reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

pati ciezki temat............ moze i dzieci nie chca ale nie chce zeby potem mi zarzucaly ze nie maja kontaktu z ojcem z mojej winy poki co sa za mali zeby decydowac o pewnych sprawach ja sie wychowalam bez ojca wiem co to jest na dodatem nawet rodzenstwa nie mam wiec sama jak palec w dupie ide przez zycie............ te swieta spedze z mezem sami tacy bedziemy ale jakos musze przez to przejsc chcialam rozwodu i wyjechalam do niemiec wiec musze sie liczyc z tym ze tata w pl i chce dzieci widywac......:-(

reklama
Moja siostra ma podobna sytuacje jak Ty ...tyle,ze na odwrot,bo ojciec jej dzieci mieszka w Niemczech a oni w PL...ale o zabraniu dzieci na swieta moze pomarzyc,bo siostra sobie nie wyobraza spedzac swiat bez swoich dzieci...a po drugie one nie chca jechac do ojca.Byly na wakacje ale nie podobalo im sie...bo u siebie maja swoj tryb,swoich znajomych a u ojca to juz im tak dziwnie...a po drugie byly maz mojej siostry to...:angry: duzo by gadac...jest tak glupi,ze twierdzi,ze kindergeld to sa jego pieniadze...alimentow nie placi,daje przciez kindergeld wiec czego soistra chce wiecej??? nie kupi im nic tj. np. ciuchy,przybory do szkoly ...tylko zabawki i glupoty a o cala reszte martwi sie tylko siostra...jak corka szla do komuni to nic sie nie dolozyl a chcial sie goscic...brak slow mi na tego faceta.

Oki...ide cos robic...:sorry2:

no jolcia u mnie jest inaczej mi byly placi kupuje co tylko trzeba i jezdzi po dzieci kiedy tylko moze ja dbam o dobry kontakt miedzy nami i miedzy dziecmi....... teraz malego obkupowalam i powiedzialam ze ma sie dolozyc wyslal odrazu kase na konto...... dwa oni w pl nie maja tylko tate ale babcie dziadkow ciocie kuzynow moj ex wozi ich wszedzie jak tylko tam sa do kazdego by mogli wszystkich odwiedzic........ a dwa ja sie rozwiodlam bo ja chcialam ale to nie upowaznia mnie do odbierania dzieciom ojca i nie rozumiem ludzi ktorzy sie rozwodza i graja miedzy soba dziecmi........ ja mam nowego faceta i moge miec co tydzien innego ale dzieci maja swojego ojca i swoja rodzine gdzie nie mam prawa im tego zabierac.... jezdzic nie chca bo moja corka nigdy za nim nie byla a maly bardziej jest za moim mezem niz za moim ex ..........jak beda wieksze i stwierdza ze ojciec to dupek i nie chca jezdzic to juz ich wybor poki co jest jak jest....
jesli chodzi o swieta to to samo ja mam rozwod ale razem mamy dzieci i musimy to podzielic trudno ..........:-(

Hejka
ale ciemnota u nas sie zrobila masakra
swiatlo pale jak wieczorem...
frown.gif

pada i pada..
salatka prawie gotowa tyl ryz sie studzi i bedzie gut
jak oni w taka pogode jutro chca lazic z tymi dziecmi jak bedzie padac to chyba nie pojde pierdziele moknac...i
to dopiero o 17 ech...

dzis hania miala miec ten zabieg z tymi zebami nie...
i wczoraj zadzwonili ze odwolali
frown.gif

bo sie nie wyrobia...
i przelozyli nam na 8 grudnia dopiero...:tak::tak:
takze czekamy dalej...

a ja dzis sie udalam wchodze do sklepu do takko
i lece
biggrin.gif
polecialam jak kawka
biggrin.gif
:-D:-D
wywalilam sie cholera jasna ale obciach..haha
takie mam obcasy w kozakach slizgie
biggrin.gif
...
ale mialam ubaw ...dobrze ze sklep byl pusty
ale sprzedawczyni widziala hihi
biggrin.gif
:-D
jeszcze spytala czy wszystko ok ze mna
tongue.gif

a zeby bylo smieszniej jak wstalam poszlam dalej i za chwile znowu
mi sie nogi rozjechaly
biggrin.gif
miedzy regalami hihi
biggrin.gif

normalnie siedze i leje ze smiechu jak mi sie to przypomina...

Jolcia witaj w domu :-):-)
jak chrzciny udane??
i kiedy przeprowadzka bo chyba na dniach cos mi sie wydaje...:tak::tak:
fajnie ze rodzinka cie odwiedzi na swieta
my tez zostajemy tutaj to nasze swieta pierwsze tu :tak:
i tescie sie zapowiedzieli ze przyjada do nas na swieta i jeszcze zachacza sylwestra :tak:
takze tez sie ciesze bo pomoc w kuchni mam zapewniona :-D:-D
ona tzn.tesciowka lubi pichcic hehe :-D:-D:tak:

dobra ide konczyc salatke papa....

No cos cisza...gdzie wszystkie?
Madzia ja dlatego w obcasach nie chodze :-D takich nie wyprobowanych...bo po co chodzic i posmiewisko z siebie robic :-p

Wlasnie sie dowiedzialam,ze mam okazje w sobote pojechac na disco :-D i juz mysle w co sie ubiore :sorry2: i mysle tez o tym samopoczuciu PO :shocked2:plus caly dzien z kluska :hmm:

Eh...ja chyba jeszcze nie dojrzalam skoro disco mi w glowie...:-D

A gdzie to sie wszyscy podziewaja dzis?:baffled:

juz obiad naszykowalam
i zamiast spagetti
zrobilam zapiekanke z makaronem miesem i pieczarkami
i zaraz wkladam do piekarnika
smile.gif

kupilam znowu to ciasto na te ciastka co spalilam heeh
wiec po obiedzie bede robic i stac przy piekarniku pilnowac teraz bede
biggrin.gif
:-D

jolcia te kozaki maja takie malutkie obcasiki,moze z 1,5 cm :tak::tak:
tyle za na niektorych powierzchniach w sklepach sa slizgie :tak:
i dlatego bym poleciala...:tak:

dzuma co dzis robisz ze cie tu nie ma od rana z kawka :confused:

no nic milego popoludnia !!!

witam jestem jestem no dzis z rana mnie nie bylo bylam biegac i na fitness bo przeciez obijalam sie ostatnio..........

wczoraj ikea z pati zaliczona maly padl jak wrocilismy......

u mnie dzis normalnie masakra nie wiem co na obiad zrobic i jakos natchnienia na nic nie mam...........

madzia ja w obcasach nie raz glebe mialam ale sie nauczylam juz jakie sie kupuje zeby nie lezec....:-D liedys mi obcas wszedl do kratki sciekowej i jak chcialam zrobic krok tak geba w trawie lezalam i wstac sie nie dalo bo but utkwil a tu facet leci mi pomoc nawet fajny...:-D i pyta sie czy mi pomoc ja mordke podnosze z trawa w zebach i blotem na pysku gosc tak zaczal sie smiac ze o malo nie popuscil wyciagnal mi noge z buta zebym wstac mogla a potem wylamal obcas i szlam do domu z trawa z zebach blotem na ryjku i o jednym obcasie kulalam nawet nie wiecie jak to wygladalo do tego rylas sie w niebo glosy bo nie moglam sie opanowac ze smiechu tylko czekalam jak karetka podjedzie i na psychiatrym mnie wezma ludzie to stali i patrzyli na mnie a ze w niemczech to bylo ja do nich po polsku co sie gapicie rozjechanej zaby nie widzieliscie i dalej polewka..... tego do konca zycia nie zapomne......:-D

reklama
ja dzis praca,potem zakupy,potem obiad-dzis szefowa kuchni serwowala salatke z garnielami :-) potem zas zakupy..kupilam sobie lampke na komode :-D i mopa oraz nowe wiadro :-D i pare duperelow...mlodej dzis buty zakupilam i dwa sweterki...
wczoraj tak po dzume pedzilam ze prawie "brudasom" pod kola wiechalam...z mojej winy by bylo... :/
Starego sie doprosic o zlozenie regalu nie moge wiec sama chyba zaczne skrecac...

Do góry