reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

moj syn mial tu pod narkoza usowane zeby i blombowane i naprawde warto teraz chodzimy co 3 miesiace zeby bylo pod kontrola nom tyle dobrze mam ze corka przez 11 lat nie miala nic popsute tylko aparat ja czeka ale u niej to mam spokoj z zebami...... moj maz ma paradontoze cholerstwo jedne i mu nie pomoze dentysta ma tak slabe zeby ze szok musi usunac wszystkie i nowe robic a ja jak ide to po 5 naraz moze mi robic chyba jestem sado macho hihi :-)

reklama
Madzia to widze ze nie masz daleko czyzby gdzies w moje strony jedziesz ??

a co do zebow to ja nie mam jeszcze 30 stki a mam ze 3 do usuniecia :wściekła/y::wściekła/y:
ale narazie nie bola to nie ide ja tez panicznie sie boje wole porod :-):-)
i tak jak ty piszesz mam ja przednie zabki ladne :tak: a jak paszcze otworze to masakra same dziury:tak::tak:....

moj syn mial tu pod narkoza usowane zeby i blombowane i naprawde warto teraz chodzimy co 3 miesiace zeby bylo pod kontrola nom tyle dobrze mam ze corka przez 11 lat nie miala nic popsute tylko aparat ja czeka ale u niej to mam spokoj z zebami...... moj maz ma paradontoze cholerstwo jedne i mu nie pomoze dentysta ma tak slabe zeby ze szok musi usunac wszystkie i nowe robic a ja jak ide to po 5 naraz moze mi robic chyba jestem sado macho hihi :-)

O widze ze mial narkoze twoj syn :tak::tak: jak to zniosl??
mnie czeka to z corka 10 listopada mam termin i boje sie troszke tej narkozy...
pytalam ludzi kazdy mi odradza ze nie dal by swojego dziecka pod narkoze :baffled:
ale ja tak wole zrobia jej wszystkie zeby ktore ma do wyleczenia i bedzie spokoj za jednym zamachem :tak::tak:

jasne mi za jednym razem 4 zeby zrobil 2 usunal i dwa zakleil a z malego mialam polew mam nawet film nagrany jak byl pod narkoza najpierw dostal syropek i mial super odlot gadal po niemiecku jakies brednie a po polsku mowil do babki ze jest brzydka jak noc potem mial zaszczyk zrobili zeby po godzinie sie obudzil i jak nigdy nic sciagneli mu wenflon wzielam go na rece i do domu przespal mi pol dnia i nawet o zebach nie wspomnial wiec polecam

jasne mi za jednym razem 4 zeby zrobil 2 usunal i dwa zakleil a z malego mialam polew mam nawet film nagrany jak byl pod narkoza najpierw dostal syropek i mial super odlot gadal po niemiecku jakies brednie a po polsku mowil do babki ze jest brzydka jak noc potem mial zaszczyk zrobili zeby po godzinie sie obudzil i jak nigdy nic sciagneli mu wenflon wzielam go na rece i do domu przespal mi pol dnia i nawet o zebach nie wspomnial wiec polecam

aha no to super !!
a jak dlugo trwal ten zabieg?? i ile nie mogl jesc godz przed zabiegiem??
bo nam powiedzieli ze 6 godz ani jesc ani pic przed...

i ty swoje tez robilas pod narkoza tak?? placilas cos za narkoze??
bo wiem ze dzieci nie placa a jak jest z doroslymi??
moze i ja bym sobie szczene tak zrobila
:tak::tak::tak:

No bylo co czytac... :-)
Guten Morgen France Moje :-D
ja wlasnie polknelam bulke :-D mala w kita...mieszkanie w miare wysprzatane za parenascie minut wypad robie do pracy..wrrr nie chce mi sie dzis...No i dokladnie o tej samej porze jak Magda27wyjezdzam do polski tyle ze 24 godziny pozniej...a moze 23 :-D
No i jak juz kiedys tez pisalam ja juz bym do tego posranego kraju-niemilego przede wszystkim nie wrocila...
Magda27 ja ostatnio kupilam sobie narzute na lozko w ikea...teraz z tych nowszych...brazowa a po drugiej stronie taka cappuccino... do tego sa dwie poduchy ...ale wybralam za duza wersje i teraz dam sasiadce zeby mi pomiejszyla tak zeby mi pasowalo idealnie...
Jeszcze jutro musze po proszki skoczyc bo tez zawsze mam liste co komu przywiezc...czasami mi to az na jaja szlo... bo ten to chce ten tamto...i teraz tylko dla mamy i szwagierki woze jakby co...A do domu mam 500 niecale w sumie...aale 6 godzin jest... Jolkka a co Wy za aotobahny macie? jak ona dluga? bo my tez ammy ale po pare km. :-D ale np.Chojnice w 2 min.omijamy a kiedys szlo o wiele dluzej... No ale fakt faktem polska ma zajebiscie wielkie dziury wszedzie :-D my raz o malo samochodu nie polamalismy-doslownie...bo te ich roboty i oznaczenia tylko szkody moga narobic... nawet niedawno nam opona pekla-doslownie w taka dziure A przydzwonil...z reszta to temat rzeka....
Dzuma a Ty prawko masz?
Magda cyknij fotke na koncercie...

A ten Laternenfest to tez mamy :-) musze wlasnie lampeczke kupic...u nas co roku dzieci ida z przedszkola przez park..i zawsze towarzyszy eskorta policji...

Magda ja mam 26 lat i nie mam 6 zebow :sorry: jesli chodzi i zeby to moja pieta achillesowa,nie lubie na ten temat rozmawiac i zazdroszcze wszystkim co maja ladne biale zabki..bo ja takich nie mam :zawstydzona/y::-(
Dzuma planujesz jeszcze bobasa miec??:-) i dlaczego boisz sie porodu? zreszta to temat rzeka...ja rodzilam naturalnie,bez zadnych komplikacji,i szczerze mowiac mimo,ze rodzilam caly dzien to nie taki diabel straszny jak go maluja.

Ostatnia edycja:
Madzia i ja bym sie zdecydowala na wyrywanie zebow...oprzeciez to i tak juz czas ze niebawem wypadna mlodemu mleczaki... nie masz pojecia jak rozprzestrzenia sie szybko pruchnica...i moze juz atakowac nieleczona stale zeby... A Twoje dzieciaki chetnie dbaja o zeby? No i bez przesady to nie te czasy jak my bylismy dziecmi i chodzilo sie do dentysty... ;)

reklama
ja niemialam narkozy ostatnio mi robil 5 zebow i sie dziwil bo nie chcialam znieczulenia jakos tego bardziej sie boje niz robienia zebow.... moj maly nie jadl 6 godzin za narkoze placilam za malego 50 euro i zabieg byl 30 minut i godz po lezal w pokoju pozabiegowym....

Do góry