reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
PICT7646.jpgPICT7565.jpgPICT7603.jpgPICT7491.jpgPICT7596.jpgPICT7479.jpgPICT7553.jpgPICT7571.jpgPICT7638.jpgPICT7594.jpg

no to zapodalam pare fotek zeby nie bylo..........

moje kociaki king i prinz....
dzieciaki....
no i corka w wydaniu doroslej po napadzie na moja szafe kosmetyki i bizuterie nie mowie ile mi zajelo potem dojscie do moich rzeczy :)ok ja obiadek wstawiony w domku porzadek no i prasowanie jeszcze....

ekstra fotki !!!
swietna rodzinka z was widac :-):-)
a corka ma 11 lat ?? kurde wyglada na starsza :tak::tak:panienka ze hoho
a na tej jednej fotce to ty razem z corka tak??
kurde ona tam wyglada jak twoja kolezanka a nie corka
:tak:

nie tam ona jest ze swoja kolezanka hihihih ja taka mloda nie jestem ta kumpelka byla u nas na weekend i wpadly na pomysl zeby sie w dorosle zamienic kosztem moich rzeczy ale najwazniejsze ze mialy zabawe....

nie tam ona jest ze swoja kolezanka hihihih ja taka mloda nie jestem ta kumpelka byla u nas na weekend i wpadly na pomysl zeby sie w dorosle zamienic kosztem moich rzeczy ale najwazniejsze ze mialy zabawe....

aha takie buty ja myslalam ze to ty hehe
a ty to pewnie tam na dole w czapeczce co cie troszke widac...:baffled:
dawaj twoje foty tez :tak::tak:

reklama
Do góry