrze mi zrobi :) jutro jednak deszcze zapowiadaja u mnie...
wrocilismy z placu zabaw...ja wcinam placuszki dukana z podieczonym lososiem na patelni :) do tego swieza bazylia :) jutro jak chwile nie bedzie padalo i mojego nie wywieje zas to bym chciala isc u mnie tu pod domem w tenisa pograc :)

Ale pustki na tym basenie.Tutaj podobno clowiek na czlowieku!
Fajne bable.
A ja z synusiem wyladowalam na chirurgi,bo zlamal reke .
Cholera!!!Na urlop w gipsie czad!

Kama a jakie ty rozmiary masz?Moze my sie dogadamy.
Patti jak masz za malo bzykanka to moze gumowy friend ci sie przyda?;-)
Moj m. zrobil mi to samo na obiad ,tylko my nie uzywamy do sosow smietany tylko z oliwa .!
Ale zbieg okolicznosci:-)

Karolina wspolczuje zlamania mlodemu jeszcze teraz w te upaly z gipsem ojj...
a jak on to zrobil??
wiesz akuraz jak przyjechalismy to bylo malo osob dopiero okolo 16 naszlo sie wiecej :tak: ale fajnie ze nie bylo tloczno :tak:

Pati ale robisz smaka :-) tak apetycznie to brzmi ze sama mam smaka na takie placuszki dukanowskie :tak:

moje baki siedza juz w wannie i sie mocza znowu :-)

a ja padam na cycki,mala dala dzisiaj tak popalic ze szok,maruda do kwadratu:dry:ale widac ze cos jej dolega,zajrzalam do paszczy a tam kolejne zebole do wybicia sie czekaja.
dziekuje za wszystkie mile komplementy ;-)

Pati racja mala ciagle sie chichra chyba ze cos jej dolega wtedy ciagle buczy:sorry2:ale ogolnie diablica z niej okropna.u lekarza bylam wczoraj,dostala leki i czekamy do piatku jak sie nie poprawi do badania krwi,moczu i kalu.tak wiec trzymajacie za nia kciuki
ode mnie nie musialabys kupic,mam tego takie ilosci ze nie dosc ze zajmuje w pizdu miejsca to jeszcze tylko sie niszczy lezac w tych worach a na drugie tak szybko sie nie zdecyduje jesli wogole:sorry2:jajcara z tej twojej corki a kolega tez pojechal tekstem:-D
magdalena moja mala,smarkata a pokazuje swoje rogi,wczesniej chcialam miec dzieci po roku a teraz o drugim nie chce nawet slyszec
madzia ale wam dobrze z tym basenem,my kisimy sie w domu
karolina mam od rozmiaru 50/56 do 74

reklama
Kama ja ci wyslalam na priv wiadomosc z meilem.

Marcel wchodzil na drabunki na ktore wlazi od dwoch lat!!I dzisiaj grawitacja byla silniejsza i dupa .

Do góry