reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
helo mamuski.jestem tu nowa i mam nadzieje ze wszystko robie ok i moj wpis pojawi sie na stronie.Jestem mama 3 miesiecznej Laury.Szukam mamusiek z okolicy na wspolne pogaduchy i spacerki:-)

Hejka..
co za pogoda pada i pada...:angry::angry:

Pati troche drogo na tej waszej wyspie :tak::tak:poogladalam sobie fotki na necie wyglada tam bajecznie napewno jest super !!!:-):-)

jolcia fajnie porobisz zaraz i bedziesz miala wszystko na cycus glancus :-):-)
pochwal sie koniecznie swoim mieszkankiem :tak::tak:jak juz porobicie..

witam nowa mamusie...
zagladaj do nas jak bedziesz miala chwilke :tak::tak:
napisz cosik o sobie dlugo jestes w DE??

ja uciekam pokapac dzieciaki bo juz graja mi na nerwach dzis :wściekła/y::wściekła/y:
a jutro jednak smigamy do tesciowki :tak::tak:
i wracamy w niedziele :tak:

takze zajrze jak wroce..

buziaki dla wszystkich pozdrawiam papa...:tak:

ale jaja-zrobilam suwak -wpisalam tylko 2 miesiace i 26 dni a tam sie pojawia jeszcze 40 lat itd-same widzicie:-(
Czemu tak jest-jak to poprawic?
za kazdym razem musze wklejac suwaczek jak cos pisze??
no i nie pojawilo mi sie zdjecie a przeciez dodalam...
Sorki dziewczyny..ale chyba jestem glupia;-)
Jutro napisze wiecej o sobie
pozdrawiam

udalo sie ale zdjecie mi nie weszlo-trudno.jakby ktos chcial mi pomoc to piszcie na priv...
serdecznie pozdrawiam i tak jak obiecalam jutro napisze wiecej o sobie
Marzena

a wiec tak...
w Niemczech jestem juz ladnych pare lat.Nie bylo latwo ale jak poznalam mojego meza to zrobilo sie weselej:-)
Trzy lata po slubie zdecydowalismy sie na dzidziusia i sie udalo.Laurka urodzila sie 28.08.2010-kochana coreczka.
Cala ciaze spedzilam tutaj i musze powiezdiec ze opieka lekarska jest fantastyczna!!!!!!!!!-jezeli jest sie oczyywiscie ubezpieczonym bo ceny se kosmiczne.
Pobyt w szpitalu to byla dla mnie przyjemnosc.spedzilam tam tydzien-nikt mnie nie wyrzucal z powodu braku miejsc-lekarz sam sie mnie spytal kiedy chce wracac do domu-a le mi sie nie spieszylo(mam tu tylko meza a on wiadomo byl w pracy wiec wolalam zostac w szpitalu).
Mieszkam w Darmstadt-jest ktos z okolic chetny na kawusie i spacerki z dzieciakami??

IMG_2248.jpg A to Moja Laurka dwa dni po porodzie

reklama
Do góry