Dzuma na zniszczone wlosy mam nie stosowac maski?;-) to co w takim razie?? maske,ktorej uzywam kupilam u fryzjera ,polecila mi ja fryzjerka.
A spray mam tez ten z gliss kur... i mnostwo innych odzywek.
Dobra jest ta nowa seria Pantene Pro-V ''Time Therapy''...
A mi wlasnie maska wlosow nie obciaza,bo biore te tabletki vitapil i mam po nich lepsze wlosy...gdybym ich nie brala to bym juz pewnie tluste miala na drugi dzien po uzyciu maski.
Kiedys mi wlosy obciazal szampon elvital ten czerwony do wlosow farbowanych,jak go uzylam to mialam wlosy ciezkie i przyklapniete a teraz nie...
Kurde glowa mnie dzisiaj boli...przez te pogode,caly dzien siapi,i w ogole zakatarzona jestem,kaszel mnie meczy...nie mam glowy do pakowania sie...a jutro jeszcze musze psa zawiezc do kolezanki...a nic mi sie nie chce.
A jeszcze co do tego fryzjera,co nie sprawdzil struktury wlosa i trzymal farbe za dlugo ...ja na swoje wlasne zyczenie mam spalone wlosy...bo poszlam i powiedzialam,ze musze miec blond pasemka i koniec i ma tak dlugo trzymac az zlapie,bo ja od zawsze mam jasne wlosy a przez pare tygodni bylam zmuszona miec ciemne i bylo mi z tym bardzo zle.