reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

dzien dobry kobietki :-)

madzia spray ja daje po kazdym myciu na wlosy bez splukiwania ale nie pryskaj za wiele bo beda tluste.....

pati ja ciuchy wczesniej dawalam na kijiji jako oddam za darmo i mi przychodzili ludzie nie wywalam na smieci ale teraz mam juz 3 wielkie worki bo mam po mnie moj pare dal dzieci reczniki posciele firanki itp i to moj do tego kontenera na ciuchy da.... najgorzej ze ciuchy po malym sa jak mowe a juz za male kur...a rosnie jak na drozdzach w marcu obkupilam go calego i w pazdzierniku wymiana szafy nowe spodnie koszule bluzy zamowienie w h &m zrobilam za 260 euro ale mam spokoj do lata mu starczy potem na nowo wymiana szafy i tak na okolo.... czekam od h&m jeszcze na swetry dla mnie ale mi przyslali list wczoraj ze przepraszaja ze musze czekac i w polowie listopada beda :wściekła/y: a zamowienie we wrzesniu robilam........ jestem tam stalym klientem i pierwszy raz mi sie to zdarzylo chyba nastepne zamowienie bede robic w 3suisses zawsze zamawiam troche tu troche tu ale chyba teraz to pausa z h&m bo mam nerwa hihihihihi.

ja kawka fitness i bede po poludniu no mezia mam dzis ostatni dzien bez dzieci trzeba korzystac :-D

reklama
Jolka szerokiej drogi przede wszystkim !!! :-) i kup sobie jedwab w polsce :-)
No i nie pal juz z rana :-D
ja pale pierwsza fajke zazwyczaj tak o 15:00-17:00...

A teraz siedze z farba na glowie...w sumie lece ja juz zmywac...potem wskakuje na rowerek...potem praca i po mloda to Kity...i w dodatku autobusem <wkurw>wrrrrrr !!!

Co do zakupow w H&M-pierwszy raz zrobilam zamowienie...przyslali 4 z 5 rzeczy...do dzis jeszcze nie doslali jednego sweterka...a juz 2 tyg.minely...w dodatku co najbardziej mi na gulu zagralo to oszukanie mnie na pieniadze...na maila dostalam kwote taka do zaplaty a rachunek do domu o dwa euro podwyzszony... no wielkie chamstwo uwazam...mi nie chodzi o dwa eoro -bron Boze,ale o fakt kretactwa... to byl moj pierwszy i ostatni raz!! ja teraz tylko na zalando zamawiam :-)

pati ja w h&m zamawiam juz drugi rok i nie mialam nigdy problemu ale jest swietna firma z boskimi szmatkami a przedewszystkim butami 3suisses maja obledne rzeczy i poki co super przesylka itd do tej pory zamawiam i polecam heine jesli chodzi o dom meble i dodatki tez polecam. wiec czekam na moje ostatnie rzeczy w h&m i juz nie bede tam zamawiac.

ja padnieta jestem pogoda do dupy ponuro ciemno i wogole nic sie nie chce w takie dni.......... pogaram z dziecmi w teatrzyk potem do wyrka i ja klade sie tez na kanpusi z meziem i wylaczam wszystko co jest w domu swieczki i pogaduchy do pozna jak w kazdy piatek :)))

zycze milego wieczorku wszystkim.............:-)

pati ja w h&m zamawiam juz drugi rok i nie mialam nigdy problemu ale jest swietna firma z boskimi szmatkami a przedewszystkim butami 3suisses maja obledne rzeczy i poki co super przesylka itd do tej pory zamawiam i polecam heine jesli chodzi o dom meble i dodatki tez polecam. wiec czekam na moje ostatnie rzeczy w h&m i juz nie bede tam zamawiac.

Noo to ja ci powiem ze mnie ta moda tam nie porywa :-D wole Zalando bo wiekszy wybor...ja ogolnie nie jestem zwolennikiem kupowania na necie bo na obrazku tak,a w rzeczywistosci troche inaczej...i roznie z rozmiarami wypada... nosze od S po L :-D zalezy co i gdzie ,a ogolnie nosze M-38..

Moja Ptysia wlasnie sie kapie...a ja wciagnelam sie w ksiazke...skonczylam o 17:00 prace na kpmpie..mlodej zorganizowalam liscie itp.i wyklejala a ja wzielam sie za czytanie...i tak jednym tchem mi poszlo 135 str. a to ta ksiazka... Skrzywdzona - Cathy Glass - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl Uwielbiam ksiazki na faktach... masz moze Dzuma jakies ? :-)
Mojego A nie ma...wiec ide mloda wyciagac z wanny i smigam sie tez kapac i czytac :-)
A jutro juz o 08:30 mamy wyjazd...najpierw A sprawy zalatwic a potem do tesciow.. a na 17:00 jade do kumpel do Hannoveru i zostaje tam na noc...a wiec milego weekendu i do poniedzialku...wracam w niedziele i pewnie wieczorem to juz mi nie bedzie sie chcialo kompa wlaczac ;)

:-) witam wszystkie kobietki!!!:-)

ja juz na pelnych obrotach w domku nom chlopa nie ma wiec mam czas na komputer :)

mam nadzieje ze pati sie wybawila i cala wroci do nas spowrotem...... widze w weekend nikt tu nie zagladal.....

ja obiadek gotowy mam serniczek sie piecze........ mam tylko troszke prasowania i poza tym mam luz.....
a u was co tam?

kkkk 318.jpgkkkk 339.jpgkkkk 336.jpg

moje straszydla dwa w halloween :))

hej...wrocilam wrocila-za szybko zlecialo ;)))
wlasnie szykuje sie do pracy...bede na kompie pozniej...teraz tak krotko wpadlam sie przywitac ;)))) zaraz beda buleczki swiezutkie iwiec zjem i lece...do pozniej :)
Dzuma fajna stylizacja :)))

Ohh jak tu gwarno!! nie piszcie tyle bo nie nadazam czytac :-D
Gzie Wy wszystkie???????

Ja chwile sobie zasiadlam i zjadlam sniadanko-dzis dietetycznie-Quark z odrobina dzemu... no bo w koncu do sylwestra laska chce byc-najlepiej do swiat i miec z 3 kilo niedowagi co bym mogla sobie poszalec z jedzeniem w swieta :-D Wczoraj 45 min.na rowerku zaliczone...zaraz lece sprzatac-a mam co-bo lazienke gruntownie,pokoje ,dwie suszar prania do poskladania i kolejne do wyprania...no i cos trzeba poprasowac... a potem wsiadam na kolejne 45 min.na rowerek... na 16:30 mamy laternefest...wiec trzeba sie cieplo ubrac...potem apfelkuchen i kiderponch :))) i o 19:00 kolejna seria na rowerku :-) Do lata chce miec posladki twarde jak skaly :-D

reklama
czesc lasencje...
u mnie zupka dzis na obiad jarzynowa dawno nie bylo
ale juz gotowa...
i pieka mi sie ciasteczka wlasnie
smile.gif

kupilam foremki i szaleje hehe
biggrin.gif

musze upiec za tydzien do szkoly to teraz proba ...:tak::tak:

hej karolka !!
gdzie mieszkasz w jakich stronach??
zagladaj do nas jak czas pozwoli :-):-)