No bylo co czytac... :-)
Guten Morgen France Moje
ja wlasnie polknelam bulke
mala w kita...mieszkanie w miare wysprzatane za parenascie minut wypad robie do pracy..wrrr nie chce mi sie dzis...No i dokladnie o tej samej porze jak Magda27wyjezdzam do polski tyle ze 24 godziny pozniej...a moze 23
No i jak juz kiedys tez pisalam ja juz bym do tego posranego kraju-niemilego przede wszystkim nie wrocila...
Magda27 ja ostatnio kupilam sobie narzute na lozko w ikea...teraz z tych nowszych...brazowa a po drugiej stronie taka cappuccino... do tego sa dwie poduchy ...ale wybralam za duza wersje i teraz dam sasiadce zeby mi pomiejszyla tak zeby mi pasowalo idealnie...
Jeszcze jutro musze po proszki skoczyc bo tez zawsze mam liste co komu przywiezc...czasami mi to az na jaja szlo... bo ten to chce ten tamto...i teraz tylko dla mamy i szwagierki woze jakby co...A do domu mam 500 niecale w sumie...aale 6 godzin jest... Jolkka a co Wy za aotobahny macie? jak ona dluga? bo my tez ammy ale po pare km.
ale np.Chojnice w 2 min.omijamy a kiedys szlo o wiele dluzej... No ale fakt faktem polska ma zajebiscie wielkie dziury wszedzie
my raz o malo samochodu nie polamalismy-doslownie...bo te ich roboty i oznaczenia tylko szkody moga narobic... nawet niedawno nam opona pekla-doslownie w taka dziure A przydzwonil...z reszta to temat rzeka....
Dzuma a Ty prawko masz?
Magda cyknij fotke na koncercie...
A ten Laternenfest to tez mamy :-) musze wlasnie lampeczke kupic...u nas co roku dzieci ida z przedszkola przez park..i zawsze towarzyszy eskorta policji...