reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej...
ja juz spakowana...
czekam na dzieciaki i ruszamy w droge...
tak po 14 mam nadzieje ze snieg nas nie zlapie hehe :tak::tak:

marzenka cudne zdjecia sliczna masz coreczke :-):-)
ato ostatnie foto to jakas sesja byla??...kocham takie malenstwa jak tak slodko spia :tak::tak:
ja niestety nie jestem z twoich okolic mieszkam w Hannoverze :tak:
nawet nie wiem jak daleko do ciebie :baffled:

uciekam wracamy w niedziele wieczorekiem..

buziolki papa

reklama
no witam mamy wszystkie i nowa mame takze....
ja jak zwykle zniklam na troche ale mam rece pelne roboty i do tego bol zebow glowy i wszystko naraz.... ja nie place nic za operacje na szczescie.......... moj maz ma duze problemy z zebymi i zrobil sobie dodatkowe ubezpieczenie w aok placi ok 6 euro miesiecznie ale sie oplaca bo nawet jak wstawiac by cos chcial to placa mu nawet do 100%.
ale zmienie temat bo na sama mysl o zebach boli mnie jeszcze bardziej........

pati widze w tropiki ja tam nie bylam zadowolona i nie jade wiecej ludzi jak na sranie obsluga do dupy i w sumie atrakcje sa ale jeden na drugim wiec moje dzieci wiecznie przepychane byly wiec wiecej mialam nerwow niz zabawy... moj syn dzisiaj na bim bam byl i sie wyszala... na sobote planowalam piraty ale ze zabieg bedzie to dupa w domu.... jola nie zazdroszcze ci przeprowadzki ja juz 5 miesiac po a wiecznie cos do roboty sprzatania itd..... ale sie nie spiesze :))) tez polecam na spokojnie sobie robote rozlozyc....

madzia urlopik czy jak? u nas snieg wlasnie zaczal sypac.... a w sumie sypie ok 30 min i pada i tak na zmiane nie lubie takiej pogody....

widze ze wy to juz tutaj jestescie stare dobre znajome:-) a ja taka nowa ale mam nadzieje ze pozna was kochane mamuski;-)
wstawiam kolejne trzy zdjecia zebyscie lepiej mnie poznaly.
u mnie nie pada ale jest strasznie zimno-az sie na spacerek nie chce wyjsc...
zostaje kawa i tv:-D
IMG_2910.jpgIMG_3126.jpgP1030176.jpg

hej dziewczyny :)
dawno mnie nie bylo, ale dzidzius.... same rozumiecie :)
a widze, ze u Was przeprowadzki, wyjazdy hehe komu lepiej. my 18 grudnia jedziemy w koncu do Pl - po roku.

tokareczek - ja tez mamusia sierpniowa, ale urodzilam w lipcu :) sliczne jest Twoje malenstwo

Tokareczek masz sliczna corcie :-)
Dzuma kurde co ty z tymi zebami :O
Ja narazie mam spokoj...za to w piatek po wyniki krwi i moczu...i kolejne badania ;) zobaczymy co wyjdzie...
Dzis bylam na zakupach...chcialam buty...kupilam te ala emu...takie do auta... bo te prawdziwe emu to jakies takie szerokie...czulam sie jak niedzwiedz...chcialam jeszcze jakies normalne ale nic sobie nie wypatrzylam-kompletnie NIC mi sie nie podobalo-nawet troche!!! nerwice juz po 1,5 h poszukiwan mialam wiec skoczylam jeszcze do reala po zakupy ,zjadlysmy z mloda garnele w Nordsee i pojechalysmy do domu.. ja mam zawsze problem z butami na zime-nic nie moge znajsc co by mnie zachwycilo!!!!

Riba a co tam u Was? dawno Cie nie bylo...jak sie maly chowie? zdrowy?

patrycja - zdrowy :) dzieki. zaczyna siadac, smieje sie, gada, krzyczy hehe, ale tez marudzi, czasami zle spi czyli norma :)
tokareczek - a nie dajesz Sab Simplex?

No to super :)
Ja tez mialm sie pytac o sab simplex ale mi z glowy wylecialo...

A tak wogole to u nas ostro snieg sypal..ale przestal i nie ma po nim sladu :-D

Hej...mam teraz nerwejsa bo napisalam dlugiego posta i go przez przypadek skasowalam !!:angry::angry::angry: a takie cos to nie na moje nerwy!! :no:

No wiec od poczatku...
Tokareczek witaj...masz podobnie jak ja rok temu ...moja z 14 sierpnia 09 a orientuje sie gdzie jest Darmstadt bo kiedys mieszkalam w Giessen,teraz to bedzie jakies 150 km. ode mnie-to Twoje Darmstadt :-)
Od jutra nie mam neta...M mi rano tu wszystko poodlancza i podlaczy na nowym mieszkaniu,a ja przeprowadzam sie w sobote dopiero...
Po prostu nie moge sie skupic teraz...tamtego posta tak ladnie napisalam...szlag mnie trafia jak mam pisac jeszcze raz...ehhhhh

Wkurwilam sie i na tym zakoncze moje wywody...a pisalam jeszcze o butach o basenie i o wszystkim innym ale teraz to juz mi sie odechcialo ...coz,w goracej wodzie jestem kapana!

Napisz mi tylko Pati co ´to sa te emu?:-D

reklama
daje Sab simplex,probowalam tez Lefax,daje jednoczesnie czopki carum carvi-ale pomagalo tylko troche-po czopkach Laura fajne baczki puszczala:-)
Probowalam masaz brzuszka,cieple oklady ale slyszalam ze najlepszym lekarstwem jest cierpliwosc:-D
ostatnie kilka dni nie chciala wcale cycka a z butelki sie buntowala,w od wczoraj znowu cycek i o dziwo pije mleczko-czasami troche poplacze ale nie podkurcza nozek i sie nie prezy.
mam nadzieje ze to dobry znak:-)

Do góry