reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jolka fajny rachunek-chcialam ci juz wczesniej pisac ze pewnie ok.500 euro ale nie chcialam Ci psuc humoru
Jutro jedziemy w tropiki o 09:00 przyjezdzaja znajomi i smigamy...jeszcze pozniej skocze zobaczyc czy maja jakies fajne stroje kapielowe-chcialabym taki jednoczesciowy jakis moze...taki jakis fikusny wczoraj bylismy z kupela i naszymi dzieciakami w bamboolino-wyszalalysmy sie i my...nasmialam sie jak glupia bo skakalysmy jak walniete na trampolinach..
Dzuma ja jak robie porzadki na swieta to wyciagam wszystko od A-Z z szafek-obmywam,segreguje,sprawdzam daty waznosci itd. ogolnie robie tez wieksze porzadki np.co weekend ale nie tak ze czyszcze kafle pod sam sufit itd. a sprzatam to ogolnie codziennie..
Dzis serwuje rosolek wlasnie koncze gotowac...jeszcze makaron ugotuje... teraz ide pazurki malowac aha i bylam dzis oddac krew do badania i siku w plastiku nastepna wizyta na kolejne badania i wyniki w piatek...
Jutro jedziemy w tropiki o 09:00 przyjezdzaja znajomi i smigamy...jeszcze pozniej skocze zobaczyc czy maja jakies fajne stroje kapielowe-chcialabym taki jednoczesciowy jakis moze...taki jakis fikusny wczoraj bylismy z kupela i naszymi dzieciakami w bamboolino-wyszalalysmy sie i my...nasmialam sie jak glupia bo skakalysmy jak walniete na trampolinach..
Dzuma ja jak robie porzadki na swieta to wyciagam wszystko od A-Z z szafek-obmywam,segreguje,sprawdzam daty waznosci itd. ogolnie robie tez wieksze porzadki np.co weekend ale nie tak ze czyszcze kafle pod sam sufit itd. a sprzatam to ogolnie codziennie..
Dzis serwuje rosolek wlasnie koncze gotowac...jeszcze makaron ugotuje... teraz ide pazurki malowac aha i bylam dzis oddac krew do badania i siku w plastiku nastepna wizyta na kolejne badania i wyniki w piatek...
wateczek nam obumarl smiercia naturalna
u nas wsio oki
w czwartek jedziemy do slubic
do tesciowki na wekend
jak to pati mowi na obiad do mamy :-)
a tak bez zmian zimno,nudno itp...
piszcie cos kobitki
jolcia jak twoja przeprowadzka??
u nas wsio oki
w czwartek jedziemy do slubic
do tesciowki na wekend
jak to pati mowi na obiad do mamy :-)
a tak bez zmian zimno,nudno itp...
piszcie cos kobitki
jolcia jak twoja przeprowadzka??
patrycja24berlin
No hej!!!
U mnie okay...praca ,praca,na weekend tropical island...dla mnie to takie tam nic specjalnego...kolejki jak na koncert madonny..ceny bardzo wysokie np.porcja frytek 4 euro... miejca na koc czy recznik zero!!!! wstep 25 euro plus za pierwsze wejscie na kazda zjezdzalnie...plac zabaw itp... polakow od zastrzesienia... no ale przynajmniej mloda miala frajde...
zaraz zabieram sie zas za prace,..tylko sobie kawke sparze...potem pranie powiesic i zlozyc-czyli standard...a o 19:00 siadam na rowerek i bede pedalowac 45min
U mnie okay...praca ,praca,na weekend tropical island...dla mnie to takie tam nic specjalnego...kolejki jak na koncert madonny..ceny bardzo wysokie np.porcja frytek 4 euro... miejca na koc czy recznik zero!!!! wstep 25 euro plus za pierwsze wejscie na kazda zjezdzalnie...plac zabaw itp... polakow od zastrzesienia... no ale przynajmniej mloda miala frajde...
zaraz zabieram sie zas za prace,..tylko sobie kawke sparze...potem pranie powiesic i zlozyc-czyli standard...a o 19:00 siadam na rowerek i bede pedalowac 45min
Pati za dziecko tez 25 € wstep?
Ja sie ciagle pakuje,co dzien po troche...dzisiaj jestem jakas zmeczona,nie do zycia...nie wiem czemu,bo nawet sie wyspalam... bylismy po lampy i pare dupereli w sklepie i jak mam jechac gdzies z moim M to kurwicy dostaje...z nim to nie zakupy,do tego mala jak go widzi to ciagle mranczy,bo to jej papi kochany tylko do zabawy i od glaskania a mama jest od ''brudnej'' roboty
Kurde no teraz sie najadlam i tak spanie mnie muli,ze szok!
W piatek zacznie sie przeprowadzka przez wielkie P i nie bede miec neta przez pare dni,ale to nawet lepiej,bo wtedy musze sie za robote wziac...
Ja sie ciagle pakuje,co dzien po troche...dzisiaj jestem jakas zmeczona,nie do zycia...nie wiem czemu,bo nawet sie wyspalam... bylismy po lampy i pare dupereli w sklepie i jak mam jechac gdzies z moim M to kurwicy dostaje...z nim to nie zakupy,do tego mala jak go widzi to ciagle mranczy,bo to jej papi kochany tylko do zabawy i od glaskania a mama jest od ''brudnej'' roboty
Kurde no teraz sie najadlam i tak spanie mnie muli,ze szok!
W piatek zacznie sie przeprowadzka przez wielkie P i nie bede miec neta przez pare dni,ale to nawet lepiej,bo wtedy musze sie za robote wziac...
patrycja24berlin
Jolka dzieci od lat 4 placa 19,50... a ponizej nie placa...
No to troche roboty Cie czeka...ale teraz to juz bedzie chyba jak juz przewieziesz wszystko ta przyjemniejsza czesc-czyli urzadzanie...ja jak pomysle ze mamy sie tez przeprowadzic to zaraz mi sie zle robi...to pakowanie chyba mnie wykonczy )))
No to troche roboty Cie czeka...ale teraz to juz bedzie chyba jak juz przewieziesz wszystko ta przyjemniejsza czesc-czyli urzadzanie...ja jak pomysle ze mamy sie tez przeprowadzic to zaraz mi sie zle robi...to pakowanie chyba mnie wykonczy )))
Urzadzanie przyjemniejsza czesc?? ja tego nienawidze,dla mnie to najgorsze,bo nie moge tego szybko ogarnac,trzeba grzebac w tych kartonach,wyciagac,ukladac,w szafkach myc...musze lazienki porzadnie wymyc,okna(bo jednak nie bede miala pomocy) wszystko musze zrobic sama a do tego male dziecko....najgorsze sa dla mnie pierwsze dni kiedy ma sie totalny rozpizdziel i niewiadomo w co rece wlozyc kurde ja mam tyle wszystkiego...sama nie wiem kiedy i jak i skad poscieli,talerzy,garow i przeroznego duperelstwa chyba wiecej niz moja mama
Pati a wy tez przeprowadzke planujecie??
W tym roku bede miec tak wysprzatane na swieta jak nigdy przedtem
Pati a wy tez przeprowadzke planujecie??
W tym roku bede miec tak wysprzatane na swieta jak nigdy przedtem
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
No pisalam ze tak jak mala bedzie do szkoly szla...czyli w ciagu 2 lat bedziemy zmieniac...
Trzeba bylo wziasc kogos do pomocy zeby ci mieszkanie na piko bello wypucowali i tylko bys w szafki ukladala...no a tak bedziesz sie srala z tym...no ale przynajmniej wreszcie masz swoje :-)
Trzeba bylo wziasc kogos do pomocy zeby ci mieszkanie na piko bello wypucowali i tylko bys w szafki ukladala...no a tak bedziesz sie srala z tym...no ale przynajmniej wreszcie masz swoje :-)
To nie takie proste jak myslisz wziac kogos by wypucowal...nie ma tak,ze ja wchodze w super gotowe,do konca wyremontowane mieszkanie...chociaz tak byc powinno...ale zabraklo czasu a wyprowadzic sie juz musimy...ja bym tak chciala wejsc z kartonikami i tylko ukladac ale niestety jest na odwrot...kartoniki juz tam sa(nie wszystkie oczywiscie) a meble dopiero pojada...
Aby tyle dobrze,ze juz kuchnia stoi :-)
Aby tyle dobrze,ze juz kuchnia stoi :-)
reklama
patrycja24berlin
powoli sobie wszystko zrobisz... ale nie zapomnij sie pochwalic efektem koncowym-obiecalas!!