reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

jolcia bez stresa.........

nie zmieniaj dziennie szamponow bo tym doprowadzasz wlosy do wykonczenia zeby jakikolwiek dzialal chodz troche musisz przynajmniej miesiac jednego stosowac czyli min 1,5 miesiaca potem mozesz zmienic i znowu co innego 1,5 miesiaca. czeste zmiany sa gorsze niz dzienne farbowanie.

ok dziewuszki ja spadam na kanape bo juz o godz sie machlam jest 21 a dzieci spia a moj meziu czeka.............

dobranoc wszystkim

reklama
Pati gdzie Ty kupujesz ten jedwab??? ale znajac moje wlosy,jak sobie czyms takim pociagne to one zaraz tluste beda ...:dry:

jolcia bez stresa.........

nie zmieniaj dziennie szamponow bo tym doprowadzasz wlosy do wykonczenia zeby jakikolwiek dzialal chodz troche musisz przynajmniej miesiac jednego stosowac czyli min 1,5 miesiaca potem mozesz zmienic i znowu co innego 1,5 miesiaca. czeste zmiany sa gorsze niz dzienne farbowanie.

ok dziewuszki ja spadam na kanape bo juz o godz sie machlam jest 21 a dzieci spia a moj meziu czeka.............

dobranoc wszystkim

No ja mam inne zdanie na ten temat ;-) takie,ze przeciez za kazdym razem(nie codziennie,bo wlosy nie potrzebuja codziennego mycia-przynajmniej moje)zapodam im dawke nowych odzywczych skladnikow a nie znowu te same... chyba,ze Ty masz na mysli metody epoki kamienia lupanego...wtedy wlosy byly myte sama woda i bylo dobrze ;-)ale i nie bylo tyle zanieczyszczen w powietrzu co teraz.Ciagle nowe skladniki ale na przemian... przeciez nie mam szamponow 50 tylko 3 ...nie porownuj szamponow do farb :eek: szampony nie wnikaja w strukture wlosa i chyba nie sa po to by je niszczyc :confused2:

Tez mowie dobranoc.

hej laseczki ale sie rozpisałyscie czytam was na bierzaco ale nie mam natchnienia nic naskrobac:zawstydzona/y: wogóle po tym pobycie w Polsce jestem nie do życia:zawstydzona/y::szok: a najgorsze że mnie przewiało i mam "lumbago":-D:-D to znaczy że nie moge nawet szyją ruszacani ręki do góry podniesc:baffled: drugi dzien smaruje sie maścimi i żednej poprawy :baffled: pierwszy raz mnie cos takiego dopadło i nie życze nawet największemu wrogowi, po prostu przesrane.

Widze że sie rozpisałyscie o włosach:sorry2: moje tragedia teraz w pl byłam u fryzjera i tylko podciełam koncówki zmiany koloru nie chciał mi zrobic bo tak spalone mam włosy ze zamiast tego robiłam regeneracje a z kolorkiem poczekam do świąt BN.

Prostowanie keratyna moim zdaniem pic na wode foto montaż może i włosy ładniejsze zdrowsze i lśniące ale żeby keratyna miała cos wspólnego z tym że proste i nie trzeba prostownicy używac przy kręconych lub falowanych totalna bzdura, Jasne że jak fryzjer wetrze w nie keratyna wysuszy i wyprostuje to beda proste ale tylko do nastepnego mycia:baffled: przy włosach do ramion to koszt ok 400-500 zł zalezy od salonu ja nie polecam gdy ktos chce miec proste na stałe nie działa ale jezeli chodzi o to że zdrowsze to zabieg super ale drogi
ja teraz robiłam regeneracje z podczerwienią i polecam koszt 30 zł a przez ok 2 tygodnie nie trzeba nakładac odżywek oczywiście po 2 tygodniach nalezy zrobic ponownie ale włosy ekstra

dzien dobry kobietki ..........
ja wlasnie wychodze na urzad z meziem troche pozalatwiac......
jolcia nie mam metod epoki kamienia lupanego ja mam wlosy bardzo przetluszczajace sie myje je dziennie dziennie susze suszarka i farbuje bardzo czesto i kazdy ma swoje metody na zdrowe wlosy ja mam taka a nie inna i mysle ze nawet najlepszy fryzjer ci powie ze nie zmienia sie produktu tak czesto........... ale jak mowie kazdy ma swoje zdanie na ten temat ja problemow z wlosami nie mam akurat wlosy sa rzecza swieta u mnie i dlatego dbam o nie bardzo. nie zapomnij ze szampon to nie tylko dla wlosow ale i dla skory ktora mozesz podraznic.....

pogoda dzisiaj do dupy ze tak powiem pada u nas........a ja takiej pogody bardzo nie lubie chyba bedzie dzis dzien kocyka na kanapie.... kurde na fitnes musialabym isc ale zas sie opierdzielam trudno nadrobie to nie mam stresa.....

ja wczoraj znalazlam cwiczenia na youtube na posladki i dziewczyny ja jestem wysportowana i nie mialam nigdy problemu z cwiczeniami ale wysiadlam na tym treningu hahahah powiem ze sa cwiczenia zajeb....e i efekty tez powinny byc super tylko wykanczajace sa ale skoro warto to sie poswiece.....no do tej pory myslalam ze 6widera to najgorsze co robilam ale powiem ze jak ktos chce szybko sie umiesnic i stracic to 6 widera jest najlepsza..... nom jutro znowu bede robic cwiczenia z youtube na posladki mam nadzieje ze dam rade bo po wczorajszym nogi mnie jeszcze bola...:)))

Dzien doberek...

No ja tez jestem tego zdania ze jesli cos ma skutkowac to trzeba regularnie cos brac itd.ja zawsze mam jeden szampon...powiedzmy na 3 miesiace bo kupuje zapas za jednym razem z 2-3 butelki...A do mycia bardzo lubie owocowe gele.. :-)
Co do tego zabiegu to ja tak bardziej i tak dla zdrowia wlosa-podreperowania...bo i tak i tak w kite zawsze nosze bo sie najlepiej z tym czuje...wlosy prostuje sporadycznie kiedy np .ide na impreze albo jakies wyjscie wieksze..

Jedwab kupuje u fryzjera...wlasnie zakupilam sobie dwie butle wiec na rok spokoj...jak moja bratanica byla u nas to ja jej tez wlosy tym smarowalam po myciu i nigdy nie bolalo ja jak rozczesuje...a i bratowa jak wrocila to nie mogla uwierzyc jak jej wlosy zmiekly :-) No i obojetnie ile naöoze to jeszcze nigdy nie byly przetluszczone...no cchyba ze bym pol butli wlala na siebie ;-) kiedys robilam sobie maseczki z nafty kosmetycznej... ale potem lenia dostalam i mi sie odechcialo...ale np.wtedy zauwazylam ze mi sie po tej nafcie wlosy elektryzuja...
No nic,lece oczy sobie namalowac... i do mojej babci katy ogarnac...nie pytajcie jak mi sie nie chce...jak widze te szarosci za oknem to jebla dostaje...jutro jedziemy do tesciow...a w sobote moj A idzie na urodziny do kumpla a ja jade do Hannoveru do kolezanek w odwiedziny :-) Wiec Madzia bede w Twoich rejonach :)))) milego i do pozniej :*

No moze rzeczywiscie macie racje z tymi szamponami :-p ja jestem bardzo niezdecydowany czlowiek,nigdy nie wiem jaki szapmon wziac a tyle tego,ze oczoplasu mozna dostac wiec za kazdym razem biore inny...ale zazwyczaj jest to pantene albo elvital. Teraz mam dwa rodzaje elvital,pantene i dove :sorry2: i tak stosuje je naprzemiennie ale przemyslalam i doszlam do wniosku,ze macie racje :-D od dzisiaj myje tymi samymi az sie nie pokoncza...wtedy kupie jeden i bede uzywac przez 3 miesiace :tak: dzieki za dobra rade :-) ja sie zawsze nagadam a dopiero potem przemysle.:-D

Nie wiem w co rece wlozyc...tyle mam do zrobienia...a jeszcze deszcz pada :wściekła/y: a ja musze wyjsc na miasto...:angry: no i z psem ,karme musze jeszcze mu kupic i zawiezc go pod wieczor do kolezanki...tym razem z nami nie jedzie,bo tak to go zabieralismy,ale teraz mi sie nie chce ,to dodatkowy problem a bedzemy u mojej siostry ,ona nie lubi psow a jeszcze taka pogoda z kazdego spaceru jak wracamy trzeba mu lapy myc itp,itd. zawioze go do kolezanki,ktora tez ma psa i bedzie mu tam dobrze a ja tez troche odpoczne...:sorry2: bo pies to nie jest taka prosta sprawa :no: a tymbardziej moj,ktorego trzeba strzyc,pazury obcinac,oczy myc...sprzatac jego rzygi ...bo moj pies to jak kot,on sie lize,wylizuje sobie sierc a potem ja usuwa :hmm: cos nowa karma mu nie podpasila,bo dzisiaj rano musialam kupe sprzatac :rolleyes2: eh...nie miala baba problemu,wziela se psa! :-D

Ostatnia edycja:
Doberek...
smile.gif

ja dopiero teraz bo bylam w sklepie...i tak mi sie zeszlo..
u nas dzis gulasz i kasza,zrobilam wczoraj to luzik dzis...
pogoda lipna pada...
frown.gif

ja uzywam przewaznie schaume szampon lub nivea :tak::tak:
a dzis kupilam ta odzywke w spray gliss kur...:tak::tak: zaplacilam za nia 6 euro troche drogo jak na odzywke
wy tez tyle placilyscie?

jolcia to masz sie z tym psiakiem...:tak::tak::-D

Ostatnia edycja:
A co tu tak pusto ??
pada i pada u nas...
zla jestem bo to co kupilam z glis kura to nie odzywka :no::no: chyba..
i 6 e wywalone wrr :angry::angry: butelka taka zlota i pisze na niej hitzeschutz spray :baffled:
wiecie co to jest??jakis spray ochronny :baffled:...

reklama
Madzia to jest spray ochronny na lato przed sloncem ;)))))
jak masz rachunek to ci wymoienia wiec bez paniki....
ja wlasnie ide z moja prinsessa malowac :) zrobilam nalesniki na kolacje i teraz chwila zabawy bo o 19:30 kapiel :)

Do góry