reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
A no tak Pati mamy autobahne...taka 300 km i dluzsza :-D na granicy od razu wjezdzamy na polska autobahne...potem zjezdzam na Opole jezeli jade do rodzicow i mam jeszcze 60 km. wiochami a jezeli do siostry to zjezdzam na Brzeg i mam 5 km. i jestem na miejscu...do siostry mam 100 km. krocej w sumie 800.
Dzuma ja niby na mapie to slask...ale tak bardziej na granicy z Opolskim...wyjezdzam z Opolskiego,wjezdzam w Slaskie i zaraz jestem u rodzicow.

No to sie rozpisalyscie hehe :-):-)
dzuma to szybko mu zrobili nam powiedzial ze okolo 1,5 godz bedzie robil hmm..zobaczymy...

co do dbania o zeby to jakos nie szczegolnie tzn..musze ich pilnowac zeby szczotkowali bo nie bardzo im sie chce...wiem ze w przedszkolu myja 2 razy :tak::tak:

Pati widze zakupki do pl szykujesz heh
ja nie kupuje nikomu nic bo sie przyzwyczaja i pozniej beda ciagle chcieli..
jak teraz jechalam to tylko mamie i tesciowej zawiozlam kilka rzeczy a tak to nikomu...

co do bobasa to mi sie jeszcze chce miec 1 sztuke :-):-) ale nie teraz za jakies pare lat jak juz te brzdace beda wieksze to wtedy pomysle :tak::tak:

madzia do dzieci masz takie podejscie jak ja moj maz chce miec chociaz jedno ja mam dwoje on nie hihihihi ale powiedzialam jak mi 35 stuknie to sobie walniemy ale poki co ma dwa koty dwoje moich no i mnie i chyba mu starcza

reklama
Do góry