reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

madzia to jest ochronne na cieplo nie wiem suszarke lub prostownice odzywka wyglada bardzo latwo do rozpoznania jej butelka jest podzielona na dwie polowy i widzisz pol butelki bialy plyn i pol brazowy potem jak chcesz uzywac musisz wstrzasnac by wymieszac i dopiero pryskac... tak z 3 razy popryskac wystarczy masowac rekami i rozczesac.........

ja sie wzielam za segregowanie w szafach no i laski pol moich szmatek ma corka a drugie pol kosz no i nowe trzeba kupic znowu jak stwierdzil moj meziu............:)):szok:

no ale jak trzeba to trzeba ale powiem wam szczerze ze mam sentyment do niektorych ciuchow macie tez cos takiego? ja wyrzucam czesto ubrania ale mam np. czarna kiecke ktora po porodzie corki kupilam hmmm 11 lat a np. sukienka ktora kupilam w zara 3 mce temu juz dzis jest w koszu ........... dziwne to u mnie ale to cala ja pokrecona zakrecona i wszystko jest u mnie na opak...........

:-D

reklama
no dzuma widzialam to w sklepie a kupilam tamto :-D:-D
trudno bedzie lezec :angry::angry:
ale ciamajda jestem heh

ide na seriale...:tak::tak:

mozesz to smialo uzywac to jest ochronne przy suszeniu wlosow wiec nie jest zle....

ja ide do wanny laski, maseczka juz sie szykuje, winko stoi ,meziu swieczki zapalil i ide na relax cora lezy w lozeczku a malemu bajke dzis czyta moj bo ja mam wolny wieczor po meczacym dniu............. wiec pojawie sie pewnie jutro bo dzis czuje ze meziu bedzie brany pod uwage hihhihi :-D

dobranoc laseczki.....:blink:

Madzia ja Ci mowie idz wymien :)
Ja kiedys chyba ta namietnie uzywalam jakies 10 lat temu :-) Gliss Kur: Total Repair 19 Reflex-Glanz-Kur byla taka swiecaca...miniaca sie... tzn.ja ja 4 lata uzywalam...az :-D
No i wlasnie skonczylam 45.min na rowerku :-) narazie prosty program sobie wybralam...puls mialam miarowy...tempo ciagle takie samo prezz cale 45 min.wiec to u mnie juz cos :-D ciekawe czy bede maila zakwasy jutro...ale rano wsiadam i pedaluje przed sniadaniem jeszcze :D a na kolacje otworzylam soebie czerwona fasole w puszce ... ;)

Dzuma a czemu nie oddasz na czerwony kryzz albo do jakiegos heimu ciuchow? tylko do smieci??

Hej kobitki...Madzia Ty dobra jestes :-D swoja droga to czemu ten ochronny spray taki drogi?? ja za ten dwufazowy co dzuma link wstawila dalam cale 2,50 w kauflandzie :-)

Co do ciuchow to ja wlasnie wrzucam w kontenery od caritasu.Wtedy chociaz mi nie zal,bo wiem,ze ktos to jeszcze ponosi...mam pewnosc,ze ktos to ponosi bo kiedys sama bylam w takim sklepie z caritasu ...to jak polski ciucholand.Niemcy wyrzucaja naprawde porzadne rzeczy...zreszta co jest w polskich ciucholandach?? :sorry2:

Ja nie jestem do konca spakowana,bo co niektore ciuchy pralam na ostatnia minute i jeszcze schna...rano pakowania ciag dalszy i bede latac rano jak poparzona po chacie...nienawidze tego pospiechu przed wyjazdem :no: to najgorsze dla mnie co moze byc bo ja nienawidze sie spieszyc.Lubie rano wypic kawe,zapalic fajke w spokoju oczy namalowac :-D ...a tu trzeba motorek od rana w dupe wkrecic:dry:

Wiec nara i do ''poczytania'' we wtorek ;-)

Jolcia udanego wyjazdu !!! :-):-):-)

laski a ten spray mam stosowac tak jak odzywke bez splukiwania ??:baffled::-D
na mokre wlosy?? oswieccie mnie :-D:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry