reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej...ogarnelam tyle na ile...ze da sie jakos funkcjonowac,ale jeszcze duzo przede mna...lazienki nie mam wykonczonej,wszedzie nie ma drzwi (beda we wtorek) rolety w oknach nie sa zalozone,duzo roznych drobnostek nie pokonczonych...zyje na budowie !! ale grund,ze zyje:-D chociaz do smiechu to mi nie jest ...bo w domu jeden wielki syf,podlogi mam ciagle brudne,mala co wieczor brudna jak kopciuch ,u niej w pokoju stoja jeszcze kartony...nie mam dla niej mebli,zabraklo na to pieniedzy.
O wieszaniu fieran nawet nie mysle...
Poza tym musze jechac mlodej kozaki kupic...bo jej zamszowe na taki snieg sie nie nadaja...bo u nas tez ciagle pruszy -zima normalnie :szok: kurde uciekam,Michal przyjechal i zas mnie widzi przy kompie....tak rzadko przy nim siedze,ale zawsze mnie nakryje hehe ;) Nara...skrobne cos jak sie ''bardziej'' ogarne ;-)
Aha!
We wtorek byla impreza (moj tesc Andrzej) narabalam sie troche,z tesciowa nawet posprzeczalam bo gada do mnie,ze ja to przyjechalam na gotowe!! taaaak,8 lat tu zyje,na poczatku robota to tu to tam,pomieszkiwalo sie tez byle gdzie ...dopiero teraz mam dom,a ta do mnie,ze ja na gotowe przyjechalam :wściekła/y: wkurzyla mnie...wtedy bo teraz juz bylo,minelo,zapomniane :-D musze z nimi w zgodzie zyc! :-p

reklama
a mi sie odechcialo pisac.....
Bylam z Laura na kontroli sluchu we Fankfucie i niestety potwierdzilo sie najgorsze-wada sluchu.
Ale dokladnie bedzie wiadomo w styczniu-17 mam termin na badanie pod narkoza.bedzie tez odrazu tomografia zeby sprawdzic czy uszka sa wogole rozwiniete...
dupa...:-(

hallo..
kobitki gdzie sie podziewacie zasypalo was czy co??:-D:-D

dzuma pati gdzie wy??...

u nas wsio ok
mikolaj zaliczony
z szymkiem dalej jazdy w przedsz..az rece opadaja....:wściekła/y::wściekła/y:
pani sama ma juz go dosyc...i nie wie jak sobie radzic z nim..bo taki uparty...

a jutro o 10:30 mamy zabieg z hania u dentysty
trzymajcie kciuki
bo mam juz lekkiego stresa...
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...:tak::tak:

gdzie spedzacie swieta?? tu czy w pl ??
ja zostaje tutaj i tescie przyjada :tak::tak:

tokareczek wspolczuje...
i trzymam kciuki oby bylo wszystko ok...
odzywaj sie tu do nas...:tak::tak:

pozdrawiam was wszystkie i piszcie cosik bo watek pada...:-D:-D

U mnie mniej OK...pisze dla podtrzymania watku,bo te co zawsze go podtrzymywala gdzies wsalo ;-)
Tokareczek nie martw sie na zapas....bedzie dobrze,wiem,ze to standartowy tekst,ale co ja wiecej moge? :-(
My tez zostajemy TU ( zazwyczaj tak jest) i przyjezdzaja moi rodzice,tzn. trzeba po nich jechac,bo moja mamusia wygodna a wracaja samolotem.
Ja nadal mieszkam na budowie i staram sie to jakos ogarnac...pocieszam sie tylko mysla,ze jestem na SWOIM,zadnych sasiadow u gory,zadnych na dole,moge roge robic co chce!!;-) za rok,gora dwa wszystko bedzie tak jak sobie wymarzylam i bede sie delektowac tym co mam :-) pieknym tarasem..cisza....i w ogole;-)tylko...cierpliwym byc :-D
To nara,do nastepnego.............

Hej -jestem-ale na chwile bo roboty full...na czwartek musze miec zrobione 8 castingow-pracujemy na dwa kompy... jeszcze od piatku do wczoraj nie mialam netu-stad tez moja nieobecnosc...sniegu mamy sporo...bylysmy z mloda na sankach,balwan ulepiony ;)) mialam malowac w tym tygodniu ale nie wiem czy dam rade... moze w weekend... bo do czwartku nic tylko praca... wczoraj zaliczylam okuliste...ide na jakis zabieg za tydzien rozszezania zrenic i cos tam jeszcze i dostane okulary ochronne do pracy na komputerze..ciesze sie bo duzo pracuje na kompie i szybko sie oczy meczyly...a jeszcze duzy monitor mam wiec to juz wogole...
swieta spedztamy w polsce..i sylwestra tez..wyjezdzamy 21-go...a wracymy chyba 03-go... a tak to po starmu w sumie...odchudzam sie -ale to jak zwykle :-D musze 4-5 kg.zrzucuic...jeden juz zrzucilam :-D

Tokareczek powodzenia wam zycze!!!!
Madzia Wam tez :))))

Tokareczek ja mieszkam w Groß-Umstadt, w Darmstadt jestem czasem pary razy w tygodniu ,czasem raz w miesiacu bo w Weiterstadt pracuje moj maz;-)
Mam nadzieje,ze wyniki badan beda dla Was jednak korzystne.

witajcie!!!
Dziekuje wam za mile slowa-juz sie pogadzilam bo przeciez trzeba zyc dalej.
A Laura dodaje mi tyle radosci-kochana jest-jej usmiech oddala w cien wszystkie troski:-)
Najwazniejsze jest to ze opieka zdrowotna jest tutaj duzo lepsza niz w polsce-nie bede musiala dawac z wlasnej kieszeni na aparaty.
Na swieta jedziemy do Pl-bedziemy chrzcic Laurke-ciesze sie bo to beda pierwdze swiata z coreczka:-)
Agbar77-moze sie kiedys spotkamy??Bo ja dokladnie to w Weiterstadt mieszkam:-D
Napisze ci na priv moj nr gadu gadu.
A pogoda do dupy-chcialam isc z mala do sklepu poogladac zabawki a tu caly dzien leje....

witajcie!!!
Dziekuje wam za mile slowa-juz sie pogadzilam bo przeciez trzeba zyc dalej.
A Laura dodaje mi tyle radosci-kochana jest-jej usmiech oddala w cien wszystkie troski:-)
Najwazniejsze jest to ze opieka zdrowotna jest tutaj duzo lepsza niz w polsce-nie bede musiala dawac z wlasnej kieszeni na aparaty.
Na swieta jedziemy do Pl-bedziemy chrzcic Laurke-ciesze sie bo to beda pierwdze swiata z coreczka:-)
Agbar77-moze sie kiedys spotkamy??Bo ja dokladnie to w Weiterstadt mieszkam:-D
Napisze ci na priv moj nr gadu gadu.
A pogoda do dupy-chcialam isc z mala do sklepu poogladac zabawki a tu caly dzien leje....

witaj:-) Pogoda faktycznie do de...
Mozemy sie spotkac ale to chyba dopiero po swietach.Ty wyjezdzasz a ja mam od soboty az do polowy stycznia gosci:-)

hejka
my juz w domu
zabieg tral 40 minut
szybko sie wybudzila
nie zygala wiec ok
troszke marudzi ze boli ale to normalne
zjadla 2 monte i gra na kompie
myslalam ze bedzie ospala...
wyrwali az 5 zebow
a 4 naprawili....

narazie uciekam pozniej zajrze..

fajnie ze zajrzalyscie tutaj laseczki...:tak::tak::tak: