reklama
dzuma
Aktywna w BB
:-) hejka no laski rzeczywiscie rozpisane jak tra lala hihihih.............. witam nowa mame i pisiaj kobieto pisiaj bo wiedzisz troche tu ospale jestesmy ostatnio...........
ja dzis mialam warzywka po chinsku z ryzem mniammmmmmmmmmmmmm....
pati walczysz o forme?? to dobrze ale nie przeformuj sie hihihihi.....
ja dzis mialam warzywka po chinsku z ryzem mniammmmmmmmmmmmmm....
pati walczysz o forme?? to dobrze ale nie przeformuj sie hihihihi.....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No witam nowa mamusie :-)
U mnie dzis ogorkowa... :-)
Bylismy po fotelik..i jestesmy posiadaczami oto tego cudaka czyli wierni marce maxi-cosi .-) Maxi Cosi Rodi Air Protect 2011, Black Reflection - kidsroom.de
mlodej bardzo sie podoba...i cala w skowronkach bo wreszcie sama pas potrafi odpiac ;-) najpierw myslalam ze kupie Römera ale po ogledzinach,poradac padlo na MC :-)
Dzuma przeczytaj strone wstecz bo pytalam o cos Ciebie ale jakos mi nie odpisalac
No nic mykamy na Laternefest-nie moge doczekac sie Apflekuchen-dzis pieknie nim pachnialo w przedszkolu :-) Tylko trzeba sie cieplo ubrac bo juz mroz po dupie daje
a o forme dbac zaczelam bo chce byc jeszcze laska jak przed ciaza
U mnie dzis ogorkowa... :-)
Bylismy po fotelik..i jestesmy posiadaczami oto tego cudaka czyli wierni marce maxi-cosi .-) Maxi Cosi Rodi Air Protect 2011, Black Reflection - kidsroom.de
mlodej bardzo sie podoba...i cala w skowronkach bo wreszcie sama pas potrafi odpiac ;-) najpierw myslalam ze kupie Römera ale po ogledzinach,poradac padlo na MC :-)
Dzuma przeczytaj strone wstecz bo pytalam o cos Ciebie ale jakos mi nie odpisalac
No nic mykamy na Laternefest-nie moge doczekac sie Apflekuchen-dzis pieknie nim pachnialo w przedszkolu :-) Tylko trzeba sie cieplo ubrac bo juz mroz po dupie daje
a o forme dbac zaczelam bo chce byc jeszcze laska jak przed ciaza
To ja zagladam na chwile...:-)
zaszlam po szymka do przedszkola a oni jedli lody
po obiedzie na deser
a za mna chodzi jakies ciasto albo cos,
ja zrobilam sobie kawusie zapalilam swieczke i siedze
ogladam rozmowy w toku
Pati milego wypadu...i smacznego ciasta :-):-)
fotelik ekstra
dzieci poszly do sasiadki wiec znow cisza
zaszlam po szymka do przedszkola a oni jedli lody
a za mna chodzi jakies ciasto albo cos,
ja zrobilam sobie kawusie zapalilam swieczke i siedze
ogladam rozmowy w toku
Pati milego wypadu...i smacznego ciasta :-):-)
fotelik ekstra
dzieci poszly do sasiadki wiec znow cisza
patrycja24berlin
Madzia u Ciebie dzis full romantik? :-)
Ja pojadlam ciasta w przedzskolu ale przyznam ze jadlamlepsze .-D no coz ale dzieciaki staraly sie .-D i jeszcze z jablek z ich ogrodu... zimno bylo jak diabli...teraz chwila na bb i zaraz wsiadam na rowerek :-)
Ja pojadlam ciasta w przedzskolu ale przyznam ze jadlamlepsze .-D no coz ale dzieciaki staraly sie .-D i jeszcze z jablek z ich ogrodu... zimno bylo jak diabli...teraz chwila na bb i zaraz wsiadam na rowerek :-)
dzuma
Aktywna w BB
pati fotelik klasa znam ta firme i to porzadny fotelik.....a jesli chodzi o pytanie do mnie pati nie kumam bazy hihihi..
madzia nastroj zrobila dzieci do sasiadow no no kogo sie spodziewasz ?
ja mam cholerny bol glowy jutro chyba gdzies wybyje moze ikea? kurde poszlajam sie sama w spokoju hihihi jakis krazownik albo szlajaczka mi sie wlacza
madzia nastroj zrobila dzieci do sasiadow no no kogo sie spodziewasz ?
ja mam cholerny bol glowy jutro chyba gdzies wybyje moze ikea? kurde poszlajam sie sama w spokoju hihihi jakis krazownik albo szlajaczka mi sie wlacza
patrycja24berlin
a ja wciagnelam sie w ksiazke...skonczylam o 17:00 prace na kpmpie..mlodej zorganizowalam liscie itp.i wyklejala a ja wzielam sie za czytanie...i tak jednym tchem mi poszlo 135 str. a to ta ksiazka... Skrzywdzona - Cathy Glass - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl Uwielbiam ksiazki na faktach... masz moze Dzuma jakies ? :-)
)
jutro tez planuje o ikea zahaczyc :-)
Dobranoc baby
Pati fajnie ze wyjscie udane ja ide w czwartek do przedsz
i musze zrobic salatke
szymek juz spi wiec luzik
obejrze m jak m w spokoju :-):-)
i popijam polskie piwko
swieczka pali sie dalej wiec pozniej zobaczymy co bedzie
laseczki zrobcie sobie wspolny wypad do ikei
no uciekam dobrej i upojnej nocki...
Pati fajnie ze wyjscie udane ja ide w czwartek do przedsz
i musze zrobic salatke
szymek juz spi wiec luzik
obejrze m jak m w spokoju :-):-)
i popijam polskie piwko
swieczka pali sie dalej wiec pozniej zobaczymy co bedzie
laseczki zrobcie sobie wspolny wypad do ikei
no uciekam dobrej i upojnej nocki...
dzuma
Aktywna w BB
pati ksiazki mam jakies polskie ale ogolnie po niemiecku ksiazki czytam jesli mam ci cos polecic to dom nad rozlewiskiem nie wiem czy w necie znajdziesz ale to cos pieknego jedyna ksiazka ktora mnie wciagla tak ze dwa dni czytalam i dwie noce.....
jesli chodzi o ikea ja wybieram sie po poludniu ok 16.00...........kawke wypic i poogladac co maja fajnego.....
jesli chodzi o ikea ja wybieram sie po poludniu ok 16.00...........kawke wypic i poogladac co maja fajnego.....
reklama
patrycja24berlin
Ja jeszcze nie wiem o ktorej pojade...mam tez prace na kompie...wiec siade juz z rana... o 13.15 jade po mloda i wtedy jeszcze obiad i porobie z godzinke...wiec mozliwe ze nawet sie stykniemy w tej ikei nie umawiam sie konkretnie bo nie wiem jak to u mnie wypali.. na koniec moze sie okazac ze adam wezmie auto i pojedzie wiec wacale nie pojade tak czasami sie moje plany koncza... )
a po niemiecku nie lubie czytac bo nie kuam wszystkiego...ja to musze miec najlepiej ksiazke na faktach...o tej proponowanej slyszalam juz ,nawet mialam w reku ale wybieralam zawsze inne
Dzuma a ty masz polkie programy? ja nie mam...na poczatku pultalam sie ze nie mam i ze u nas nie mozna miec satelit itd.ale teraz sie ciesze :-)
a po niemiecku nie lubie czytac bo nie kuam wszystkiego...ja to musze miec najlepiej ksiazke na faktach...o tej proponowanej slyszalam juz ,nawet mialam w reku ale wybieralam zawsze inne
Dzuma a ty masz polkie programy? ja nie mam...na poczatku pultalam sie ze nie mam i ze u nas nie mozna miec satelit itd.ale teraz sie ciesze :-)