reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
:-) hejka no laski rzeczywiscie rozpisane jak tra lala hihihih.............. witam nowa mame i pisiaj kobieto pisiaj bo wiedzisz troche tu ospale jestesmy ostatnio...........

ja dzis mialam warzywka po chinsku z ryzem mniammmmmmmmmmmmmm....

pati walczysz o forme?? to dobrze ale nie przeformuj sie hihihihi.....:-D

No witam nowa mamusie :-)
U mnie dzis ogorkowa... :-)
Bylismy po fotelik..i jestesmy posiadaczami oto tego cudaka :-D czyli wierni marce maxi-cosi .-) Maxi Cosi Rodi Air Protect 2011, Black Reflection - kidsroom.de
mlodej bardzo sie podoba...i cala w skowronkach bo wreszcie sama pas potrafi odpiac ;-) najpierw myslalam ze kupie Römera ale po ogledzinach,poradac padlo na MC :-)

Dzuma przeczytaj strone wstecz bo pytalam o cos Ciebie ale jakos mi nie odpisalac ;)
No nic mykamy na Laternefest-nie moge doczekac sie Apflekuchen-dzis pieknie nim pachnialo w przedszkolu :-) Tylko trzeba sie cieplo ubrac bo juz mroz po dupie daje :-D

a o forme dbac zaczelam bo chce byc jeszcze laska jak przed ciaza :-D

To ja zagladam na chwile...:-)
zaszlam po szymka do przedszkola a oni jedli lody
eek.gif
po obiedzie na deser
biggrin.gif

a za mna chodzi jakies ciasto albo cos,:crazy:
ja zrobilam sobie kawusie zapalilam swieczke i siedze
biggrin.gif

ogladam rozmowy w toku :tak::tak:

Pati milego wypadu...i smacznego ciasta :-):-)
fotelik ekstra :tak::tak:

dzieci poszly do sasiadki wiec znow cisza
:tak:

Madzia u Ciebie dzis full romantik? :-)
Ja pojadlam ciasta w przedzskolu ale przyznam ze jadlamlepsze .-D no coz ale dzieciaki staraly sie .-D i jeszcze z jablek z ich ogrodu... ;) zimno bylo jak diabli...teraz chwila na bb i zaraz wsiadam na rowerek :-)

pati fotelik klasa znam ta firme i to porzadny fotelik.....a jesli chodzi o pytanie do mnie pati nie kumam bazy hihihi:-D..
madzia nastroj zrobila dzieci do sasiadow no no kogo sie spodziewasz ?:-D
ja mam cholerny bol glowy jutro chyba gdzies wybyje moze ikea? kurde poszlajam sie sama w spokoju hihihi jakis krazownik albo szlajaczka mi sie wlacza :cool2:

Dobranoc baby :-D:-D
Pati fajnie ze wyjscie udane ja ide w czwartek do przedsz :tak::tak:
i musze zrobic salatke :tak::tak:

szymek juz spi wiec luzik
obejrze m jak m w spokoju :-):-)
i popijam polskie piwko :tak::-D
swieczka pali sie dalej :-D wiec pozniej zobaczymy co bedzie :rofl2::-D

laseczki zrobcie sobie wspolny wypad do ikei :tak::tak:

no uciekam dobrej i upojnej nocki...
:tak::tak::tak:

pati ksiazki mam jakies polskie ale ogolnie po niemiecku ksiazki czytam jesli mam ci cos polecic to dom nad rozlewiskiem nie wiem czy w necie znajdziesz ale to cos pieknego jedyna ksiazka ktora mnie wciagla tak ze dwa dni czytalam i dwie noce.....

jesli chodzi o ikea ja wybieram sie po poludniu ok 16.00...........kawke wypic i poogladac co maja fajnego.....

reklama
Ja jeszcze nie wiem o ktorej pojade...mam tez prace na kompie...wiec siade juz z rana... o 13.15 jade po mloda i wtedy jeszcze obiad i porobie z godzinke...wiec mozliwe ze nawet sie stykniemy w tej ikei :-D nie umawiam sie konkretnie bo nie wiem jak to u mnie wypali.. na koniec moze sie okazac ze adam wezmie auto i pojedzie wiec wacale nie pojade :-D tak czasami sie moje plany koncza... ;))
a po niemiecku nie lubie czytac bo nie kuam wszystkiego...ja to musze miec najlepiej ksiazke na faktach...o tej proponowanej slyszalam juz ,nawet mialam w reku ale wybieralam zawsze inne :-D
Dzuma a ty masz polkie programy? ja nie mam...na poczatku pultalam sie ze nie mam i ze u nas nie mozna miec satelit itd.ale teraz sie ciesze :-)

Do góry