reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ale fajnie macie zescie sie w realu poznaly :-) (dobrze,ze nie w biedronce:-D)
Ja wczoraj o dyskotece myslalam,ale dzisiaj jakos odechcialo mi sie...:no: chyba dlatego,ze mloda w nocy dala popalic i zmeczona jestem...i jakos chyba nie bedzie mi sie chcialo w sobote o tej godzinie szykowac na disco...
Madzia ja myslalam,ze Ty w szpilach szlas ;-)ja gleby nigdy na ulicy nie zaliczylam ale zdazalo mi sie jakos 10 lat wstecz gdzies na dyskotekach wyrznac orla...po paru glebszych rzecz jasna.To byly czasy gdy bladzilam...ale dobrze,ze sie jednak odnalazlam...:-p
Mnie dzisiaj gosciu wkurwil na miescie bo patrzal drwiaco na mnie tj. na moj kapelusz...wzbudza on zainteresowanie,co niektorych bawi ale ten gosciu przesadzil...zabilam go wzrokiem,tak dlugo patrzalam w ta jego drwiaca gebe az mi sie z pola widzenia nie stracil...a laska,ktora szla z nim pewnie myslala,ze patrze bo moze chce jej faceta poderwac...ale moj wzrok raczej nie byl zachecajacy...bylam bliska pokazac mu srodkowy palec.

Po psa nawet nie musialam jechac bo kumpela jechala w moje strony i mi psa podrzucila.I od jutra znowu spacerki....:rolleyes2:

Pati co to sa garniele??:oo:

reklama
Jeny ja jutro do dentysty na 9:45 i stresa mam....bo nie wiem co dentysta wymysli...mam problem z zebem,bo czarny sie zrobil i nie wiem jak go naprawi...to zab,ktory byl plombowany 7 lat temu...usunie stara plombe i zalozy nowa? ale przeciez to nic nie da,bo to zab jest czarny a nie plomba...boje sie,ze bedzie rwal...:shocked2:

Zeba mialam totalnie spilowanego i mam wstawionego sztucznego...jestem tylko ciekawa jaki mi rachunek przysle,ponoc ubezpieczalnia mi tego nie pokryje :/
Siedzialam w poczekalni 20 minut i wsluchiwalam sie w odglosy tych pilarek,i czego tam jeszcze...te zapachy...az mi slabo bylo...mi tez pilowal i to jak,kurde dentysta to nic przyjemnego gdy trzeba gebe otworzyc ,ja nie umiem tego wziac sobie na luzie...siedzialam na tym fotelu spieta i tylko powtarzalam sobie -spokojnie,zaraz bedzie po wszystkim ;) a ten dentysta to taki nieprzyjemny chlop...nastepnym razem ide gdzies indziej.

W ogole to zaspalam...akurat dzisiaj kluska postanowila pospac do 8:30...jak wyskoczylam z wyra to od razu ze zlym humorem...bo niczego tak nienawidze jak spieszyc sie z rana...wyszlam z domu nie skorzystajac z WC,bez sniadania itp...nienawidze czegos takiego :/

To i ja zakukam do was...
co porabiacie bo was nie widac :sorry2:
my byli na kawce u znajomej z rana potem obiad a po obiedzie zrobilam jajka w sosie tatarskim
bo mnie cos naszlo to na kolacyjke beda
tongue.gif
:tak:
a jutro do sasiadow na winko idziemy popoludniu
smile.gif
:tak:
a reszta bez zmian ehe...

pati i dzuma fajnie ze sie poznalyscie :tak::tak:

jolcia jakos przyzylas hehe moze rachunek nie bedzie taki wielki :tak::tak:

milego wieczorku...

Hej...u mnie od samego rana leje ! co za pogoda...typowo listopadowa
O 11 ma przyjsc znowu ktos mieszkanie ogladac...
A jak mala zje obiadek jedziemy do tesciow i przy okazji na moje nowe mieszkanie(bo bedziemy mieszkac tam gdzie moi tescie tylko w osobnym mieszkaniu) Michal stawia nowa kuchnie ...jeszcze jej nie widzialam tzn. widzialam same szafki zapakowane i przywiezione z PL a teraz nadchodzi chwila prawdy :-D
A od poniedzialku zaczynam wielkie pakowanie...chce tym razem nad tym zapanowac,na spokojnie wszystko poukladac i zapisac gdzie co mam...by pozniej sie nie wsciekac .
Poki mieszkam w centrum musze porobic prezenty na swieta...jak sie przeprowadzimy nie bedzie na to czasu,wtedy bede sprzatac i ukladac.Mam nadzieje,ze sie wyrobie do wigili...:sorry2:

Hej :) cos ostatnio maly ruch-trzeba sie poprawic :-D
Wlasnie robimy sobie z Ptysia camemberta na obiad... zaraz bedzie gotowy...potem doczytam ksiazke... zostaly mi trzy strony...ale to juz kolejna w tym tygodniu :-D
Regal podwieszony... nawet spoko wyglada... mloda chciala mi wczoraj niespodzianke zrobic jak wrocila z kity i zobaczyla zte wisi i zamknela sie w pokoju i zaczela dekorowac- wszystko co mogla upchala na ten regal...powyciagala ksiazki i ulozyla je w trzech sztaplach i na kazda polozyla cd...posciagala wszystkie kwiaty i upchala je za drzwiami w rogu :-D porobilam fotki to pozniej wkleje ;)
spiaca cos jestem-to ta pogoda depresyjna!!!
Teraz szukam jeszcze taki fotel do lezenia w czarnym kolorze i koniecznie z materialowym oboiciem bo nienawidze lezec na skorach... widzialyscie cos?
Dzuma moze ty? bo ty duzo latasz po sklepach :)))

dzien dobry kobity!:-)

ja nie zagladalam tu w weekend i widze ze sie rozpisalyscie jak trza :-D

ja biegalam w sobote po sklepach a wczoraj wymyslilam ze sie bede obcinac..... no i moja rodzina doznala szoku :-D........ wczesniej wlosy byly do ramion i brazowe teraz mam krotkie do tego czerwien moja kochana prawie marchewka no i nawet kazalam mojemu mezowi zeby mnie podgolil maszynka z jednej strony glowy..........obcinalam sie na dwa lustra bo cholera z tylu sie nie widze hihihihi ale efekt super tak jak chcialam no i dzieci mowia ze wygladam cool wiec nie jest tak zle.......

pati jesli chodzi o fotel to gdzies widzialam takie ale musze sie skupic i pomyslec bo jeszcze na wpol spiaca jestem :-D

No nie piszcie tak cholera bo naprawde nbie nadazam czytac :-D
Ja po pracy,po obiedzie i zakupach...opchalam sie teraz goframi i zapilam kawa...no i rezultat taki ze mnie wfotel wciska i spac mi sie chce...chyba wybiore sobie jakas kolejna ksiazke i poczytam troche...Dzises-jeszcze mnie skladania i wieszanie prania czeka-NIEnawidze!!!
A co tam u Was?

reklama
Hej hej gdzie jestescie??:baffled:
u nas oki
jakos weny mi brak hehe:happy2:
bylam dzis na zebraniu w szkole
jest ok pani chwalila mloda to nie jest zle :-):-)
tylko bariera jezykowa:tak::tak:
ale mowi ze radzi sobie dobrze i zaczyna cos mowic zdaniami:tak::tak:
bo ona jest taka nie smiala i uparta
ale ma to po mamusi...:-D:-D
no i mamy isc do logopedy...:tak:

jolcia jak u ciebie spakowalas sie juz??:baffled::baffled:

pati,dzuma a wy gdzie??:confused:

milego wieczorku...:tak::tak:

Do góry