reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
ale tu cisza-trudno.szkoda ze nie ma kogos z mojej okolicy-widze ze duzo dziewczyn z okolic hamburga jest no i köln.w Köln bylam niedawno pierwszy raz-w konsulacie wyrobic paszport dla Laury.Dostalismy bez probllemu na miejscu ale teraz musze przetlumaczyc akt urodzenia i zameldowac Laure w polskim urzedzie stanu cywilnego i dopiero na tej podstawie za rok dostane nastepny paszport tymczasowy-biuroracja...

No cisza tu cisza-faktycznie...
Ja dzis pospalam-uwagaaaaaaaaaa- do 12:30 :-D no ale ranoi wstawlam normalnie,przygotowalam sniadanko dla Noemi do Kity,potem ubralam i Adam zawiozl..a ja myk do wyrka spowrotem... spiaca bylam...a jakie sny mialam
a085.gif
:-D Wczoraj popilismy sobie z Adamem winka ...mialam tez dzis odebrac wyniki...ale przelozylam termin... co sie odwlecze to nie uciecze :-D dzis na obiadek mialam makaron ze szpinakiem i feta...pierwszy rz z przepisu robilam...latwo,szybko i smacznie... :-)

Ja tez czesto robie makaron z jakims mieskiem i sosik do tego(z torebki):-) -danie jednogarnkowe,szybke,latwe,pyszne i tanie!!!!!
Bo czasami to naprawde nie wiem co juz wymyslac na obiad.Teraz szczegolnie problem bo karmie cyckiem wiec jesc wszystkiego nie moge:wściekła/y:

a ja praktycznie zrezygnowalam z wszelkich dan z torebek bo zaczelam zdrowo gotowac...duzo warzyw,makarony pelnoziarniste,ryz brazowy...itp.itd.duzo u nas ryb...owocow morza...zero kotletow panierowanych ...smietany ...zastepuje je innymi rzeczami... :))) mielone kupuje z indyka... cukier zastapilam syropem z agawy... :) no to tak w skrocie ... zaraz ide moja Ptysie kapac...potem jakis filmik...namowie mojego A na masarz stop :)))))))

Hej lasencje
melduje sie tylko na szybko ze wrocilismy dzis
dopiero okolo 16...
droga byla dobra sniegu malo
tylko szymek raz zwymiotowal nam po drodze:wściekła/y::wściekła/y:
kaszel go cos meczy i pewnie dlatego...
musielismy sie zatrzymac i go powycierac...:tak:
teraz juz pranko mam wyprane
pakunki rozpakowane i wsio..
waloweczka schowana do zamrazarki hehe
tongue.gif

riba no dlugo cie nie bylo...

jolcia juz pewnie na swoim...

tokareczek zdjecia fajne...:-):-)

Dzien dobry..
wstawac spiochy dalej wstawac szkoda dnia :-D:-D
ja juz ubrana a moj maly ksiecio spi musze go budzic bo za 30 minut trzeba wyjsc...:tak::tak:
i znowu bedzie placz ech...

no nic milego dnia laski !!!

a wy tu pisac cosik zebym miala co poczytac...a nie tak licho skrobiecie
:tak:
:tak:

hej :)))
Co tu pisac-pizgawa na dworze az strach nos wyciagnac...zeby jeszcze snieg popadal to mloda mialaby radoche...chociaz moze i dobrze-nie musze wynurzac sie na sanki:-D
Ja od godziny nie spie...mloda wlasnie zawieziona do przedszkola a ja szykuje sie do lekarza po moje wyniki...I mam nadzieje ze mi moje kochanie niespodzianke zrobi i bedzie mieszkanie ysprztane jak wroce :-D ale obiad juz mam gotowy...z wczoraj wiec chociaz jedno z glowy...
No jestem ciekawa jak tam u Jolki,jak ogarnia wszystko :-)

reklama
Widze ze ruch tu jak w paryzu na wsi...
cos widze ze watek zdechnie...tyle razy go reanimowalam ale ile mozna? ;)
U nas pada ostro snieg...wczoraj jeszcze nie bylo nic...dzis juz po kostki...a wieczorem pewnie po kolana...do tego nieprzyjemny wiatr...w nocy az okna trzeszczaly :O
Zaraz smigam do pracy...moj ma mnie zawiezc albo dac auto ale dzwonil ze takie masakryczne korki ze spozni sie...a tym samym ja... juz marze o swietach...a lenistwie i spaniu do 11:00 :-)

Do góry