reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

dziekuje za komplement ale ja juz przed 30 wiec mloda tak ale mlodziutka?? :))) no moja cora to wzrostem jak ja i czasem mozna powiedziec ze jak siostry szczegolnie jak nie mam makijazu i na sportowo sie ubiore to wiele razy slyszalam ze jak siostry ale to dobrze ja sie zawsze mlodo i szalono czuje :)))

reklama
Dzuma fajna kobitka z Ciebie,masz bardzo oryginalna urode :tak:;-) a cora naprawde wyglada powaznie...no i maz przystojniacha :-p:-D

Ja siedze a pranie czeka,trza dupsko ruszyc...mala drzemke odwala,jak wstanie dostanie papu i idziemy po zakupki i z psem na spacerek.Wody nie mam...skrzynkami kupuje,juz dwie puste stoja,mowilam Michalowi by rano je zabral i wode mi kupil ale obrazony ksiaze nie zabral...nie smiem do niego dzwonic bo pewnie tel. nie odbierze...my sie nie klocimy prawie wcale,ale jak czasem tekst zapodam to taki,ze naprawde mozna sie na mnie gniewac :-(

A to moj piesek :-)

Załączniki

• SD530575.jpg
    SD530575.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
dzieki jolcia za slodkosci...........

powiem ci tak ja sie tez nie kloce i tez zawsze walne tekst ale u mnie wynika to z tego ze szczera jestem i to czasem ze w piety wejdzie dlatego mam ograniczone grono znajomych nie kazdy to akceptuje u mnie ale taka jestem jak juz powiem to powiem czasem ta szczerosc ma i pozytywne strony ale jak mam cos negatywnego powiedziec to kazdy sie obraza....
a moj maz to najpierw wyslucha co mam mu powiedziec potem mu mowie ze ma wyjsc bo ja musze ochlonac (a jestem nerwus) on pochodzi sobie po osiedlu potem dzwoni i pyta czy mi przeszlo jak tak to wraca i jest ok gadamy normalnie jak nigdy nic........ nie gniewamy sie na siebie mowimy sobie co mamy powiedziec potem jest pol godz separacji a potem jest ok.... ja sie nie nadaje na takie cos jakby mi facet focha daj i sie nie odzywal do mnie to mysle ze dwa razy by tak zrobil za trzecim razem juz by nie mial okazji ja to taka franca jestem troche i jak facet mi tak i ja jemu ale zawsze w zwiekszonej dawce hihihihi :))
ale mysle ze mu przejdzie bo jesli powiedzialas prawde to nie zarzucaj sobie nic.... a on niech przemysli.... :)))

No praca wykonana posty przeczytane :-D obiad zjedzoony...teraz szybkie ogarniecie co ogarnac trzeba i praca przy komuterze do wieczora...potem szwagierka na kolacje wpadnie bo maz wyjechal ;-)

Dzuma Ty to mi kolezanke z Pl.przypominasz...nawet stylem ubioru ;) A na kazdej fotce to inaczej wygladasz :) fakt faktem mlodo-ale toc my mlode dupy jeszcze jestesmy :D do 50-siatki jeszcze troche :-D

Jolka Twoj psiak to jak maskotka wyglada :-) mozna sciskac i tarmosic..
Aha Dzuma masz bardzooo ladna corke :) reszta rodziny rowniez urodziwa ale na corke to bedziesz musiala tu bardzooo uwazac ;))))

dzieki pati........... jesli chodzi o mnie to fakt u mnie ciezko by dluzej jak tydzien wygladac tqak samo... ale to juz moja natura kobieta kameleon za nudo mi w lustrze hihihih........
jesli chodzi o corke wiem o czym mowa ale szczerze obawy nie mam nie od parady trenowalam boks hihihihih :))
no juz jeden turek mial przyjemnosc sie ze mna blizej poznac wiec jak sie cos dzieje mama zawsze sie pojawi....
nie wiem dziwczyny co sie tak tego mlodo trzymacie mam 27 lat i do cholery mloda jestem... jola jak widzialam jest rok mlodsza nawet odemnie wiec skoro starym sie nie jest i sie tez staro nie wyglada moze styl ubioru i styl bycia dodaje jeszcze promieni no a przedewszystkim mlodym trzeba sie czuc ja zawsze jak nastka jestem hihihih...........
ja zaraz musze do szkoly isc sie zapisac paranoja jestem ciekawa co mi tam powiedza.....:)

Dzuma ja wcale nie napisalam,ze wygladasz mlodo ;-) mowiac szczerze myslalam,ze masz wiecej lat :-D bez urazy... ale nawet po tym co piszesz wnioskowalam,ze jestes starsza...i ze trzecie dziecko jak skonczysz 35 :sorry: to myslalam,ze juz jestes po 30.Ale chyba dlatego,ze masz juz 11-letnia corke,bardzo wczesnie ja w takim razie urodzilas...
Ja wrocilam ze spacerku i z zakupow.Teraz bede gotowac.

Hejka..
ja wlasnie kawe sobie zrobilam i wpadlam na chwile do was...
dzieci sie bawia mam chwilowo czworeczke
biggrin.gif
sa sasiedzi....
wycieczka do domu starcow udana pani fotki pokazala babcie w koleczku siedzialy dzieci w srodku pani z gitara i spiewali dla babc :tak::tak:

jola piesio fajniutki taka przytulanka :tak::tak:

dzuma to ty mloda hehe myslalam ze juz troszke po 30 stce jestes bo corka juz dosc duza..a tu sie zdziwilam tys moj rocznik :tak::-)

ha ha ty jedyna nie piszesz ze mlodo wygladam........
nom mlodo moja core mialam w wieku 16 lat...... chodz jak dla mnie nie ma znaczenia wieku do porodu .......... ale jakbym mogla wrocic czas poczekalabym jeszcze dwa lata hihihih........ nom ale jest i jest super!!! grunt ze od poczatku sama ja chowam bez ciotek i babci zadnej czyli tak jak ja chce i jest po mojemu...... ja to wogole moge miec nawet i 20 dzieci gdyby byla mozliwosc ze facet rodzi ja mam chowac ok moge miec co roku hhihihih ale sie nie da wiec teraz narazie nie planuje.... nom ja mam tylko to prasowanie nieszczesne dzieci wrocily pojadly a teraz mama sie maluje i musze sie zmyc na godz z domku.............

reklama
Mnie sie cos z kompem pochrzanilo,albo z netem nie moge wejsc w internet przez mozille firefoxa ,tylko normalnie przez explorer.I tu mi sie net muli,zacina...i denerwuje mnie to....nie wiem co sie z tamta przegladarka stalo,jak klikam w ikone na pulpicie to mi wyskakuje XulRunner,error...i dupa :eek: nie wiem o co kaman,pewnie trza od nowa zainstalowac mozille ale mam nerwa od razu gdy nie wiem czemu ...
Rano nawet pomyslalam,ze moj M specjalnie cos nagrzebal ze zlosci bym nie mogla w internet wejsc ale potem doszlam do wniosku,ze glupia jestem.Przeciez znam Michala...on nie jest zlosliwy.
Dzisiaj pojechala Magda,jutro wyjezdza Pati...a Ty Pati na jak dlugo? ostatnio myslalam sobie,ze ja jade 5 listopada i szkoda,ze siostra chrzcin nie zalatwila predzej...bo ja w PL na Wszystkich Swietych juz 8 lat nie bylam ..a to zawsze byla okazja by spotkac sie z rodzina ale z drugiej strony po co mam sie z nimi spotykac??jakos za nimi nie tesknie.:sorry:Tzn. za wujkami i ciociami.Mam zero kontaktu z taka dalsza rodzina....od niedawna moge kuzynow i kuzynki na NK poogladac,bobym nawet nie wiedziala jak wygladaja.A TU to ja ze swojej rodziny nie mam nikogo.

Ostatnia edycja:
Do góry