reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

tabletki u mnie nie skutkuja...mam roznosci w domu :-D tez nie sucze wlosow,,,farbuje raz na 2-3 miesiace...nie rozjasniam...ja masek nie stosuje a chyba zacznie...ale zamiast odzywek jedwab uzywam...mlodej tez wcieram... ale teraz na to prostowanie sobie pojde :-) ciekawe ile kosztuje :/

reklama
No mi te tabletki pomagaja tyle,ze wlosy mi mniej wypadaja i mniej sie przetluszczaja(a mialam z tym problem wielki)no i szybciej rosna...:-) biore je juz 3 miesiac...dzialaja tez na cere-jest duzo ladniejsza.Ale na paznokcie juz nie...:dry: te to sa w stanie oplakanym i mysle o sztucznych :shocked2:

hej ja biore biotyne jest najlepsza na porost wlosow i odnowe. ja jestem taka mala fryzjerka nie chodze do fryzjera od zawsze sama sie obcinam i farbuje........ znajomym tez wlosy robie..... jak wlosy sa po pasemkak jak siano sa popalone fryzjer nie sprawdzil struktury wlosa i trzymal rozjasniacz za dlugo..... jesli chodzi o cos co wlosy odnowi jedyne co najlepsze znam jest glis kur ja stosuje odzywke w sprayu......... zbieram pokrzywe w lato susze a potem zaparzam na zime i robie plukanki........ maseczek nie powinno sie stosowac na poniszczone wlosy struktura jest uszkodzona i dawka chemi niszczy i podraznia bardziej a dwa maski sa ciezkie dla wlosow ja farbuje co 3 tyg wczesniej na czerwono teraz braz i mam zawsze puszyste i lsniace wlosy mimo ze susze dziennie suszarkaale podcinam ok 0,5 cm co miesiac sobie koncowki.......... jest wiele sposobow na wlosy ale trzeba dobrze wiedziec co dolega i sie dobiera co moze pomoc

Dzuma to wpadnij mi moja siwizne pofarbowac :-) nienawidze sama sobie farbowac wlosow... no ale to robie...w polsce jak jestem to czasami ide do fryca albo do kumpeli ktora jest fryzjerka...ale wtedy tez daje sobie cieniowac...kiedys stosowalam Glis-kura :-) musze znowu zakupic...
Wlasnie sobie zrobilam przerwe...tzn.w sumie na przygotowanie piersi z kurczaka na salatke... obtopoczylam w zilach,przyprawach i czosnku...no i czekam az moj wroci to bedzie salatka...a do tego bagietka...
A co dzis u Was?
No i ciekawe gdzie reszta dziwczyn...widzialam anka udziela sie na innych watkach ale do nas juz nie wpada... reszta to nie wiem...

Hejka ja na moment...
bo ide obiad szykowac dla mlodej frytki i cziken-czips a,la mc donalds :-D:-D
a my mamy jeszcze pol gara lecza...:tak::tak:
mialam isc do szkoly po mala ale sie rozpadalo to m pojechal autem...

ja o wlosy specjalnie nie dbam..tzn uzywam tylko jakies tam odzywki :tak:jak mi sie chce heh..ale musze sobie kupic taka w sprayu wlasnie jaka polecacie?? ten glis kur widze chyba na topie :tak:...

no wlansie mialam pytac gdzie reszta kobitek...
pamietam ze kiedys aga i anka wpadaly tutaj a teraz cisza...:cool:

no nic uciekam i zycze milego dnia...

pozniej znajomi na kawe maja wpasc...wiec bay bay...:tak::tak:

u nas w czwartek za tydzien idziemy na 17:30 do przedzszkola i dzieci ida z rodzicami na spacer z latarniami w reku hehe :tak::tak:

a pozniej po spacerku idziemy na kawe do przedszkola i ciasto...
smile.gif

mysle co mam zrobic do przedszkola
na te swieto bo kazdy ma cos do jedzenia przyniesc:tak::tak:
moze ja zrobie polska salatke jarzynowa hmm...
ostatnio jak byla kawa w przedszk to jadlam pyszne bulki drozdzowe tureckie mniam byly..
to ja moze bym im cos typowo polskiego zrobila...mysle nad salatka albo tym ciastem snickers zobacze...

a wy tez idziecie do waszych przedszkoli ??

spadam........

Alez oczywiscie :-) juz kupilam dla mlodej ta lampke do laterny...po jest kawa i cos tam jeszcze... ale nic nie musimy przynosic ;))) w tamtym roku byly nawet hot-dogi :-)
My wlasnie po obiadku.... pycha bylo...moj A az talerz wylizal :-D

Dzuma na zniszczone wlosy mam nie stosowac maski?;-) to co w takim razie?? maske,ktorej uzywam kupilam u fryzjera ,polecila mi ja fryzjerka.
A spray mam tez ten z gliss kur... i mnostwo innych odzywek.
Dobra jest ta nowa seria Pantene Pro-V ''Time Therapy''...
A mi wlasnie maska wlosow nie obciaza,bo biore te tabletki vitapil i mam po nich lepsze wlosy...gdybym ich nie brala to bym juz pewnie tluste miala na drugi dzien po uzyciu maski.
Kiedys mi wlosy obciazal szampon elvital ten czerwony do wlosow farbowanych,jak go uzylam to mialam wlosy ciezkie i przyklapniete a teraz nie...

Kurde glowa mnie dzisiaj boli...przez te pogode,caly dzien siapi,i w ogole zakatarzona jestem,kaszel mnie meczy...nie mam glowy do pakowania sie...a jutro jeszcze musze psa zawiezc do kolezanki...a nic mi sie nie chce.

A jeszcze co do tego fryzjera,co nie sprawdzil struktury wlosa i trzymal farbe za dlugo ...ja na swoje wlasne zyczenie mam spalone wlosy...bo poszlam i powiedzialam,ze musze miec blond pasemka i koniec i ma tak dlugo trzymac az zlapie,bo ja od zawsze mam jasne wlosy a przez pare tygodni bylam zmuszona miec ciemne i bylo mi z tym bardzo zle.

Ostatnia edycja:
jolcia nie jestem zawodowa fryzjerka lecz od 9 lat robie to hobby i z przykladu wiem ze jak ktos robi to dla zawodu jest gorzej wykonane......ja w moim zyciu bylam dwa razy u fryzjera raz w pl to prawie fryzjerke pobilam bo mi tak podcinala koncowki ze wlosy o 20 cm skrocone a drugi tu w berlinie niby u jednego z lepszych memo jest na kazdej stronie i obcina niby gwiazdy tak mnie jego pracownica obciela ze sie poplakalam na czobku glowy stal mi nawet 5 cm kikut po cieniowaniu i wiecej nie bylam od zawsze robie to sama i tak tez zostanie jedyne czego sama nie umiem sobie zrobic to balejage :((

mysle ze ci pomagaja tabletki bardziej niz maska chyba ze wlosy sa nie tak bardzo zniszczone to tak..........

pati jak co daj znac wlosy robic zawsze moge i chetnie to robie..........

ja nie stosuje dluzej jak 3 miesiace jednej marki produktu to jest jak krem do twarzy wlos sie uodparnia potem i nie reaguje nawet na anjlepsze cuda wiec stosuje 3 mce glis kur potem dove potem znowu glis kur.
dla blond polecam plukanke z cytryny lub jajka :))

reklama
Ja tez nie stosuje jednej marki produktu :-D mam 5 rodzaji szamponow i jeszcze wiecej odzywek,masek i za kazdym razem myje wlosy czym innym :-D ja nie umiem miec jednego szamponu albo jednego zelu pod prysznic :sorry2: moim ulubionym kosmetykiem jest mleczko do ciala dove-i tylko jemu jestem wierna chociaz jak mi sie znudzi to kupie inne ale zawsze wracam do dove :tak: nie lubie zapachow owocowych...i to tyczy sie i szamponow i zeli i wszystkiego :-D
Mam wkurw bo nie umiem zgrac zdjec na plyte :eek: bo ten moj laptop i ta vista sa poje**ne :shocked2:

Do góry