reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Witam dziewczynki ...
ja kawkuje sniadanko zjadlam jajecznice na boczusiu mniam :-D
wypije i jade rowerkiem w droge do sklepu do takko sa jakies przeceny to jade kuknac :tak:
mielismy isc na basen i tu klops wrr...mam nerwa...:wściekła/y:
pogoda pozostawia wiele do zyczenia..
pochmurno,i co jakis czas kropi wrr...
a w domu ciemno ze zaraz chyba lampe zapale...
no a w czwartek jedziemy do Polski...jak ja wytrzymam bez neta tydzien :szok:
dzis szymek mial focha w przedszkolu bo nie bylo jego kolegi polaka...i siedzial nabuczony w szatni jak wyszlam i czekal na niego..ale on dzis nie szedl :no:

Karolina usmialam sie :-D cycki na pleca haha :-D w sumie ja sie smieje a tez byl tak mogla haha :-D

Madzia witaj !!...nie opierdalaj sie jak to mowi Pati tylko pisz tu czesciej do nas :tak:
fotki ekstra rosnie ci maly przystojniak :tak: no ale szymonki to same przystojniaki ;-):tak:

Dobra widze ze cicho sza pewnie spicie to ja spadam narka...:happy2:

Ta spicie-ja kobieta pracujaca-odchudzajaca-bylam w poszukiwaniu herbaty z pokrzywy-no i mam-zaraz bede pila :-D zaliczylam zakupy w kauflandzie,odwiozlam mloda do przedszkola,zaraz zjem jogurta ,spija co zaparzylam i lece sprzatac...oczywiscie wczoraj o prasowaniu zapomialam :-D
pozniej zasiade i sie rozsiade ;)

witam sie z filizanka pysznego latte:-p
my na nogach od 7:dry:maly szkodnik nie da pospac,poza tym dalej mi goraczkuje,dalam jej czopka i zasnela nie planowo o 10,zamiast o 12,zapowiada sie wiec ciekawy dzien:baffled:ogarnelam mieszkanko,przyszykowalam obiad,wywiesilam pranie i jestem:-)

MAGDALENA27 witaj:-)nie znamy sie jeszcze ale mam nadzieje ze sie poznamy;-)milo cie "widziec",swietne fotki,sliczny synus.
karolina :-D
Ja tez zaluje ,ze nie bylam wyrachowana ,lecaca na siano pinda!
Wtedy wazylam 50 kg i mialam sterczace cycuchy!
Czyli potencjal byl.Teraz cycki moge zarzucic na plecy ,czli trzmam sie tego co mam
posikalam sie ze smiechu:-Dmoje cycki zima beda sluzyly jako szal,tak wisza ze wokolo szyi moge je sobie opatulic:zawstydzona/y::-D
madzia racja,pogoda nas w tym roku latem nie rozpieszcza,na wieczor zapowiadaja sile burze a nawet i tornada,takze nie ociagaj sie na tych zakupach bo jeszcze cie zmiecie:sorry2::-Dtez musze wyskoczyc pobumlowac na przecenach bo powoli nie mam co na dopsko wlozyc-zreszta ja nigdy nie mam;-):-D
pati dzisiaj zaczynasz juz z warzywkami co?nie opij sie tej herbaty za duzo,kurcze tak cie czytam i motywujesz mnie zeby kolejny raz chociaz sprobowac z ta dieta,przydaloby mi sie pozbyc z 6-7kg tym bardzeije ze w sierpniu idziemy na wesele i chcialabym wygladac lepiej niz pani mloda:rolleyes:

jestem :-)

Kama ja tak na szybko rowerkiem kolo domu niedaleko wyskoczylam :tak:
w sumie nic nie kupilam :no: tylko spodnie rybaczki dresowe po domu do latania :tak:
i sweterek rozpinany :tak: i wsio...

ty mnie kochana nie strasz tymi silnymi burzami bo ja sie strasznie boje :tak::tak:

Pati pilas pokrzywe :szok: fuj jakie to musialo byc okropne bee...ale sie katujesz haha :-D

co dzis gotujecie ??...
u mnie jakis wynalazek ryz + warzywa + mieso...razem wziete..mam nadzieje ze nie bedzie ostre...

u mlodej jest kolezanka to sie bawia w pokoju to spokoj jest :-)

Magdalena fajne fotki ,jak ja lubie malych przystojniakow.
Patti ja kupilam dzisiaj IN Touch i tam jest o roznych dietach .Jedna gwiazda poleca pic herbate z LÖwenzahn.

Bylam u lekarza na glukozie .I marzylam o Red Bullu .Kolejne 1,5 do przodu:zawstydzona/y:Chyba odstawie chalwe w tym miesiacu.
Kama no to bedziesz miala dzisiaj nie najlatwiej.Biedna mala.
Pokarze sie wam

Uploaded with ImageShack.us

czy ktoras z was ma konto na ebay?
karolina ten stan ci sluzy,swietnie wygladasz az mnie samej zas zachcialo sie miec brzuszek

Karola fajnie wygladasz :tak: szczuplutka ty jestes tylko brzuszek a nogi to chudziutkie jak patyki :tak::tak:

Kama ale masz slodka coreczke :-) swietna jest i ty tez fajnie wygladasz :tak:
ja mam konto czemu pytasz??

reklama
Kama wstaw jeszcze pare zdjec,bo to takie malutkie malo cie widac !
Przedewszystkim tez malutkiej.

To dawaj rob sobie brzuszek!!
Ja tez mam konto.

Do góry