reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej...:-)
Za nami nienajlepsza noc,mala ma katar :/
Teraz standardowo bede sprzatac a potem ide na miasto poszukac czegos dla malej,jakiegos ciuszka do PL na te chrzciny.Kompetnie nie wiem w co ja ubrac ...:confused:
Myslalam tylko o sobie az mnie w koncu olsnilo,ze przeciez mam jeszcze dziecko :-D
Co u was kobity?? Dzuma masz juz lepszy nastroj?

reklama
witam w poludnie...
nom jola to ciezki dzien po nieprzespanej nocy.....
u mnie jakos dupiato pogadalam niby z moim wyzalilam sie ale cos mnie cisnie na ryczenie..... staram sie zmienic nastawienie ja robie papryczko teraz faszerowane potem biore rodzinke na rowery..... nie chce zeby moj nastroj odbijal sie na reszcie mojej ekipy...l jutro dzieci ida straszyc babcie po domach to troche zabawy beda mieli..... no a ja widze ze tu to coraz rzadziej kazdy zaglada....
milego dnia kobietki........

Mowisz coraz rzadziej...:-) tu tak zawsze w weekendy.A czasami to bywalo tak,ze watek zdychal,ale odradzal sie na nowo...;-) Najbardziej to go Pati podtrzymuje.
Ja sie nachodzilam i tez dola zalapalam,bo nie wiem co zrobic z reszta dnia...Michala oczywiscie nie ma,kladzie kafelki na naszej budowie...bedzie wieczorem.Na miescie mamy kiermes ale co sama mam lazic? :confused: moja jedyna dobra kumpela w pracy dzisiaj...
Ide wiec gotowac...robic to co zwykle ;-)

jolcia walnij sobie wellness tag maseczki zrob pazurki pomaluj........odpowiednia muza i relax ja zawsze tak robie jak nie mam co ze soba zrobic...... ja wychodze wlasnie na rowery ............ wpadne wieczorem zobaczyc czy ktos cos nakreslil :))) jola wyszykuj sie i zeob sobie goraca noc z mezem ..... jakis masazyk itd....:) macie malo czasu dla siebie wiec dobrze czasem poszalec :)

Dzuma mam pazurki malowac? ;-) gdy mala chodzi,wszedzie wlazi,wszedzie jej pelno...zazwyczaj maluje wieczorem gdy juz spi.
A na goracy wieczor tez nie mam co liczyc...my nie mieszkamy teraz sami,kupilismy dom do wyremontowania i od maja mam u siebie na chacie braci mojego meza :/(do pomocy na budowie) jeden z nich juz od dluzszego czasu mieszka u mojego tescia ale drugi ciagle z nami....ostatnio polecial na tydzien do PL,wrocil w poniedzialek...jak go nie bylo to troche zaszalelismy ;-) Wiesz...mala spi z nami w sypialni,narazie nie ma swojego pokoju,bedzie miec na nowym miejscu,wiec juz niedlugo.Jak szalejemy;-) to wszedzie tylko nie w sypialni,bo ja nie umiem przy niej.No a skoro w domu mamy ''goscia'' to nie bardzo jest gdzie szalec.Juz mam dosyc tej sytuacji,no ale coz...jeszcze troche musze sie pomeczyc.

Moja lala marudna,nos ma zapchany,wysmarkac sie nie umie...a sciaganie gili gruszka nic nie daje...bo wrzeszczy w nieboglosy i co z tego,ze jej troche sciagne jak ona przez to,ze placze produkuje nowe...eh...juz sie boje nocy.

Hej...u nas noc nienajgorzej,obudzila sie 2 razy zanim ja sie polozylam czyli przed 11 i wtedy nie moglam jej uspokoic,bo nie mogla oddychac to w koncu wzielam gruche,sciagnelam jej troche i zasnela...
W nocy obudzila sie jeszcze kilka razy ale juz nie bylo tak zle...za to ze mna gorzej,tez meczy mnie okropny katar i kaszel...a wstala o 7 :-) czyli tak jak zawsze,balam sie ,ze przez zmiane czasu obudzi sie o 6 ale na szczescie nie.
Pogoda do bani-od rana leje.Potem pojade na nasza budowe,podpatrzec jak nowe kafelki wygladaja :-) moich chlopakow juz nie ma,od rana sama,wiecznie sama...
Nienawidze niedzieli...a jutro swieto to tak jakby druga niedziela :oo2:

witam dziewczyny!!!!
ja dzis z opoznieniem bo jak wspomnialam mam mezia w domciu wiec sie wygrzewalismy z rana pod kolderka :))) teraz kawka posprzatamy i dalej bedziemy sie wygrzewac hihihih............. wczoraj bylam z dzieciakami na halloween party mialy dzieci zabawe jak trza.............. :-)

Hejka ale tu spokojnie...
u nas wsio ok
tez mam chlopa w domu to malo sie udzielam hihi
nagotowalam dzis duzy gar lecza bedzie wyzerka :tak:
teraz kawkuje i zajadam paczusia :-):-)

jolka jak tam mezus przeszlo juz mu??
i jak remoncik bylas popatrzec??

milego popoludnia !!! :-)

Hej... tak Madzia bylam popatrzec,ale kafeki bez fugi to jeszcze nie wygladaja za fajnie.Do konca tego miesiaca musimy sie przeprowadzic...:hmm:wroce z PL (wyjezdzamy w piatek) i za pakowanie musze sie brac...jestem przerazona :shocked2:

reklama
No helloo :) jestem wreszcie... jakos natchnienia na pisanie nie mam...weekend,praca -4 dni i odwyklam :-D
W polsce bylo calkiem fajnie... w piatek zajechalismy ok.23:30 i siedzielismy do 04:00..a w sobote wpadl kuzyn z zona i posiedzielismy zas do 05:30 :-D nie pytajcie jakiego kaca mialam...jakie zmeczenie itd... w odwiedzinach u A babci normalnie na siedzaco przy stole zasypialam ,walczylam ile moglam by mi oczy sie nie zamknely... w drodze po 30 min.zasnelam i spalam prawie do samego Berlina...z 10 min.przerwa na hot-doga jak moj A na stacji stanal :-D wsobote juz musialam do üpracy...potem sprzatanie w domu i zas praca przed kompem...dzis za to lezalam,czytalam a potem na godzinke tylko zasiadlam zeby popracowac... Bylam tez z mloda dzis lamke do laterny kupic...dostala jeszcze plasteline,szablony i pare innych pdrobiazgow bo moja Ptycha to artyska i tworzy cale dnie :-D W koncu tez wczoraj przyszla moja komorka :-) troche musze sie do niej wprawic bo ma calkiem inna klawiature i troche inne menü niz moja stara... ale to sie da...poprzednia tez byla troche zakrecona :-D Zaraz lece ogladac "kaufen ,mietten,wohnen" moj program codzienny :-D milego wieczoru...

Do góry