reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
dobranoc ciotki..
jak fajnie ze wateczek ozyl :-D:-D
a gdzie nasza dzuma??hmm...
anka witaj !!! co tam u was?? jak corcia w przedszkolu??

ja zaraz biore dzieciaki do spania bo rano wstac nie chce....

dobranoc babeczki...:tak::tak::tak:

no dziewczyny a tak wogole to witam wszystkie i przepraszam za nieobecnosc ale mam ganianine...... zalatwialam zwolnienei szieci ze szkoly o 4 dni bo przeciez wolne dopiero od 23 a to lipa zeby do pl jechaly wiec mam zalatwione ze 17 ida ostatni dzien ale ciezko bylo musieli najpierw sprawdzic wyniki mojej corki czy moze jechac ale pismo przyszlo ze ma bardzo dobre wyniki i nie ma zastrzezen ze wczesniej bedzie miala wolne... no to jada...... a ja biegam prezenty itd wszystko do poludnia musze robic bo z malym po 13 nie bede prezentow kupowac.... mloda juz mam z glowy ma to nintendo dsi jeszcze maly ale im wiecej chodze po sklepach tym wieksze mam zamieszanie nie wiem zupelnie co mam mu kupic......:( meza zostawie na pozniej jak dzieci nie bedzie to poszukam cos i dla niego.... ah i im blizej swiat tym bardziej sie doluje no bo jednak to pierwsze bez dzieci no i jak dla mnie juz wiem ze ostatnie.... widze ze nowe mamy tu lepiej watek trzymaja niz te stale no ale tak jest przed swietami kazdy na chwilke tu wpada.... rola kobiet hihihihi.....
pati a ty z czego chcesz schudnac ? jak dla mnie wygladasz spoko!!!! i wydaje mi sie ze jak stracisz 5 kg to ze szczeuplej chuda sie zrobisz a baba musi kawalek tylka miec teraz masz wszystko na swoim miejscu i jak dla mnie nie polecam juz tracenia bo nie masz czego :)

doberek..

oo dzuma witaj kochana
widze ze szalejesz z prezentami :tak::tak:
ja mam juz prawie wszystko kupione...
fajnie ze wpadlas choc na chwile :-):-)

u mnie dzis nudy siedze w domu
nigdzie narazie nie ide...:no:

milego dzionka........

Ja jeszcze o prezentach nie mialam czasu nawet pomyslec.Maly byl chory i siedzielismy w domu. A wczoraj zaczal mi jeszcze wymiotowac.Co zje to zwroci.Wode pije na szczescie malymi lyczkami.

reklama
Ja jeszcze o prezentach nie mialam czasu nawet pomyslec.Maly byl chory i siedzielismy w domu. A wczoraj zaczal mi jeszcze wymiotowac.Co zje to zwroci.Wode pije na szczescie malymi lyczkami.

Zyczymy zdrowka dla Szymona!!!

Ja w sobote wybieram sie do PL-ale po sklepach nie bede z dzieciaczkiem latac wiec kupilam wszystkie prezenty na Allegro:-) i juz sa na miejscu-tylko pod choinke trzeba wlozyc:-)
Laurka cos mi zaczela kichac-zeby tylko przed podroza niczego nie zlapala...
Musze powoli zaczac spisywac na kartce co zabrac ze soba(dla laury)-zeby nic nie zapaomniec.
Paszport i akt urodzenia juz przyszykowany:-)
To bedzie dluga podroz...
normalnie to jedziemy do meza(lublin)okolo 17-18 godzin bez przerw,a teraz z dzieckiem:szok: beda przerwy na karmienie,przewijanie...ojojoj
a moze ktos juz jechal w taka podroz i ma praktyczne wskazowki??poradzona mi zebym wziela ciepla wode do termosu na mleczko dla malej(bo ona to tez ma humorki ...
raz mleko raz cycek a czasami oba narza-pije z cycka a ja w gotowosci butelke trzymam:-)
oby tylko kolek nie bylo w podrozy...
Widze ze tu troche DZIOLCH ze slaska jest:szok:
buzka-spadam bo mala sie drze!!!!
do potem

Do góry