reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hello babencje,

znowu przespalismy pol ranka,a obiecalam sobie w szafach porzadek zrobic...ehhhh

karo - super brzusiu:o)

kama - urocza corcia :o)

dziewczyny,po co te wynalazki,najlepsze na odchudzanie sa kropelki...:-)

reklama
A Gabina juz w de bo nie doczytalam???:sorry2:

nie stety jeszcze długoooo chyba w PL mój ex udupił mnie na maxa....
żeby nie dzieci w wieku szkolnym pisała bym jeszcze raz do sądu .... ale nie mogę im tak szkół zmieniac co roku....
siedzimy w Zarach na razie z daleka od barana ....czekam na rozwiązanie... a potem się zobaczy
bardzo bym chciała żeby mój blizej pracował Cottbus albo Gerlitz.... ale to moje marzenia chyba- uczepił się B i nie chce się teraz ruszyć ;/ ehhh życie do dupy ;/ ;/ ;/

Karolcia kliknij na fotke kamy i wieksze troszke sie otworzy :tak::tak:
no chyba ze tak zrobilas...:baffled:

Aleksandra ale z was spiochy :-) aöe fajnie jak taki maluszek i daje ci tyle pospac to tylko sie cieszyc :tak: a na odchudzanie najlepszy jest SEX :-D

Gabinia witaj juz wrociliscie??...

moje dziecko mnie dzisiaj nerwowo wykonczy:baffled:
pytalam o konto na ebay bo sprzedaje tam rzeczy po malej i szukam kogos zaufanego kto ma czas i podbijalby mi aukcje:zawstydzona/y:bo czasem takie fajne rzeczy schodza mi po 1€:-(
karolina zaraz cos wkleje,ale jak klikniesz na fotke to powinna sie powiekszyc
madzia dzieki za mily komplement;-)
alexandra jakie kropelki?
gabina milo cie czytac,nie znam twojej sytuacji ale trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie wszystkich problemow:tak:

na zyczenie:

Zobacz załącznik 371638Zobacz załącznik 371639Zobacz załącznik 371640Zobacz załącznik 371641Zobacz załącznik 371642Zobacz załącznik 371643Zobacz załącznik 371644Zobacz załącznik 371645Zobacz załącznik 371646

Karolina ale Ty szczupla jestes-tylko pilke masz z przodu-a tak nic-noga szczupla,reka szczupla-no nic tylko kolejne rodzic :-D
a ta herbate z Löwenzahn to ja pewnie do hongkongu jeszcze bede musiala jechac co? :-D
myslalam ze moje jak wsadze dupe w pokrzywy to szybciej nadmiar wody wyssie :-D

Kama milo Cie widziec-mala masz urocza-widac ze wesolek z niej na maxa :-)

Madzia ja to ostatnio na sex lasa jestem-ale moj czesciej zmeczony ostatnio albo go nie ma-wiec chyba na rowerku zaczne smigac bez siodelka :-D

A teraz wcinam salatke :-) moj dostanie makaron z pomidorkami koktajlowymi,swieza bazylia i krewetkami na bazie smietany :9 mialam zrobic wczoraj ale nie zdazyl wpasc na obiad ;)))

no i w ramach gubienia kalorii wysprzatalam pol chalupy...powynosilam graty,odkurzylam,zmylam podlogi...nawet pralke odstawilam i wysprzatalam tam na blysk :-D

reklama
Kama a wybierasz sie z mala do lekarza? moze to faktycznie bakteria... ja bym juz dzis poszla...
a konto tez mam ...i czesto kumpeli tez podbijam ;) raz jednak tak sie pochciwila ze kupilam jej rzyczy :-D

Do góry